Hvordan lage forbløffende AI-kunst med ChatGPT?

106313830_AI_art_images__digital_art.png

Har du noen gang lurt på hvordan det vil føles å ha en venn ved din side som alltid er klar til å svare på alle dine spørsmål, gi råd og hjelpe deg med skriftlig arbeid og koding?

Vel, det er det denne banebrytende AI-dialogsystemet fra OpenAI - ChatGPT gjør!

Det blir mye oppmerksomhet i nyhetene og på sosiale medier, og folk over hele verden prøver det ut og deler sine erfaringer.

La oss komme rett på sak.

Hvis du ikke har bodd under en stein, har du sannsynligvis hørt om ChatGPT – en AI-basert samtalechatbot som bruker naturlig språkbehandling for å generere samtaler. ChatGPT ble utviklet av Sam Altman, grunnleggeren av OpenAI.
Skjermbilde-1944-11-03-kl-23.24.39.png

Drevet av GPT-3.5 og forsterkningslæring med tilbakemeldinger fra mennesker, produserer ChatGPT svar som høres ut som om de ble skrevet av et menneske, gitt de store mengdene data som AI-en ble trent på. I motsetning til tradisjonelle chatbots, er ChatGPT en maskinlæringsmodell som kan samhandle på en mer naturlig og samtalemessig måte. Se hvordan du kan bruke ChatGPT og dens beste ChatGPT brukstilfeller for å vokse virksomheten din.

Selv om ChatGPT er et kraftig AI-basert chatbotsystem, har det noen begrensninger. For eksempel kan det bare gi svar basert på dataene den er trent på, dvs. til 2021, noe som betyr at den ikke kan søke etter informasjon på internett. I tillegg kan den ikke opprette bilder eller forstå stemmekommandoer. Til slutt kan den kanskje ikke gi grundig informasjon eller forstå sammenhengen eller nyansene i samtale.

Bortsett fra det, på grunn av høy trafikk, når du prøver å få tilgang til ChatGPT, kan det vise en feilmelding som sier ChatGPT er over kapasitet, noe som er veldig skummelt når du er avhengig av det for noe viktig.

Ikke mer ChatGPT for fullt med ChatGPT Plus, men hva annet tilbyr den? Sjekk ut ChatGPT Plus vs ChatSonic.

Og her kommer ChatSonic - Som ChatGPT, men med en avansert versjon av ChatGPT med flere funksjoner.

Skjermbilde_1944_11_03_kl_11.22.06_PM.png

Videre, den nye ChatSonic appen for android og iOS, som kan hjelpe til med å generere tekst og bilder fra komforten av sofaen. Den har også en chrome-utvidelse som gjør innholdsproduksjonsprosessen enkel. Dette gjør ChatSonic til en av de beste ChatGPT-alternativene tilgjengelig på markedet.

Du kan også utforske de beste chatGPT-tilleggene for Chrome for å bruke chatGPT effektivt.

Hvordan lage fantastisk digital kunst med ChatGPT?

ChatGPT er et kraftig tekstbasert verktøy som kan hjelpe deg med å generere alt fra kode-snutter til blogginnlegg og artikler. Men hva med når det gjelder å generere digital kunst? Kan ChatGPT lage visuelle bilder?

Svaret er enkelt - NEI!

Du kan imidlertid generere en tekstoppgave ved hjelp av ChatGPT og deretter bruke en AI-kunstgenerator som DALL-E, Midjourney, Stable Diffusion, Photosonic og flere for å generere bilder. Men dette involverer også stadig bytte mellom forskjellige apper, noe som kan være veldig frustrerende og tidkrevende.

Se på over 50 AI midjourney prompts som du kan prøve i 2023.

Er det noen snarvei eller en bedre løsning?

Vel, det finnes - ChatSonic!

Integrert med både DALL-E og Stable Diffusion, kan ChatSonic hjelpe deg med å generere fortryllende AI-digitalkunst på bare noen få sekunder. Så, ikke mer å bytte mellom apper og ofre effektiviteten din.

La de kreative saftene flyte og forvandle ordene dine til kunstverk som aldri vil bli glemt - med ChatSonic. Fra enkle til komplekse, denne avanserte GPT-3 chatboten krever ingen teknisk kunnskap og kan generere alt fra abstrakte design til realistisk grafikk.

Nå kan du få tilgang til dette fantastiske AI-verktøyet på farten med ChatSonic AI mobil-appen for Android. Løs ut kraften til ChatSonic og skap svært detaljert og imponerende digital kunst på sekunder.

Hvordan lage AI-kunst med ChatGPT-alternativet - ChatSonic?

