Hvordan laste ned ChatGPT gratis for Windows 10

Hvis du foretrekker å bruke Google Chrome som nettleser, vil du bli glad for å vite at du også kan legge til ChatGPT som en egen app ved å bruke Chrome sin "Lag snarvei"-funksjon. Dette lar deg nyte fordelene med en frittstående ChatGPT-app som tilbyr en strømlinjeformet og immersiv AI chatopplevelse. I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom trinnene for hvordan du kan laste ned ChatGPT for Windows 10 gratis, og sikre en problemfri og effektiv interaksjon med chatboten.

Hvordan laste ned og installere Chat GPT på Windows 10

For å laste ned og installere ChatGPT til Windows-datamaskinen, følg de raske trinnene nedenfor:

 1. Last ned den nyeste ChatGPT-installasjonsprogrammet fra denne Github-linken: https://github.com/lencx/ChatGPT/releases/download/v0.12.0/ChatGPT_0.12.0_windows_x86_64.msi.
 2. Dobbeltklikk .msi-filen du lastet ned for å åpne den og starte installasjonsprosessen. Klikk på Neste-knappen på ChatGPT Setup-grensesnittet for å fortsette. Velg deretter et sted å installere ChatGPT på neste side.
 3. Klikk på Installer-knappen for å starte installasjonsprosessen. Klikk på Ja for å fortsette når du ser brukerkontrollgrensesnittet.
 4. Installeringen bør fullføres raskt. Hvis du vil starte ChatGPT umiddelbart, merk av alternativet Start ChatGPT nederst i vinduet Ferdigstille ChatGPT Setup Wizard, og klikk på Fullfør-knappen. Hvis du vil åpne det senere, la det stå usjekket, og klikk på Fullfør.

Les også: Hvordan laste ned ChatGPT-appen for Android, iPhone og PC

Tilpassing og lansering av ChatGPT App på Windows 10

Nå som ChatGPT er installert som en Windows-app, la oss utforske noen tilpasningsalternativer og lære hvordan du starter den.

 1. Etter installasjonen vil ChatGPT-appen automatisk starte. Du kan finne den i Start-menyen eller søke etter den ved hjelp av Windows-søkefeltet.
 2. For å gjøre appen enkelt tilgjengelig, kan du feste den til oppgavelinjen eller Start-menyen. Høyreklikk på app-ikonet, velg "Fest til oppgavelinjen" eller "Fest til Start", og den vil vises på ønsket sted.
 3. Ytterligere kan du opprette en snarvei på skrivebordet for enda raskere tilgang. Høyreklikk på app-ikonet og velg "Opprett snarvei". Snarveien vil bli plassert på skrivebordet ditt.
 4. Hvis du vil at ChatGPT skal starte automatisk når du logger deg på enheten din, kan du gå til appinnstillingene og aktivere alternativet "Automatisk oppstart ved enhets pålogging".

Utforsker ChatGPT-appen på Windows 10

Med ChatGPT installert som en Windows-app, kan du nå nyte funksjonene og mulighetene. Her er noen nøkkelpunkter å huske:

 1. På samme måte som webversjonen, kan det hende at ChatGPT ber deg om å logge inn hvis økten din utløper. Bare skriv inn kontoinformasjonen din for å fortsette å bruke appen.
 2. ChatGPT-appen har noen nettleserfunksjoner. For å få tilgang til dem, klikk på menyen med tre prikker i appen og utforsk "Flere verktøy" -delen. Her finner du alternativer som utskrift, kasting av medier til en enhet, zooming og kopiering av lenker.
 3. Bruk appens søkefunksjon for å raskt finne og hente tidligere samtaler eller spesifikk informasjon.
 4. Delta i samtaler med ChatGPT og utforsk det brede spekteret av oppgaver det kan hjelpe deg med. Fra å svare på spørsmål til å gi anbefalinger, er ChatGPT din AI-kamerat for ulike oppgaver.

