Best ChatGPT Plagiarisme sjekker 2023: Beskytt skrivingen din

Best-ChatGPT-Plagiarism-Checker.jpg

Leter du etter den beste ChatGPT-plagiatkontrolløren fra 2023? Lær hvordan du kan beskytte deg mot plagiat med de beste ChatGPT-plagiatkontrollørene som er tilgjengelige på markedet. Oppdag verktøy som OpenAI's AI tekstklassifisering, Originality.ai, GPTZero, Plagibot og ContentDetector.AI.

Er du bekymret for plagiering i din akademiske eller profesjonelle skriving? Se ikke lenger enn den beste ChatGPT Plagiatkontrolløren i 2023! Ettersom AI-generert innhold blir mer utbredt, er det i økende grad utfordrende å oppdage plagiering. Imidlertid kan du med hjelp av ChatGPT-plagiatkontroller sikre at innholdet ditt er originalt og unngå alvorlige konsekvenser som å miste jobben, møte juridiske handlinger eller bli utvist fra skolen. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av de beste ChatGPT-plagiatkontrollerne som er tilgjengelige på markedet, inkludert deres styrker og begrensninger, og svare på noen spørsmål om hvordan disse verktøyene fungerer. Fortsett å lese for å lære hvordan du kan beskytte deg selv mot plagiering med den beste ChatGPT Plagiatkontrolløren i 2023!

Se også: Kan ChatGPT oppdages av lærere?

Beste ChatGPT verktøy for plagiatkontroll

1. OpenAI's AI Tekstklassifiserer

OpenAI sin tekstklassifiserer er et plagiatverktøy designet for å skille mellom menneskelig generert og AI-utviklet innhold. Dette verktøyet bruker maskinlæringsalgoritmer for å analysere innholdet og bestemme om det er plagiert eller ikke. Det er en av de mest nøyaktige ChatGPT plagiatkontrollørene tilgjengelig på markedet.

Her er stegene for å bruke OpenAI sin AI Tekstklassifisering:

 1. Gå til OpenAI AI Tekstklassifiseringsnettstedet.
 2. Lag en konto eller logg inn.
 3. Kopier og lim inn teksten du vil klassifisere i "Tekst"-boksen.
 4. Klikk på "Send inn".
 5. Klassifikatoren vil deretter rangere teksten på en skala som enten sannsynlig å være AI-generert, mulig, uklar, usannsynlig eller svært usannsynlig.
 6. Det er imidlertid viktig å merke seg at klassifikatoren ikke er helt pålitelig og kan være unøyaktig i å identifisere AI-generert tekst.
 7. Det anbefales å bruke klassifikatoren kun for engelsk tekst, og den kan ikke fungere bra med tekst som er veldig forutsigbar eller mindre enn 1 000 ord.

Se mer: Kan Chat GPT oppdages for plagiering? oppdages for plagiering?

2. Originality.ai

Originality.ai er en betalt plagiatdetektor som tar $0.01 per kreditt, hvor en kreditt tilsvarer 100 ord. Dette verktøyet er kjent for sin nøyaktighet og kan oppdage plagiering i ChatGPT-generert innhold effektivt.

Her er stegene for å bruke Originality.ai:

 1. Gå til Originality.ai-nettstedet.
 2. Last opp innholdet du ønsker å analysere ved enten å kopiere og lime det inn i designert boks eller ved å skrive inn en URL for å skanne hele nettstedet for AI-generert innhold.
 3. Klikk på "Sjekk plagiat" -knappen for å starte analysen.
 4. Vent på at programvaren skal fullføre analysen, som vil gi raske resultater og indikere prosentandelen originalitet i innholdet.
 5. Gjennomgå resultatene og gjør nødvendige endringer for å sikre at innholdet er originalt og fritt for plagiat.
 6. Hvis det er nødvendig, kan du se videoer på YouTube som gir trinnvise instruksjoner om hvordan du bruker Originality.ai.