Trinn 1: Velg ChatSonic fra Writesonic-biblioteket

Er du klar til å gå inn i verdenen av AI-kunstgeneratorer og begynne å skape unike og tankevekkende visuelle bilder med ChatSonic?

Du kan enkelt logge deg inn på Writesonic-kontoen din og velge "ChatSonic" fra biblioteket.

Du kan også få tak i ChatSonic AI - ChatGPT Appen for Android fra Google Play Butikken og starte reisen din i dag!

Og vips! Du er klar til å starte!

Skjermbilde 1944-11-03 kl. 10.48.39 PM.png

Trinn 2: Oppdag de uendelige mulighetene til ChatSonic

Tiden er inne for å åpne opp for en helt ny verden av innholdsproduksjon med ChatSonic!

Den kraftige verktøyet, med sine utrolige evner, hjelper med å generere faktisk innhold med tekst eller stemme, skape fantastisk visuell kunst, og utvikle omfattende brukseksempler på kort tid.

Utvikle potensialet til ChatGPT-alternativet, ChatSonic og se hva du kan skape!

Skjermbilde 1944-11-03 kl. 22.49.15.png

Trinn 3: Begynn å generere kreativ digital kunst

Fra realistiske til abstrakte, kan ChatSonic generere ulike typer digital kunst.

Men sørg for å gi så mange detaljer som mulig om hva du ønsker å generere - jo mer informasjon du gir, jo bedre blir resultatet.

For å spare mer tid, prøv å gi talekommandoer! Og se hvor raskt ChatSonic genererer digital kunst.

Skjermbilde 1944-11-03 kl 22.50.19.png

Trinn 4: Trykk på generer

Etter at du er fornøyd med oppgaven eller kommandoen, og klar til å fortsette, trykk på generer og se ChatSonic utføre magien.

Og der har du det - et fantastisk og unikt digitalt kunstverk skapt av ChatSonic på kort tid. Prøv det selv og se hvor fantastisk det er.

Kjemper med å generere fortryllende AI-kunst, lær å skrive perfekte ledetekster.

Skjermbilde 1944-11-03 kl 10.51.37 PM.png

Anvendelser av AI-kunst

Mens Kunstig intelligens (AI) fortsetter å utvikle seg, blir den stadig mer integrert i vår daglige liv. AI blir brukt til en rekke oppgaver, fra å sortere e-post til selvkjørende biler, og nå blir det til og med brukt til å skape kunst.

AI-verktøy revolusjonerer måten vi skaper og opplever kunst på. Det gir kreative muligheter som var umulige tidligere, og blir raskt et uvurderlig verktøy for kunstnere og designere.

Hvis du er interessert i å utforske ChatGPT AI-bilder selv, er nå det perfekte tidspunktet å komme i gang og se hvordan ChatSonic - en AI som ChatGPT - kan generere bilder.

Fra å skape grafikk for markedsførings- og annonsekampanjer til å generere bilder for historiebøker, kan ChatSonic hjelpe deg med å generere unike bilder fra bunnen av eller skape helt nye kunstverk. La oss dykke dypere ned i ChatSonic - en AI som ChatGPT Art bruker saker:

ChatSonic for Digitale Kampanjer

AI-kunst har skapt bølger i verden av digitale markedsføringskampanjer. Med AI-drevne verktøy kan markedsførere raskt og enkelt generere kunstverk ved å bruke datapunkter som demografi, interesser og mer for å lage visuelle elementer som er skreddersydd for målgruppen.

Ved å utnytte kunstig intelligens for å skape fantastiske visuelle virkemidler, kan merker skape innhold raskt og kostnadseffektivt. Verktøy for generering av AI-bilder kan hjelpe med å gi kampanjer liv på en måte som tidligere var umulig.

De kan også brukes for å tilpasse visuell utforming for hver bruker, og gjøre det enklere å lage innhold som appellerer til publikum. AI-kunstgenereringsverktøy er en flott måte å gjøre digitale kampanjer mer engasjerende og effektive på.

Klar til å skape visuelt innhold som skiller seg ut i en overfylt digital verden?

Eksempel: Generer et bilde av merkekampanjen som viser en flaske sjampo.

Skjermbilde-1944-11-04-kl-09.55.52-AM.png

ChatSonic for Bloggbannere

Klar til å generere bloggbannere og engasjere publikummet ditt? ChatSonic kan hjelpe deg!

Den utrolige AI-verktøyet kan hjelpe deg med å generere bloggbannere raskt og enkelt, noe som gjør prosessen med å skape visuelt slående bloggbannere en lek.

Med AI-kunstgeneratorer kan du generere et utvalg av visuelt tiltalende design med minimal innsats og på en brøkdel av tiden det ville ta deg å lage noe mer komplekst. Disse verktøyene er en utmerket måte å legge til et unikt og moderne preg på bloggbannerne dine og få dem til å skille seg ut fra mengden.

