10 Mest Populære ChatGPT-apper For Mobil Som Er Verdt Å Prøve i 2023

bilde4.png

Automatisering av rutineoppgaver

Forbedre kundeopplevelsen

Forenkle prosessen med å skape innhold

Og mer... har blitt enda enklere!

ChatGPT har tatt internett med storm, og det er ikke rart hvorfor! Den utrolige AI-baserte chatboten leveres med mange fantastiske funksjonaliteter. Fra å generere blogginnlegg på ingen tid til å handle som en kodings-genius, er det mye du kan gjøre med ChatGPT.

Men det er en stor begrensning - ChatGPT kan kun brukes på stasjonære datamaskiner gjennom sin nettside. Er stemmene i hodet ditt som, "Å nei!"?

Vel, ikke bekymre deg!

Som Travis Kalanick sa, "Hvert problem har en løsning. Du må bare være kreativ nok til å finne den."

Hvis du vil få tak i ChatGPT på iOS- eller Android-telefoner, er du heldig! I dette blogginnlegget vil du se hvordan du kan få ChatGPT på mobiltelefonen din, samt utforske noen ChatGPT-drevne apper og se hvorfor de er et flott alternativ til den opprinnelige ChatGPT. Så, la oss komme til poenget!

Men før vi dykker inn i 10 av de mest populære ChatGPT appene for mobiltelefoner, la oss se hva ChatGPT er.

Hva er ChatGPT?

ChatGPT av OpenAI er en AI-chatbot utviklet av Sam Altman. Den utrolig kraftige AI-chatboten er bygget på GPT-3.5 (Generativ forhåndstreningstransformer), en språkmodell som bruker veiledet og forsterkende læring for å generere svar når den blir presentert med en forespørsel.

La oss forklare det på en enkel måte.

Først skal vi se hva overvåket læring er.

Anta at du er en mentor som underviser elever i å skrive essays. Først gir du mentorene hundrevis av essayer å lese og fordøye.

Dette vil trene dem med tanke på skrivestil, tone of voice og mer. Imidlertid kan ikke alle essays være gode, så mentees sin produksjon kan være middelmådig.

Nå er det her forsterkende læring med menneskelig veiledning (FLMV) kommer inn i bildet!

Som mentor vil du gi tilbakemeldinger til mentees om hvor de kan forbedre seg. Dette vil igjen hjelpe mentees med å holde sine ferdigheter skarpe over tid.

Dette er nøyaktig hva som skjer når det kommer til ChatGPT.

Etter å ha samlet inn mye data fra internett, produserer modellen utdata som ikke alltid er perfekt. Menneskelige trenere gir deretter god tilbakemelding for å forbedre modellen og øke dens ytelse.

ChatGPT er superenkel å bruke. Lær mer om hvordan du bruker ChatGPT her.

ChatGPT app er designet for å gi deg en interaktiv opplevelse og gi deg omfattende svar på alle spørsmål du måtte ha.

Det viktigste å fokusere på, er å legge til en flott oppfordring. Tross alt, avhenger resultatene av inndataene. Det er best å bruke en uttalelse i stedet for et spørsmål hvis du vil ha de mest detaljerte svarene.

Finnes det en offisiell mobilapplikasjon for ChatGPT?

La oss få noe klart med en gang - Det finns ingen offisiell ChatGPT-app på Android- eller iOS-enheter.

Så hvis du vil bruke chatboten på mobilen din, må du gå til nettsiden i nettleseren din; selvfølgelig er det kjedelig, men det er den eneste måten å få mest ut av funksjonene dens.

Hvis du fortsatt er fast bestemt på å finne en app, ikke bekymre deg - noen utviklere har laget sine egne versjoner av ChatGPT til en mobil app. Du kan bare laste den ned på mobilen din og skape innhold på farten!

Dette blogginnlegget lister opp noen av de beste Chat GPT-appene for mobil du kan sjekke ut. Men først, la oss se hvorfor du bør gå for ChatGPT-alternativer.

Hvorfor velge alternative til ChatGPT?

ChatGPT tilbyr ikke en mobilapp, så det er best å se etter alternativer. I tillegg har ChatGPT forskjellige begrensninger -

Kan ikke presentere faktabasert informasjon

ChatGPT har blitt trent opp til data fra 2021, og er derfor ikke i stand til å generere faktabasert innhold eller komme opp med nåværende fakta.

Så, hvis du leter etter innholdsidéer basert på nyeste trender og emner, er ikke ChatGPT ditt beste alternativ. Det er som om ChatGPT har lært et par begrep og ikke kan gi deg noe annet enn det.

