GPT 4 bildeinndata: fungerer det med ChatGPT?

Er du nysgjerrig på de siste fremskrittene innen OpenAI Multi-Model GPT 4? Da kan det være du er interessert i å lære om GPT-4 bildeinndata, en ny funksjon som tillater behandling av både bilde- og tekstinndata.

GPT-4 sine multimodale egenskaper kan behandle forskjellige typer og størrelser av bilder, inkludert dokumenter med tekst og fotografier, håndtegnede diagrammer, og skjermbilder. Med denne funksjonen kan modellen få både tekst- og visuelle inndata og generere en utgang som er like kapabel som tekstbaserte inndata.

I denne artikkelen vil vi utforske mulighetene for GPT-4 bildeinndata, teknologien bak den og hvordan det kan gjøres mulig.

GPT 4 bildeinndata og teknologien

Så, hva kan GPT-4 gjøre? Vel, du kan legge inn et unikt bilde sammen med en sett med klare instruksjoner, spørsmål eller meninger, og motta et strukturert svar som bruker begge settene med data som input. Dette åpner opp for en rekke muligheter, fra å be om at GPT-4 skal forstå konteksten til et bilde til å analysere data presentert i en graf.

For eksempel kan du legge inn et bilde av et mønster av former og spørre GPT-4 hvilken form som fullfører mønsteret. GPT-4's evne til å tolke og forstå bilder representerer et betydelig gjennombrudd innenfor AI-feltet. Under en utvikler direktesending organisert av OpenAI, viste GPT-4 sin evne til å beskrive et skjermbilde av et Discord-vindu i stor detalj.

Modellen brukte litt over ett minutt på å behandle inputen og genererte en ekstremt nøyaktig og beskrivende respons. Responsen fanget nesten alle elementene på inputskjermen, fra servernavnet i det øverste venstre hjørnet til de forskjellige talekanalene, og navnga til og med alle Discord-medlemmene online i sidepanelet til høyre.

I et eksempel for å vise frem evnen til GPT-4's bildeinndata og -behandling, presenterte OpenAI's GPT-4 tekniske gjennomgang et eksempel på den populære memen "Verdenskart laget av kyllingnuggets." GPT-4 var i stand til å tolke bildet og generere en nøyaktig respons som fanget humoren og den uventede sammenstillingen av tekst og bilde.

Den identifiserte memen som en spøk som kombinerte to uavhengige ting og forklarte at bildet faktisk var av chicken nuggets arrangert for å ligne en kart over verden. GPT-4 sin evne til å behandle slike visuelle og tekstuelle innganger og generere en strukturert utgang viser dens enorme potensial i ulike applikasjoner, fra medieanalyse til overvåking av sosiale medier og videre.

  • Du kan lese mer om OpenAI sitt siste prosjekt her.

Fungerer GPT 4 bildeinndata med ChatGPT?

ChatGPT Plus, drevet av GPT-4, tillater ikke brukere å legge inn bilder gjennom brukergrensesnittet for øyeblikket. Mens GPT-4 fortsetter å bli trent opp og utviklet, er det forventet at dets bildebehandlingsfunksjonalitet vil forbedres, og det er en mulighet for at denne funksjonen kan legges til i fremtiden, men vi kan ikke uttale oss om OpenAIs planer med tjenesten. Akkurat nå er vi klar over at funksjonaliteten for GPT-4-bildinntak ennå ikke er tilgjengelig for allmennheten.

Open AI tilbyr ikke GPT 4 bildeinndata som en tjeneste nå, men det er et vanlig spørsmål. Det har allerede vært stor interesse rundt bildeinndata, så vi kan enkelt se en funksjon dukke opp i nær fremtid for å støtte etterspørselen.

Så, hva er valgene våre og hvordan legger du til et bilde i ChatGPT? En måte å prøve å legge til bilde i ChatGPT på er gjennom påminnelser.

Hvordan bruke GPT 4 bildeinndata

Ved skrivingstidspunktet er ikke bildeinndata for GPT-4 tilgjengelig for allmennheten. Til tross for at ChatGPT Plus er basert på GPT-4-rammeverket, har det ennå ikke evnen til å behandle forespørsler basert på bilder. Det faktum at OpenAI har vist frem multimodale evner til GPT-4, antyder imidlertid at de har til hensikt å gjøre denne funksjonen tilgjengelig i fremtiden.

For øyeblikket er den eneste måten å få tilgang til bildebehandlingsfunksjonene til GPT 4 gjennom GPT-4 API, som kun er tilgjengelig for utviklere. Vi har krysset fingrene for at bildeinndata vil være tilgjengelig for alle snart!

Lager ChatGPT bilder?

Nei, det er ikke hva ChatGPT er. Det er et enkelt tekstgenereringsverktøy. Som nevnt, har ChatGPT evnen til å foreslå den perfekte forespørselen for det du kanskje trenger når du bruker verktøy som Midjourney eller DALL-E. Det virker fornuftig å anta at det vil være et altomfattende verktøy i fremtiden som tillater en rekke innganger og gir en rekke utganger rett tilbake, men det er ingen omtale av dette ennå.

Kan ChatGPT lage kunst?

Som nevnt tidligere, hvis vi snakker om visuell kunst, er det dessverre ikke ChatGPT som er egnet for det. ChatGPT er for øyeblikket en helt tekstbasert chatbot, noe som betyr at du verken kan legge inn bilder eller forvente at programvaren skal lage dem for deg. Du kan imidlertid bruke ChatGPT i kombinasjon med AI-bildesøknad, ved å bruke ChatGPT til å lage oppgaver og deretter legge dem inn i et annet program. ChatGPT er også en fantastisk ressurs for å hjelpe deg med å utvikle dine egne ideer til kunstverk. Hvis du sliter med inspirasjon, kan du be ChatGPT om å gi deg noen ideer og deretter fortsette å bruke programvaren til å konkretisere en av disse ideene.

Hvis vi snakker om kunst i den videre betydningen av ordet, vil noen hevde at ja, ChatGPT er i stand til å skape kunst. Mange bruker ChatGPT til å lage poesi og også til å hjelpe med å skrive musikk. Hvis promptene dine er spesifikke nok, kan du bli overrasket over hvor god AI-chatboten er til å skrive vers.

Hva blir GPT 4 brukt til så langt?

  • ChatGPT Plus
  • Duolingo
  • Miðeind ehf
  • Khan Academy
  • Be My Eyes
  • GitHub Copilot
  • Microsoft Bing
  • Microsoft 365 Copilot

Du kan lese mer om de ovennevnte applikasjonene og hvordan GPT 4 blir implementert her.

Hvordan får du tilgang til GPT 4?

GPT 4 er et utviklerverktøy som kun er tilgjengelig for de som har abonnert på ChatGPT Plus. Du vil måtte bli med på en venteliste, som OpenAI krever at du melder deg på.

Er GPT 4 gratis å bruke?

GPT 4 krever en månedlig abonnement på ChatGPT Plus for å få tilgang, men for øyeblikket krever den ikke mer på toppen av det.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>