Tiden er inne for å generere visuelt imponerende banner for blogger med bare et klikk.

Eksempel: Generer et bilde av en person som sitter på sofaen og arbeider på bærbar PC.

Skjermbilde-1944-11-04-kl-10.11.49-AM.png

ChatSonic for sosiale medieinnlegg

Verktøy for kunstig intelligens generering er en flott måte å skape unike og iøynefallende bilder for innlegg på sosiale medier.

Med verktøy for kunstgenerering med AI kan du raskt og enkelt generere bilder som skiller seg ut fra mengden og fanger oppmerksomheten til følgerne dine. Dette er en fantastisk måte å engasjere publikummet ditt på og vise frem merkevaren din.

Fra stilige abstrakte design til mer tradisjonell kunst, kan AI-generatorverktøy hjelpe deg med å lage en rekke bilder som matcher tonen og estetikken til merkevaren din. Med AI-kunstgenereringsverktøy kan du være sikker på at innleggene dine på sosiale medier vil se profesjonelle og iøynefallende ut.

Skap AI-bilder som virkelig er unike for merkevaren din.

Eksempel: Generer et vakkert og fortryllende bilde av solnedgangen

Skjermbilde 1944-11-03 klokken 10.40.35 PM.png

ChatSonic for nyhetsbrev

Legg til et snev av kreativitet i nyhetsbrevet ditt ved å generere unike bilder raskere enn noen gang med ChatSonic.

Ikke mer bekymring for å finne riktige bilder og illustrasjoner for å støtte budskapet ditt. Isteden kan du la AI-algoritmer skape vakre visuelle elementer for å fange oppmerksomheten til publikummet ditt og holde dem engasjert.

Verktøy for kunstig intelligens generering lar deg også raskt og enkelt tilpasse visualene til dine nøyaktige spesifikasjoner, slik at du kan skape en unik nyhetsbrev som skiller seg ut fra mengden.

Gjør deg klar til å spare tid og legge til en kreativ touch i nyhetsbrevene dine.

Eksempel: Generer et bilde av en stue med godt tilpasset møblering.

Skjermbilde-1944-11-04-kl-10.06.28-AM.png

Ville det ikke vært kult å ha en jobb der man lager digital kunst? Kanskje det finnes! Chatsonic kan hjelpe deg finne de beste jobbene i kunstindustrien for deg.

ChatSonic for Story Books

Kunst er en integrert del av fortellingen, og AI-kunstgenereringsverktøy kan hjelpe med å gjøre historier levende på en engasjerende og interaktiv måte.

Med disse verktøyene kan forfattere enkelt lage levende og fantasifulle skapninger og landskap som gir leseren en dypere følelse av historien. AI-kunstverktøy kan også brukes til å lage unike og morsomme karakterer, rekvisitter og innstillinger for å legge til en touch av kreativitet og originalitet i fortellingen.

I tillegg kan verktøy for generering av AI-kunst brukes til å skape visuelt tiltalende illustrasjoner som vil gi historien liv på en måte som bare ord alene ikke kan. Med verktøy for generering av AI-kunst har forfattere muligheten til å gi liv til historier på en mer immersiv måte, noe som gjør dem mer engasjerende og fengslende for lesere.

Tid for å skape unike og visuelt imponerende historier.

Eksempel: Generer en animert vakker Disney-prinsesse som går.

Skjermbilde 1944-11-03 kl. 23.02.13.png

Hadde det ikke vært fantastisk om digital kunst laget med ChatSonic - en AI som ChatGPT, kan tjene penger? Lær 20+ måter å tjene penger på ved å bruke ChatSonic som et alternativ til ChatGPT!

For å lære mer om hvordan folk utnytter ChatSonic - en AI som ChatGPT - for å vokse virksomheten sin, kan du sjekke ut 110 beste ChatGPT-eksempler i 2023.

I en nøtteskall…

Verktøy for generering av AI-kunst er en utrolig kraftig måte for alle å uttrykke sin kreativitet. Med hjelpen av AI kan du skape unike kunstverk som ellers ville vært umulig å lage.

Med AI-verktøy for kunstgenerering, trenger ikke kunstnere å jobbe helt fra scratch for å skape noe nytt - de kan bruke verktøyene til å generere ideer og bilder og deretter bruke disse som et utgangspunkt for sin egen kreative prosess.

Er du klar til å utforske nye muligheter innen kunstig generert kunst og skape mesterverk som er sikre på å fascinere og inspirere? Registrer deg og begynn å skape uvanlige ting!

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>