Hvordan (og hvorfor) abonnere på ChatGPT Plus

bilde5.jpg

Da ChatGPT ble avduket i november, var det gratis å bruke for alle. Dens raske popularitetsøkning førte imidlertid noen ganger til forlenget ventetid for brukerne. Som et resultat la OpenAI til en abonnementsplan som ville hjelpe visse brukere å unngå ventetiden og få tilgang til andre praktiske fordeler.

Også: Bard vs. ChatGPT: Kan Bard hjelpe deg å kode?

ChapGPT sitt abonnementsplan kalles ChatGPT Plus og koster $20/måned. Den betalte abonnementsmodellen garanterer brukere generell tilgang, selv i høytrykksperioder der den gratis versjonen er full, og raskere svartider.

Abonnenter på Plus-planen får også prioritetstilgang til nye funksjoner og forbedringer, inkludert OpenAI's siste og beste oppdateringer, slik som GPT-4, tilgjengelig for Plus-abonnenter nå, og ChatGPT-tillegg, som vil prioritere Plus-brukere under utrulling.

Hvordan abonnere på ChatGPT Plus

Hvis du ønsker å utvide bruken din av ChatGPT og oppleve alt chatboten har å tilby, her er hvordan du kan abonnere på ChatGPT Plus.

1. Opprett eller logg inn på din OpenAI-konto

Besøk ChatGPTs innloggingsside. Når du er der, kan du enten logge inn på kontoen din eller opprette en ny. For å opprette en ny konto kan du bruke e-post, Google-konto eller Microsoft-konto.

Også: De beste AI-chatbotene å prøve

Hvis du ikke har opprettet en konto, klikk på "Registrer deg". Ellers kan du logge inn med dine OpenAI- legitimasjonsopplysninger.

2. Klikk på 'Oppgrader til Plus' knappen

Når du har logget inn på kontoen din, vil du komme til hovedsiden til chatboten der du vanligvis ville begynne å chatte i vei. I stedet, rett oppmerksomheten din mot høyre sidefelt og finn hvor det står "Oppgrader til Pluss". Når du har funnet knappen, trykk på den og den vil føre deg til neste steg.

3. Klikk "Oppgrader Plan" i pop-up-vinduet

Etter at du har klikket på "Oppgrader til Plus"-knappen vil en popup vises, som dobbeltsjekker om du ønsker å fortsette. Hvis du fortsatt er klar til å ta steget etter å ha sett forskjellen mellom priser og funksjoner til fri- og Plus-planene, klikker du på den grønne "Oppgrader plan" -knappen.

4. Fullfør kjøpet

Etter bekreftelse vil du bli brakt til en utsjekkingsside for å fullføre kjøpet. Denne siden krever all vanlig informasjon som en normal utsjekking ville inkludert din e-post, betalingsinformasjon og faktureringsadresse.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg fortsatt bruke ChatGPT gratis?

Ja, gratisversjonen er fortsatt tilgjengelig for publikum. Med den gratis planen får du fortsatt full tilgang til chatboten. Ulempene med den gratis planen er at du ikke vil kunne få tilgang til boten i perioder med høy etterspørsel, og du vil ikke ha tilgang til de siste oppdateringene som GPT-4.

Hvor mye koster ChatGPT Plus-medlemskap?

Medlemskapet ChatGPT Plus koster for tiden $20/måned. Selv om dette beløpet kan virke bratt, er det fremdeles halvparten av det tidlig tilgangsbrukere betalte, som var $42/måned. Den opprinnelige prisen ble avslørt da en tidlig tilgangsbruker delte en video på Twitter som viste kostnaden for hans Plus-abonnement.

Hva er fordelene med ChatGPT Plus-medlemskap?

De største fordelene ved et ChatGPT Plus-medlemskap inkluderer prioritetstilgang til de nyeste oppgraderingene, som GPT-4 og ChatGPT-plugins, omgåelse av ventetider og raskere responstider.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>
  • Hvordan investere i ChatGPT

    Ønsker du å investere i ChatGPT-aksjer? Her er det du trenger å vite!

  • Hvordan laste ned ChatGPT gratis for Windows 10

    I denne artikkelen vil vi gå gjennom steg for steg hvordan du kan laste ned ChatGPT for Windows 10 gratis, slik at du kan ha en problemfri og effektiv interaksjon med chatboten.

  • Hvordan lage en ChatGPT-plugin

    Lær hvordan du oppretter en ChatGPT Plugin og tar samtalene dine til neste nivå. Med trinnvise veiledninger, bygg en API, opprett en plugin manifest, registrer pluggen og aktiver den.