Avinstallering av ChatGPT Windows 10 App

Hvis du noensinne bestemmer deg for å fjerne ChatGPT Windows 10-appen fra datamaskinen din, følger du disse enkle trinnene:

 1. Trykk på Windows-tasten på tastaturet for å åpne Start-menyen.
 2. Skriv “ChatGPT” i søkefeltet for å finne appen.
 3. Høyreklikk på ChatGPT app-ikonet og velg “Avinstaller”.
 4. Bekreft avinstalleringen ved å klikke “Avinstaller” igjen i dialogboksen som vises.

Ved å følge disse trinnene kan du enkelt fjerne ChatGPT Windows-appen fra enheten når som helst.

Låse opp kraften til ChatGPT med Microsoft Edge

Microsoft Edge har en fantastisk funksjon som heter "Installer dette nettstedet som en app", som lar deg kjøre nettsider som frittstående Windows-apper. Dette betyr at du kan forvandle ChatGPT-webappen til en app som fungerer uavhengig, uten rotet med typiske webelementer som bokmerker og faner. Her er hvordan du kan gjøre det:

 1. Begynn ved å åpne ChatGPT-siden på Microsoft Edge-nettleseren din og logge på med dine kontoinformasjon.
 2. Når du er på siden, klikker du på ikonet for de tre prikkene øverst til høyre i nettleservinduet. Dette vil åpne en rullegardinmeny med ulike alternativer.
 3. Velg "Apps" fra menyen og deretter "Installer denne siden som en app". Dette vil utløse en popup-vindu.
 4. I popup-vinduet, gi et navn til appen. For eksempel kan du skrive inn "ChatGPT". Å tilordne et navn vil gjøre det enklere å finne og gjenkjenne den installerte app-en senere.
 5. Hvis du ønsker å bruke et tilpasset ikon for appen, klikker du på "Rediger"-knappen under "Installer App" og velger et ikon fra din lokale stasjon. Du kan imidlertid la det stå som standard-ikon hvis du foretrekker det.
 6. Når du er fornøyd med navn og ikon, klikker du på "Installer" og venter på at Windows fullfører installasjonsprosessen.
 7. Etter at installasjonen er ferdig, vil ChatGPT-appen automatisk starte. Du kan nå velge å feste den til oppgavelinjen eller Start-menyen, opprette en snarvei på skrivebordet og til og med aktivere automatisk oppstart ved pålogging på enheten. Velg dine foretrukne alternativer og klikk "Tillat".
 8. Gratulerer! Du kan nå få tilgang til ChatGPT-appen akkurat som du ville gjort med enhver annen applikasjon på datamaskinen din. Hvis økten utløper, må du logge inn igjen for å fortsette å bruke chatbotens tjenester. Når du er inne, kan du gjerne engasjere deg i samtaler eller utforske de spennende mulighetene som ChatGPT har å tilby.

Også les: Hvordan bruke ChatGPT på Windows

Chrome: Din portal til ChatGPT som en snarvei

Hvis du foretrekker å bruke Google Chrome, ikke bekymre deg; det gir også en praktisk måte å legge til ChatGPT som en snarvei og bruke den som en naturlig app. Her er en trinnvis guide til å oppnå dette:

Legge til ChatGPT som en snarvei med Chrome

Google Chrome gir en enkel måte å legge til enhver nettside som en snarvei og bruke den som en egen app. Slik kan du legge til ChatGPT som en snarvei ved å bruke Chrome:

 1. Åpne Google Chrome og naviger til ChatGPT-siden. Logg inn på kontoen din hvis det kreves.
 2. Klikk på menyen med tre prikker som er plassert øverst til høyre i nettleservinduet.
 3. Fra menyvalgene velger du "Flere verktøy", og deretter velger du "Opprett snarvei".