Husk at Originality.ai er et AI-basert verktøy for å oppdage plagiater som ikke er 100% pålitelig, og det anbefales å gjennomgå resultatene manuelt også.

Også Sjekk: Transformér Innholdet Ditt med Disse Gratis AI-Bildegeneratorer

3. GPTZero

GPTZero er et gratis og pålitelig verktøy for å oppdage AI-plagiering, som tekst skrevet av ChatGPT, Google BARD, eller noen annen AI-chatbot. Dette verktøyet kan oppdage plagiering med høy nøyaktighet og er enkelt å bruke.

Her er trinnene du må følge for å bruke GPTZero:

 1. Gå til GPTZero-nettstedet.
 2. Kopier og lim inn teksten du vil analysere i tekstboksen eller last opp en fil.
 3. Alternativt kan du bruke applikasjonsprogrammeringsgrensesnittet (API) for å integrere GPTZero i ditt eget programvare.
 4. GPTZero vil gi en dokumentnivåpoengsum som indikerer sannsynligheten for at teksten ble generert av en AI-modell.
 5. Husk at GPTZero noen ganger kan bli lurt, så det er fortsatt viktig å gjennomgå teksten for feil.

4. Plagibot

Plagibot er en plagiatkontroll som kan oppdage kopiert innhold, selv når AI-verktøy som ChatGPT, Bard AI, Bing og mer har omorganisert ordene. Dette verktøyet bruker avanserte algoritmer for å sammenligne innholdet og sjekke for plagiering.

For å bruke Plagibot, følg disse trinnene:

 1. Gå til Plagibot-nettstedet.
 2. Kopier og lim inn teksten du vil sjekke for plagiat i det angitte tekstfeltet.
 3. Klikk på "Sjekk plagiat" -knappen.
 4. Vent på at resultatene skal vises. Plagibot bruker avanserte AI og dyp læring algoritmer for å skanne teksten for plagiat og gi sanntidsresultater på sekunder.
 5. Gjennomgå resultatene og ta passende tiltak hvis det oppdages plagiat.

5. ContentDetector.AI

ContentDetector.AI er en gratis AI innholdsdetektor og ChatGPT plagiatdetektor som kan oppdage hvilket som helst ChatGPT-generert innhold og AI-generert innhold. Dette verktøyet bruker maskinlæringsalgoritmer for å sammenligne innholdet og sjekke for plagiat.

For å bruke ContentDetector.AI, følg disse trinnene:

 1. Lag en klar og konsis ledetekst som beskriver forskningsspørsmålet, hovedpunktene, og eventuelle spesielle instruksjoner eller data fra kildene dine.
 2. Lim inn teksten eller URL-en du vil sjekke.
 3. Klikk på "Sjekk innhold" for å la AI-innholdgjenkjenneren analysere teksten og fastslå om den ble skrevet av et menneske eller generert av AI, inkludert GPT4, GPT3, og ChatGPT.
 4. Vurder resultatene for å sikre at innholdet ditt er autentisk og skrevet av et menneske.
 5. Ta passende tiltak hvis tekst generert av AI blir oppdaget, som å omskrive innholdet eller oppgi kilden.

6. Turnitin

Turnitin er en pålitelig plagiatkontroller som kan brukes for å sjekke ChatGPT-generert innhold for plagiat. Dette verktøyet brukes mye av utdanningsinstitusjoner og kan oppdage plagiering med høy nøyaktighet.

For å bruke Turnitin, en plagiatkontrolltjeneste, som student, kan du følge disse trinnene:

 1. Tilgang til Turnitin gjøres gjennom et læringsstyringssystem (LMS) som for eksempel Canvas eller Moodle.
 2. Gå til Oppgaver og klikk på Legg til oppgave (+).
 3. Legg til oppgavetittel og instruksjoner.
 4. Under innleveringstype, klikk på nedtrekksboksen og velg Ekstern verktøy.
 5. Send inn papiret ditt til Turnitin enten gjennom filopplasting eller klipp og lim-metoden.
 6. Bruk Turnitin Self-Checker for å sjekke utkast av papirer, essay og oppgaver for originalitet og riktig sitering.