Hvis du streber etter den ferskeste informasjonen, trendene og mer, er det klokere å velge ChatGPT-alternativer.

Kan ikke generere AI-bilder

Selvfølgelig kan ChatGPT være til stor hjelp når det gjelder å generere tekst, men hva med visuelle fremstillinger? Vel, ChatGPT fungerer ikke der!

Hvis du vil generere visuelle elementer, gå til DALL-E fra OpenAI eller Midjourney. ChatGPT kan kun hjelpe deg med å lage teksttilbakemeldinger for bilder du kan legge inn i DALL-E eller Midjourney, og få bildene tilbake. Men det er å trikse med applikasjoner for mye ... og det er ikke gøy!

Så, hvorfor ikke velge et alternativ til ChatGPT som lar deg lage bilder - og sparer deg for verdifull tid?

Feil: "ChatGPT er på kapasitet"

Forestill deg dette: Du må fullføre en innholdsbrikke i dag. Med all forhåpning går du til ChatGPT, som viser en feilmelding som sier, "ChatGPT er fullt akkurat nå!"

Supert frustrerende, ikke sant? Vel, det er det!

Det viser seg at ChatGPT har vært utsatt for nedetid på grunn av en tilstrømning av brukere og høy serverbelastning. Ser ut som du må finne et annet alternativ raskt - fordi ChatGPT ikke alltid vil kunne hjelpe deg.

Støtter ikke talekommandoer

ChatGPT er absolutt ikke det beste alternativet for deg hvis du foretrekker tale over tekst. ChatGPT kan verken forstå talekommandoer eller svare som Siri eller Google Assistant.

Så hvis du vil spare tid ved å gi talekommandoer, er det bedre å se etter ChatGPT-alternativer.

Nå lister vi opp de beste ChatGPT-alternativene som har en mobilapp for Android eller iOS eller begge deler. Med en ChatGPT-mobilapp kan du enkelt lage innhold mens du slapper av på sofaen.

De 10 mest populære ChatGPT- appene for Android og iOS

Er du klar til å oppdage hva mer som finnes på ChatGPT-appermarkedet? Fra intuitive dashboards til raske svar, kan ulike ChatGPT-apper for mobil være perfekte for deg.

Ønsker du å chatte med noen spesielle? Eller trenger du mer verdi for pengene? Du har utallige alternativer - så gjør deg klar til å handle rundt for å finne den som passer dine behov!

Hver av dem legger til sin egen spesielle touch - så la oss komme oss ut og utforske en chatgpt-app for Android og iOS.

 1. ChatSonic
 2. Alissu: Snakk med AI
 3. Rapid ChatGPT
 4. ChatOn - AI-prat med GPT-3
 5. Frank: AI-pratassistent
 6. Open Chat – GPT AI med GPT-3
 7. Chat GPT: GPT-basert AI ChatGOD
 8. Open Chat: AI-pratbot-app
 9. Chat AI: Personlig AI-assistent
 10. AI-prat: Skrive-chatbot

Klar til å utforske? La oss begynne!

ChatSonic

Starter listen er ChatSonic av Writesonic! En helt ny, ut-av-denne-verden samtalebasert AI-chatbot - langt kulere enn ChatGPT av OpenAI. Det er som ChatGPT, men en forbedret versjon med 10x flere funksjoner - noe som gjør det til et perfekt ChatGPT-alternativ.

Avansert AI-chatbot kan blåse tankene dine med sin evne til å lage sanntidsdata, bilde- og stemmesøk. I tillegg utnytter ChatSonic AI - ChatGPT mobilapplikasjon kraften til ChatGPT og hjelper til med å skape innhold mens du er på farten.

ChatSonic har lansert sin ChatGPT Android-app. iOS-brukere kan bli med på ventelisten for å få førstegangstilgang til ChatSonic iOS-appen.

Her er hvorfor du bør sjekke ut ChatSonic-appen akkurat nå:

 • Super enkel å installere.
 • Hjelper å forbedre effektiviteten.
 • Øker øyeblikkelig produktiviteten og spar tid, gjør det til den beste ChatGPT-alternativet for produktivitet.
 • Kommer med en brukervennlig og intuitivt grensesnitt.

I tillegg kan du sjekke ut ChatGPT for netthandel for å se hvordan den revolusjonerer netthandelsbransjen.

