OpenAI avduker ChatGPT-plugins, men det er en liten hake

gettyimages-1252189891.jpg

De av dere som ønsker å bruke ChatGPT til å spille et trivia-spill, planlegge en tur, få aksjekurser eller finne et sted å spise, kan nå gjøre alt dette og mer. OpenAI, hjernen bak ChatGPT, har nettopp begynt å lansere en rekke tredjeparts tillegg som har som mål å utvide repertoaret til den populære AI-chat-tjenesten.

I en tweet postet sist fredag skrev OpenAI: "Vi ruller ut nettleser og tillegg til alle ChatGPT Plus-brukere i løpet av neste uke. Ved å gå fra alfa til beta, tillater de ChatGPT å få tilgang til internett og bruke over 70 tredjeparts-tillegg."

Også: Slik lurte jeg ChatGPT til å fortelle meg løgner

Før du blir for begeistret, er det en større forutsetning. Du må være en betalende ChatGPT Plus-abonnent, som gir tilgang til tidlige funksjoner, men koster $20 i måneden. Hvis du er abonnent, har plugginene flere fordeler, inkludert tilgang til sanntidsinformasjon, for eksempel nyheter og aksjekurser, innhenting av kunnskapsbasert informasjon, for eksempel selskapsdokumenter og personlige notater, og evnen til å utløse spesifikke handlinger, for eksempel bestilling av en flytur eller mat.

Eksisterende tillegg er utformet for å appellere til brukere på tvers av spekteret med de som er rettet mot næringsliv, utdanning, finans, investeringer og personlige interesser. Ved å bruke tillegg fra tredjepartsleverandører som Expedia, Zillow, Kayak, Instacart og OpenTable, kan du søke etter en jobb, finne eiendomsannonser, motta produktanbefalinger, handle, spille spill og få oppskrifter.

Med Microsoft, Google og andre selskaper som prøver å tjene penger på AI-galskapen, holder OpenAI seg et skritt foran med sin egen tjeneste. Å markedsføre ChatGPT Plus-abonnementene er én måte å generere inntekter på. Og for dette må selskapet sørge for at den betalte planen tilbyr nok fordeler til å tiltrekke seg mennesker som ellers ville holde seg til gratisalternativet.

Og: Jeg spurte ChatGPT, Bing og Bard hva som bekymrer dem. Googles AI ble som en Terminator på meg

For å prøve de nye plugin-ene som ChatGPT Plus bruker, gå til hovedchatskjermen, klikk på trepunktsikonet nederst i venstre rute ved siden av navnet ditt, og velg Innstillinger. I Innstillingsvinduet, klikk på innstillingene for Betafunksjoner og deretter slår du på bryteren for Plugin-er.

Etter at du har lukket innstillingene-vinduet, svev over GPT-4-modellen øverst på skjermen og sjekk alternativet for Plugins Beta. Neste, klikk på nedtrekksikonet for Ingen plugins aktivert og velg Plugin Store. Les vinduet for Om plugins og klikk OK.

figure-top-openai-unveils-chatgpt-plugins-but-only-for-plus-subscribers.jpg

Overskriftene øverst i butikkvinduet lar deg bla mellom nye, mest populære og alle tilleggsprogrammer. Hvis du finner en som interesserer deg, klikk på Installer-knappen for å sette den opp. Instaler så mange du ønsker, men du kan bare aktivere tre om gangen. For å kontrollere dette, gå tilbake til chattevinduet, klikk på rullegardinpilen for tilleggsprogrammer og velg de tre du vil bruke.

Også: De beste AI chatbotene

På chatten, skriv inn en forespørsel som er relevant for en av de installerte pluginnene. Som et eksempel, skrev jeg inn en forespørsel om å vise meg eiendomsannonser for to-roms leiligheter i postnummeret 10017. Som respons, indikerte ChatGPT at den brukte Zillow for å svare på spørsmålet mitt og beskrev noen forskjellige oppføringer som passer mine kriterier. Svaret inkluderte også en lenke som dirigerte meg til flere oppføringer.

figur-1-openai-unveils-chatgpt-plugins-men-bare-for-pluss-abonnenter.jpg

Som et annet eksempel, dette er noe mer interaktivt, jeg ba ChatGPT om å arrangere et spørrekonkurranse om gamle Hollywood-filmer. Ved hjelp av åpen trivia-plug-in, genererte AIen et flervalgsspørsmål som jeg måtte gjette svaret på.

figur-2-openai-unveils-chatgpt-plugins-men-bare-for-plus-abonnenter.jpg

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>