Nå har du opprettet en snarvei for ChatGPT ved hjelp av Google Chrome. Du kan finne og starte ChatGPT-snarveien fra Start-menyen. Hvis du foretrekker det, kan du også høyreklikke på snarveien og velge å feste den til Start-menyen eller oppgavelinjen for rask og enkel tilgang.

Tilpass ChatGPT-snarveien

Etter å ha startet snarveiskopieringsprosessen, kan du tilpasse ChatGPT-snarveien etter dine preferanser. Følg disse trinnene for å tilpasse snarveien:

 1. I "Lag snarvei" popup-boksen, skriv inn et navn på snarveien, som for eksempel "ChatGPT".
 2. For å sikre den beste brukeropplevelsen, velg "Åpne i vindu"-alternativet. Dette gjør at ChatGPT-snarveien åpnes i sitt eget vindu i stedet for en ny Chrome-fane.
 3. Klikk på "Lagre" for å fullføre prosessen.

Tilgang til ChatGPT-snarveien

Når du har opprettet ChatGPT-snarveien, blir tilgangen lekende lett. Slik åpner du ChatGPT-snarveien fra Start-menyen og legger den til i oppgavelinjen:

 1. Åpne Start-menuen på enheten din.
 2. Finn ChatGPT-snarveien og høyreklikk på den.
 3. Velg alternativet "Fest til Start" eller "Fest til Oppgavelinjen" for rask og praktisk tilgang.

Avinstaller ChatGPT Chrome-snarveien

Hvis du bestemmer deg for å fjerne ChatGPT Chrome-snarveien fra din Windows-enhet, følg disse trinnene:

 1. Trykk på Win-tasten på tastaturet.
 2. Skriv inn "ChatGPT" for å finne Chrome-snarveien.
 3. Høyreklikk på ChatGPT-snarvei-ikonet.
 4. Velg "Avinstaller" fra kontekstmenyen.

Vinduet Kontrollpanel vil åpnes, og ChatGPT-appen vil vises. Bekreft handlingen ved å klikke på "Avinstaller", og Chrome- snarveien for ChatGPT vil bli fjernet fra enheten din.

Forbedre brukeropplevelsen med ChatGPT som en Windows 10-app

Ved å legge til ChatGPT som en Windows-app, gir det mange fordeler og lar deg få tilgang til chatbotens tjenester direkte fra skrivebordet ditt. Ved å kjøre ChatGPT gjennom Microsoft Edge eller Google Chrome, kan du nyte en mer strømlinjeformet og ryddig grensesnitt, noe som gir deg frihet til å fokusere utelukkende på samtaler og oppgaver du har for hånden.

Nå som du vet hvordan du kan kjøre ChatGPT som en Windows 10-app ved hjelp av disse nettleserne, bør du dra nytte av denne funksjonaliteten og utforske de omfattende mulighetene ChatGPT har å tilby. Delta i meningsfulle samtaler, søk etter hjelp, eller frigjør kreativiteten din med kraften til AI rett i hånden.

Husk at prosessen kan variere litt avhengig av nettleserversjonen eller oppdateringer, men de grunnleggende trinnene bør være konsistente. Ved å bruke disse teknikkene kan du optimalisere brukeropplevelsen din og låse opp ChatGPT-appens fulle potensial på Windows 10.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>
 • Hvordan lage en ChatGPT-plugin

  Lær hvordan du oppretter en ChatGPT Plugin og tar samtalene dine til neste nivå. Med trinnvise veiledninger, bygg en API, opprett en plugin manifest, registrer pluggen og aktiver den.

 • Hvordan bygge en ChatGPT Slack-bot med Zapier

  Lær hvordan du bygger to forskjellige typer ChatGPT Slack-boter som lar deg få tilgang til kraften til AI uten å forlate Slack.

 • Hvordan blir Chat GPT trent?

  Chat GPT er trent opp på en stor mengde data, noe som gir den evnen til å svare på nesten alt du spør om, likevel, den har sine begrensninger.