Gjør deg klar for å oppleve neste generasjons AI chatbot-teknologi. La oss dykke ned i de fantastiske funksjonene som tilbys av ChatSonic mobilapp for Android:

 • Generer faktainformasjon etter ditt eget ønske​​​

ChatSonic kan gi deg faktainformasjonen du trenger! Ved å utnytte kraften fra Google og NLP, gir ChatGPT-appen for Android deg presis innsikt og oppdatert informasjon om alle de spennende hendelsene rett foran fingrene dine. Så, du trenger ikke å bære med deg din bærbare datamaskin overalt; bare last ned den beste ChatGPT-appen - ChatSonic AI.

 • Gi stemmekommandoer og spar tid

ChatSonic har noen fantastiske superkrefter - takket være NLP. Den kan forstå stemmekommandoene dine og snakke tilbake til deg som en AI-venn - akkurat som Google Assistant eller Siri! Og med ChatGPT-appen for Android, trenger du bare å plukke opp telefonen og gi stemmekommandoer.

 • Gjør ord om til imponerende digitale kunstverk

Slipp løs kunstneren i deg og lag uforglemmelig digital kunst på farten med ChatSonic mobilappen. Med ChatSonic trenger du ikke å være en teknologiekspert for å skape mesterverk - fra sprøtt til realistisk vil ChatSonic sikre at kunsten din skiller seg ut fra mengden. Se mer om hvordan bruke ChatGPT AI kunstgenerator.

 • Snakk med din egen virtuelle assistent

Lås opp kraften til å ha en virtuell assistent for hånden - Få ChatSonic mobilapp! Dette toppmoderne samtalebaserte AI-verktøyet gir deg bekvemmeligheten til en ekte person uten kostnadene. Fra forholdsproblemer til jobbintervjuforberedelser, er ChatSonic chatteappen du har lett etter.

 • Føles som å ha en virkelig samtalekamerat

ChatSonic tilbyr en opplevelse så autentisk at det er vanskelig å skille forskjell. Med AI-chatboten trenger du ikke å bekymre deg for å stadig gjenta tankene dine - den plukker opp nyansene i talen din. Klar for en ultimate samtaleopplevelse? Last ned ChatSonic mobilappen.

Eksempler på ChatSonic bruk

ChatGPT oppfordring til blogging: Kan du gi meg noen ideer til blogginnlegg om <tema etter eget valg>??

bilde1.jpg

ChatGPT-oppfordring til studenter: Opptré som Steve Jobs og hjelp meg med å komme opp med en forretningsplan angående ChatGPT for studenter.

bilde2.jpg

ChatGPT prompt for sosiale medier: Kom med 5 Instagram Reels idéer for å promotere <tema> innenfor <målgruppen>

bilde3.jpg

ChatSonic Prising

ChatSonic tilbyr en gratis prøveperiode der du får tilgang til 10 000 ord. Hvis du vil generere flere ord, kan du velge en premium-plan som starter på $19/måned.

Alissu: Chat med AI

Neste kommer Alissu - en annen AI-chatbot basert på OpenAI's GPT-3-modell.

Alissu reagerer sømløst på alle typer forespørsler, og det er knapt noen forsinkelse mellom svarene. La oss utforske noen kule funksjoner:

 • Få svar på spørsmål som pirrer nysgjerrigheten din! Alissu er en ekte fagperson når det gjelder matteproblemer og programmering – men den kan også svare på andre spørsmål.
 • Alissu kan også være en livredder når du trenger hjelp til å forberede deg til en jobbintervju eller fullføre en skoleoppgave. Denne AI-chatboten kan hjelpe deg med å skrive.
 • La Alissu gjøre den tunge jobben for deg – forklar enkelt hva du trenger, og se hvordan den lager en kode eller SQL-forespørsel med letthet.

Dette ChatGPT appen er en av de mest populære i Google Play-butikken og gir deg de samme superkreftene som i virkeligheten. Og gjett hva? Alt du trenger å gjøre er å installere appen og begynne å snakke med AI-chatboten!

Likevel har appen også noen ulemper. La oss si at tekstmeldinger for å sende til AI chatboten ofte er kuttet. Løsning? Send kortere tekster! En annen sak er at appen viser et stort antall reklamer.

Hvis du vil unngå alle disse problemene, kan du gå for en annen ChatGPT-app - ChatSonic AI - som genererer svar i lynfart. Dessuten plager den deg ikke med annonser nå og da. Er det ikke en bedre løsning?

Rask ChatGPT

Er du eventyrlysten? Du bør prøve Rapid GPT - et fint lite grensesnitt med stort potensiale bygget ved hjelp av OpenAI's API.

