Lærere bruker ChatGPT mer enn studenter. Her er hvordan

gettyimages-1259924678.jpg

ChatGPTs avanserte tekniske evner, inkludert skriving og kodning, har vært en stor bekymring for fremtiden til utdanningssystemet. Mange frykter at AI-chatbotens intelligens og brede tilgjengelighet vil fremme juks blant studenter.

I en overraskende vending viser en undersøkelse at lærere faktisk bruker det mer enn elever.

Også: Hvordan fungerer ChatGPT?

En studie fra Walton Family Foundation fant at innen kun to måneder etter introduksjonen, hadde 51% av 1.000 K-12 lærere rapportert å ha brukt ChatGPT, hvorav 40% brukte det minst en gang i uken.

Bare en tredjedel av studentene rapporterte at de hadde brukt ChatGPT for skolen.

Undervisningsyrket innebærer kreativ tenking på daglig basis. Når du går inn i et klasserom, er alt fra leksjonsplanen til sitteplassfordelingen lærerens visjon tatt til live.

ChatGPT er et flott verktøy som hjelper deg med å tenke kreativt.

Ifølge studien har tre av ti lærere brukt ChatGPT til oppgaver som leksjonsplanlegging, å komme opp med kreative ideer for klasser og bygge bakgrunnskunnskap for leksjoner.

Med ChatGPT kan du brainstorme ideer og få skreddersydde forslag basert på input-prompten din. Chatbotens kreative assistanse kan være nyttig utenfor klasserommet også, for eksempel til daglig idémyldring om trening, middagsoppskrifter, date nights, og mer.

Også: ChatGPT produktivitetstips: 5 måter å bruke chatbots for å gjøre livet ditt enklere

Tre fjerdedeler av lærerne sa at de trodde ChatGPT kunne hjelpe dem med å vokse som lærere. To tredjedeler rapporterte at de ville foretrekke at folk brukte tid på å utvikle løsninger for hvordan de skulle inkludere ChatGPT i undervisning og læring.

Disse resultatene står i skarp kontrast til tidligere reaksjoner fra utdannere. For eksempel begrenset New York City Department of Education tidligere i år tilgangen til ChatGPT-chatboten for både ansatte og studenter.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>