Beste ChatGPT-detektor 2023

ChatGPT har blitt den mest populære online AI-modellen i verden, millioner av brukere over hele verden bruker den til en rekke formål. Dessverre har denne suksessen også ført til en økning i plagiering og bruk av ChatGPT-generert innhold for skoleoppgaver og andre formål. Den gode nyheten er at det er flere AI-innholdsdetektorer tilgjengelig som raskt kan oppdage tilfeller av ChatGPT-generert innhold og annet AI-generert innhold.

Her vil vi utforske de 5 beste ChatGPT-detektorene du kan bruke for å identifisere innhold generert via ChatGPT. Verktøy som Turnitin kan oppdage ChatGPT, men disse er forbeholdt de innen utdanningsfellesskapet.

Den beste ChatGPT-detektoren: Originality AI

Originality AI er et AI-drevet verktøy for innholdsoppdagelse som hjelper utgivere med å opprettholde originalt og plagiatfritt innhold. Det tilbyr høy nøyaktighet i å oppdage ChatGPT generert og plagiert innhold, med opptil 94% nøyaktighet. Originality AI bruker kunstig intelligens til å skanne og analysere gitt innhold, sammenligner det med millioner av andre dokumenter på internett for å identifisere eventuelle likheter for potensielt plagiat og oppdage om det er generert via ChatGPT.

Originality AI fungerer ved å vise prosentandelen av originalt og AI-skrevet innhold, noe som gjør det enkelt å oppdage ChatGPT-generert innhold og sikre at det skrevne innholdet er originalt og autentisk. Selv om programvaren ikke er 100% nøyaktig ennå, anbefales det på det sterkeste å teste den i ulike scenarier for å sikre at den fungerer effektivt for dine behov.

GPTNull

GPTZero er en nettbasert app designet for å identifisere og fremheve AI-generert tekst spesifikt fra ChatGPT. Den ble opprettet av Edward Tian som svar på studenter som jukser på oppgaver ved bruk av teknologi. Appen er enkel å bruke og gir nøyaktige resultater, inkludert en oppsummering av fraser som mest sannsynlig er skrevet av ChatGPT.

GPTZero kan analysere tekst på setnings-, avsnitt-, eller dokumentnivå og fungerer med ulike filtyper. Det kan av og til gi unøyaktige resultater og være utenfor budsjettet for mer avanserte språkmodeller.

Forfatter

Skrivernes AI Content Detector hjelper skrivere med å skape originalt innhold og oppdage eventuelt AI-generert innhold, inkludert ChatGPT. Plattformen er trent opp med unike retningslinjer og gir en evaluering av teksten som blir matet inn. For å oppnå ønsket resultat fra dette verktøyet, må brukeren enten legge inn URL-en eller kopiere og lime inn tekstinnholdet. Deretter vil det gi en nøyaktig beregnelse av dens "Human-Generated Content" poengsum.

Skrive-AI innholdsdetektoren er rask, rimelig nøyaktig, og hjelper deg med å oppdage ChatGPT-generert innhold på sekunder.

Innhold i stor skala

Content at Scale er en AI-innholdsdetektor som raskt og nøyaktig vurderer kvaliteten på tekst. Den er trent på milliarder av sider med data som mates inn i den. Verktøyet forutsier deretter de mest sannsynlige ordvalgene.

Content at Scale er kjent for sin proprietære innholdsgenerator, som kombinerer flere lag med AI-komponenter for å oppdage alle typer AI-generert innhold, inkludert ChatGPT. Brukere kan enkelt få "Menneskelig innhold" -poengsummen ved bare å lime inn teksten i det.

OpenAI GPT2 Utdata Detektor

OpenAI GPT2 Output Detector er et online verktøy som hjelper deg med å identifisere tekst som er laget av AI-modeller som ChatGPT, GPT3 og GPT2. Det er enkelt å bruke dette verktøyet – du kopierer og limer inn teksten, og så får du en prosentandel som indikerer sannsynligheten for at det er ChatGPT-generert.

En ChatGPT innholdsdetektor er et verktøy som kan hjelpe brukeren med å oppdage AI-generert innhold. Det er veldig viktig at det ikke forekommer plagiering i visse bedrifter, men verktøyene er ennå ikke helt nøyaktige. AI-skriving utvikler seg stadig, men verktøy som de ovennevnte går langt i å forebygge juks.

Er det en måte å oppdage ChatGPT på?

Ja, faktisk er det ganske mange måter. Verktøy som Turnitin eller andre AI-innholdsdetektorer kan oppdage AI-generert innhold fra programvare som ChatGPT.

Hvilken app oppdager ChatGPT?

GPTZero, Originality AI, Writer, Content at Scale og Turnitin oppdager alle ChatGPT.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>