Last ned ChatGPT-appen enkelt, logg på, og gjør deg klar til å bli imponert. Det er som om du har en AI på fingertuppene dine, klar til å hjelpe deg med alt du trenger, lignende på WhatsApp-chatting, unntatt at du vil chatte med en robot!

La oss se på noen av dens funksjoner:

 • Rapid ChatGPT App har deg dekket, fra vitser til gåter og historier.
 • I tillegg har de lagt til spillifisering! Se noen annonser, og du vil bli belønnet med mynter. Bruk dem til å få ubegrensede svar - kult!

Du kan laste ned Chat GPT: Rapid, som ChatGPT, fra Google Play Store.

Likevel er ikke Rapid ChatGPT så rask som navnet antyder. Hvis du ønsker øyeblikkelige svar, kan du velge andre ChatGPT-apper som ChatSonic AI.

ChatOn - AI Chat med GPT-3

ChatOn er en annen super AI chatbot basert på GPT-3 teknologi. ChatGPT-appen har en enkel UI som gjør den enkel å bruke.

Her er noen kule funksjoner:

 • Pålitelig AI-chatbot som kan gi raskt svar på spørsmål.
 • Høst fordelene med en pålitelig korrekturleser, spesielt når du skriver et jobbsøknadsbrev eller forretningsbrev. Bare skriv det og la ChatGPT-appen - ChatOn ta seg av resten!
 • Bruk AI-skriveassistenten til å komponere en essay eller til og med et dikt.

Beste delen? Det er gratis med kjøp i appen, og du kan komme i gang med de grunnleggende funksjonene!

Få ChatOn - ChatGPT-appen er nå tilgjengelig på App Store og Google Play!

Dersom du leter etter en ChatGPT-app som kan hjelpe deg med mer enn bare innhold, kan du prøve ChatSonic. Fra å generere sanntidsinnhold til fortryllende bilder, kan den hjelpe deg med alt.

Frank: AI Chat-assistent

Frank tilbyr deg en hel haug med muligheter, inspirert av OpenAI's GPT-3 Chat.

La oss utforske disse:

 • Lag virkelig menneskelignende tekster og voice-overs om ethvert emne; som enkle spørsmål eller til og med dikt!
 • Generer fengslende bilder med hjelp av AI.
 • Hjelper deg å komme opp med manus - et must-have for enhver YouTuber eller blogger!
 • Endre, omskriv eller omformuler ethvert svar øyeblikkelig.

Du trenger minst 50 MB lagringsplass for installasjon på enheten din. Frank er tilgjengelig både på App Store og Google Play.

Likevel er denne ChatGPT-appen - Frank - usikker, så det er best å ikke gi Frank noen personlige eller konfidensielle opplysninger. Dette skyldes at appen kan være tilbøyelig til å lage uhøflige eller upassende kommentarer. Så, hvis du er bekymret for personvern og vil spille det trygt, kan du gå for andre ChatGPT-apper som ChatSonic AI.

Åpen chat – GPT AI med GPT-3

Her er en annen utrolig kraftig ChatGPT app for mobil - Åpen Chat

Utstyrt med banebrytende teknologi og smart design, kan AI-chatboten hjelpe deg med å oppleve sanntids-samtaler med et klikk.

La oss se nærmere på hva Open Chat tilbyr:

 • Ingen tema er utenfor grensene - bare spør hvilket som helst spørsmål som dukker opp i hodet ditt, og du vil få umiddelbare og nøyaktige svar.
 • Effektiviser forskningsprosessen! Når du trenger et svar ASAP, men ikke vil lete på nettet, er det å stole på Open Chat det beste.
 • Utvid bruken av chatbot for forretningsformål. Det fungerer perfekt når kunder og klienter trenger repeterte svar.

I tillegg fungerer det sikkert uten å samle inn noen av dine data. Du kan enkelt laste ned appen på Google Play-butikken.

Open Chat kan hjelpe deg med bare tekstbaserte spørsmål. Hvis du vil ha en app som hjelper deg med bilder og mer, velger du ChatSonic!

Chat GPT: AI-chat med GPT ChatGOD

Neste app på ChatGPT-listen er Chat GPT: GPT-basert AI ChatGUD! Den kan bokstavelig talt svare på alle dine spørsmål øyeblikkelig.

Å komme i gang er enkelt. Etter at du har lastet ned appen, kan du se på kategoriene. Finn emnet som interesserer deg mest. Deretter skriver du inn søket ditt og sender det til chatboten. Innen øyeblikk vil du få et svar. Svaret er basert på informasjonen som er samlet inn av AI fra internett.