Det er viktig å merke seg at ingen plagiatkontroller kan garantere 100% nøyaktighet når det gjelder å oppdage plagiat i ChatGPT-generert innhold. Hver verktøy har sine styrker og begrensninger, og det er alltid en god ide å bruke flere verktøy for å sjekke plagiat.

Hvilken er den beste ChatGPT-plagiatkontrolløren?

Den beste ChatGPT-plagiatkontrollen avhenger til syvende og sist av dine behov. Hvis du er på jakt etter et gratis verktøy som pålitelig kan oppdage plagiering i AI-generert innhold, er både GPTZero og ContentDetector.AI utmerkede alternativer.

Hvis du trenger et mer robust verktøy som kan oppdage plagiat i både menneskegenerert og AI-generert innhold, er OpenAI's AI tekstklassifisering og Turnitin begge svært effektive. Begge disse verktøyene er imidlertid betalte og kan ikke være egnet for alle brukere.

Hvis du leter etter et verktøy som kan oppdage tilfeller av plagiat selv når AI-verktøy har omarrangert ord, er Plagibot et utmerket alternativ. Imidlertid må du huske på at dette verktøyet kanskje ikke er like pålitelig når det gjelder å oppdage plagiat i menneskegenerert innhold.

Ofte stilte spørsmål

1. Hva er den beste ChatGPT-plagiatkontrolløren?

Det finnes flere ChatGPT plagiatkontrollører tilgjengelige på markedet, og hver verktøy har sine styrker og begrensninger. Noen av de beste ChatGPT plagiatkontrollørene er OpenAI sin AI tekstanalyse, Originality.ai, GPTZero, Plagibot, ContentDetector.AI og Turnitin.

2. Hvordan fungerer ChatGPT plagiatkontroll?

ChatGPT plagiatkontroll bruker maskinlæring algoritmer til å sammenligne innholdet og sjekke for plagiat. Disse algoritmene analyserer innholdet og sammenligner det med andre kilder for å avgjøre om det er plagiert eller ikke.

3. Er det mulig å lure en ChatGPT-plagiatkontrollør?

Det er vanskelig å lure en ChatGPT plagiatkontrollør, men det er ikke umulig. Noen teknikker kan brukes for å lure disse verktøyene, som å endre skrifttypen, legge til ekstra mellomrom eller bruke synonymer for ord.

4. Kan ChatGPT plagiatkontroll oppdage omskriving?

Ja, ChatGPTs plagiatkontrollverktøy kan oppdage parafrasering. Disse verktøyene bruker maskinlæringsalgoritmer for å sammenligne innhold og sjekke for likheter, selv om ordene ikke er identiske.

Oppsummering

Til slutt har utbredelsen av AI-generert innhold gjort det stadig mer utfordrende å oppdage plagiering. Men med hjelp av ChatGPTs plagiatkontrollører kan du sørge for at innholdet ditt er originalt og unngå alvorlige konsekvenser. I denne artikkelen har vi diskutert noen av de beste ChatGPT plagiatkontrollørene som er tilgjengelige på markedet, inkludert OpenAI's AI Text Classifier, Originality.ai, GPTZero, Plagibot og ContentDetector.AI. Disse verktøyene bruker maskinlæringsalgoritmer for å analysere innholdet og avgjøre om det er plagiert eller ikke. Det er viktig å merke seg at selv om disse verktøyene er nyttige, er de ikke helt pålitelige og kan være unøyaktige i å identifisere AI-generert tekst. Derfor anbefales det å også gjennomgå resultatene manuelt. Ved å bruke den beste ChatGPT-plagiatkontrolløren i 2023, kan du beskytte deg mot plagiering og sørge for at innholdet ditt er autentisk og originalt.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>