La oss se på noen fantastiske funksjoner som tilbys av Chat GPT: GPT-basert AI ChatGOD:

 • Husk den forrige samtalen, noe som hjelper deg med å unngå å spørre boten igjen og nyte en jevn samtale.
 • Lag unike bilder med hjelp av kunstig intelligens.
 • Opprett et komplekst passord for å hindre andre i å snoke rundt på chattene dine.

Men for øyeblikket er den bare tilgjengelig på Google Play. Hvis du er en iOS-bruker, må du se etter andre alternativer på markedet.

Chat GPT: AI ChatGOD basert på GPT er kun tilgjengelig for Android-brukere. Hvis du er en iOS-bruker, kan du velge alternativer som ChatSonic App, som er tilgjengelig som ChatGPT-app for Android og har en iOS-venteliste.

Åpen chat: AI Chatbot App

Neste kommer Open Chat, en avansert AI-chatbot basert på GPT-3 teknologi. Den kan hjelpe deg med å automatisere ulike oppgaver og umiddelbart øke produktiviteten din.

La oss se på funksjonene:

 • Trenger du en chat-buddy? Med Open Chat trenger du ikke å lete lenger! Snakk øyeblikkelig med bot-en backet av GPT-3 teknologi for å få tiden til å gå eller få nyttige råd.
 • Glem tidkrevende nettsøk - med GPT-3-drevne Open Chat kan du finne det du trenger raskere enn noen gang.
 • Skrivesorg? Aldri mer! Ikke bekymre deg for skrivefeil – Open Chat har deg dekket med sin auto-korreksjonsfunksjon.

Men per nå er ChatGPT-appen - Open Chat bare tilgjengelig på Google Play.

ChatGPT app - Åpne Chat har en forvirrende brukergrensesnitt. Dessuten mangler det ekstra funksjoner som ChatSonic støtter, for eksempel - stemmegjenkjenning, personlighetsmodus og mer. Så, hvis du leter etter en app som kan hjelpe deg med alt, kan ChatSonic være din go-to ChatGPT-app for mobil.

Chat AI: Personlig AI-assistent

Ingen å snakke med? Last ned Chat AI - Den perfekte AI-assistenten!

Med hjelp fra GPT-3 har Chat AI blitt opprettet for å gi deg fornuftige og hjertelige svar.

Akkurat som med alle andre apper, som for eksempel WhatsApp, trenger du bare å sende meldingen din og få et raskt svar umiddelbart.

Her er fordelene med Chat AI:

 • Øyeblikkelig kommunikasjon med en bot! Du kan prate om hva som helst i verden og få fantastisk råd fra din virtuelle assistent.
 • Få fantastiske og raske resultater. Det er vanskelig å skille Chat AI fra en ekte person når du snakker med det!
 • Kommer med en intuitivt grensesnitt og er super enkel å bruke.

ChatGPT-appen kan lastes ned gratis på App Store. Hvis du derimot er bruker av android, kan du se på andre ChatGPT-apper som ChatSonic AI.

AI-samtale: Skrive-chatbot

Sliter du med å skrive fengende tekst og ønsker at noen skal analysere og gi deg forslag og tilbakemeldinger?

Ønsket ditt har blitt oppfylt! AI-chat er en chatbot som faktisk kan hjelpe deg med å skrive.

La oss se hvordan det kan hjelpe:

 • AI Chat kan være din spøkelsesskribent! Enten det gjelder å skrive et søknadsbrev, en lang essay eller en dikt, kan chatboten gjøre alt.
 • AI chatboten kan se på skriveverket ditt, analysere det, og gi tilbakemelding om feilene. Så, dette verktøyet kan være et fantastisk tillegg hvis du er forfatter.
 • Den kan fungere som din virtuelle venn og gi deg svar som et menneske.

Men hvis du leter etter et verktøy som kan hjelpe deg med mer enn bare å skrive, bør du gå for ChatSonic AI. Fra å generere sanntidsinnhold til AI-bilder, kan det hjelpe deg med alt.

Få ChatGPT-appen på mobilen din

Det har blitt mye enklere å bruke ChatGPT for mobile apper på Android- og iOS-enheter.

Ikke sant?

Klar til å dykke dypt ned i den fengslende verden av AI chatbots? Sjekk ut 110+ beste ChatGPT-eksemplene for å se hvordan folk gjør det meste ut av ChatGPT-apper.

Få tak i den beste Chat GPT-appen - ChatSonic AI og la kreativiteten strømme fritt! ChatSonic AI overgår alle begrensninger ved ChatGPT og gir en samtalebasert AI-chatbot som fungerer som din personlige assistent.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>