ChatGPT for Innholdskreering: Hvordan skrive en blogg ved hjelp av ChatGPT

bilde20.png

Det største spørsmålet i enhver innholdssamfunn siden lanseringen av ChatGPT er

'Kan ChatGPT erstatte innholdsskrivere?'

Noen sier det er enkelt, mens andre insisterer på at det fortsatt er en verden for menneskelig kontakt. Vi sier det er en komplisert affære.

ChatGPT kan erstatte de skribentene som bare skimter gjennom den første siden på Google SERP og ikke bringer noe nytt til bordet. Men det kan ikke stjele rampelyset fra de som skriver for å tilføre verdi og svare på søkernes spørsmål. Faktisk kan ChatGPT være et hjelpsomt verktøy for disse toppskribentene ved å gi støtte i forskning og idégenerering. Kort fortalt vil de beste som vet hvordan de skal bruke ChatGPT for innholdsproduksjon være vinnerne i 2023.

For de som lurer på hva Chat GPT er,

ChatGPT av OpenAI er dagens puls.

Det er en språkmodell som er trent på en enorm database ved hjelp av dyplæringsalgoritmer for å generere menneskelignende tekst basert på gitt inndata.

Kort fortalt, det er bikuben med svar på alle spørsmål.

Lær hvordan du bruker ChatGPT og de beste brukstilfellene for ChatGPT.

Dessverre kan du ikke helt stole på informasjonen gitt av ChatGPT da den ikke oppdateres i sanntid. ChatGPT er kun trent opp til 2021-data.

bilde15.png

Men vent, det er mer. ChatGPT kan bare kommunisere gjennom tekst og kan ikke generere bilder eller svare på talekommandoer. Med millioner av brukere som strømmer til, er ChatGPT ofte nede eller ute av kapasitet på grunn av stor trafikk.

Se om ChatGPT Plus kan overvinne disse begrensningene i vår detaljerte sammenligning: ChatGPT Plus vs ChatSonic.

Hvorfor vente på at ChatGPT skal fungere perfekt når du kan skrive verdifulle blogginnlegg i lynfart med dens beste alternativ, ChatSonic?

 • Chatsonic hjelper deg med å skrive oppdatert innhold ved å generere faktabasert, relevant og sanntidsinformasjon da den er integrert med Google-data.
 • Med Stable Diffusion + Dall-E-teknologi kan Chatsonic skape unike AI-bilder og visuell kunst som kan supplerer innholdet ditt.
 • Chatsonics talekommandoer og -svar kan spare deg for mye tid.
 • Du kan også generere raske tweet-ideer for å promotere blogginnlegget ditt på Twitter med Chatsonic Twitter-bot @ChatsonicAI.
 • Integrer dine favorittverktøy for innholdsopprettelse med Chatsonic ved hjelp av Chatsonic API. Faktisk kan du bygge verktøy for å øke hastigheten på innholdproduksjon ved å referere til våre API-brukstilfeller.
 • Bruk Chatsonics chrome-utvidelse for å fremskynde forsknings- og skriveprosessen. Sjekk ut andre chatGPT-utvidelser og deres beste brukstilfeller.
 • Utforsk tilfeldige bloggideer mens du er på farten med ChatGPT-appen for Android.
 • For flere AI-prompter, sjekk ut Chatsonics gratis AI-promptmarkedsplass, som er en bibliotek for AI-prompter levert av andre brukere.

Ta en titt på Chatsonic vs ChatGPT for detaljert informasjon.

Selv med fantastiske evner til å svare på alle spørsmål under solen, kan det fortsatt være utfordrende å generere blogginnlegg med verktøy som ChatGPT. Se hvorfor?

Kan verktøy som ChatGPT skrive fullstendige blogginnlegg? Kan ChatGPT hjelpe med innholdsproduksjon?

Gjennomsnittlig antall ord i et blogginnlegg kan variere fra 1200-2000 ord. Hvis du ser på generelle svar fra verktøy som ChatGPT og ChatSonic, svarer de med 300-600 ord.

Vi ba ChatSonic om å skrive en bloggpost på 1500 ord om 'Hvordan miste 10 kg på 3 måneder?'

bilde2.png

Det genererte blogginnlegget med kun 605 ord, inkludert tittelen.

Så spurte vi ChatGPT om den kunne skrive et blogginnlegg på 1500 ord. Og vi ble sjokkert over ærligheten dens.

bilde23.png

Mens verktøy som ChatGPT og ChatSonic kanskje ikke skriver effektive blogginnlegg med lang form, gjør de en utmerket jobb med innholdsforskning, oppretting av oversikter og generering av kort form innhold for sosiale medier.

Denne gangen ba vi ChatSonic om å lage emnefeltene for e-postene i oppfølgingssekvensen til skriveverktøyet Writesonic.

Men har vi fortsatt en løsning for å skrive hel-lengdes bloggposter ved hjelp av AI?

Selvfølgelig, ja! Writesonics AI-artikkelgenerator er en revolusjonerende skriveassistent som kan produsere eksepsjonelt høykvalitets langformet innhold på opptil 2000 ord på under ett minutt. Ikke bare det, men innholdet er optimalisert for søk på Google, slik at du kan være sikker på at det vil være effektivt og nå det rette publikummet.

Vi vil snakke mer om artikkelforfatteren om litt.

Å skrive et blogginnlegg innebærer mange steg i tillegg til selve skrivingen. La oss se hvordan ChatGPT-lignende verktøy - ChatSonic og Writesonic kan hjelpe med innholdsproduksjon.

Videre, her er 5 beste ChatGPT-alternativer for skriving som du definitivt bør prøve.

Hvordan skrive en blogg (lage innhold) ved hjelp av en ChatGPT-lookalike, men avansert - ChatSonic + Writesonic.

Vi har kommet med den mest fantastiske kombinasjonen noensinne: ChatSonic + Writesonic, for å skrive fullverdige blogginnlegg på kort tid. ChatSonic, som ligner på ChatGPT, gir deg fantastiske innholds-ideer og strategier, mens Writesonic tar seg av resten av det tunge arbeidet slik som å skrive fullstendige blogginnlegg, parafrasere, oppsummere og re-optimalisere tekst med nøkkelord. Listen er endeløs.

Dette blogginnlegget vil ta deg gjennom hver trinn ved å skrive et perfekt langt blogginnlegg ved hjelp av den beste ChatGPT-alternativet for innholdsskaping - ChatSonic og Writesonic.

Trinn 1 - Søkeordsundersøkelse (ChatSonic)

Hvis du vil ha bloggen din oppe og går på kort tid, er søkeordanalyse en av de viktige innledende trinnene å ta. Å plukke opp og skrive om tilfeldige emner uten en søkeordstrategi kan føre deg ingensteds.

Å identifisere de riktige nøkkelordene å rangere for kan være ganske utfordrende. Bloggere og bedrifter bruker verktøy for søkeordanalyse som Ahrefs, SEMrush, og Moz, som er dyre og tar opp mesteparten av tiden din i å finne de riktige nøkkelordene.

Du kan ha en liste med nøkkelord klar for bruk i bloggen din ved å bruke verktøy som ChatGPT, for eksempel ChatSonic.

Å forstå hvordan man bruker ChatGPT for blogging kan hjelpe deg å tjene penger med ChatGPT.

Vi ba ChatSonic om å komme opp med nøkkelord knyttet til AI-skriving som er enkle å rangere for en ny blogg.

Vi valgte 'AI-skriverprogramvare' fra listen ovenfor og ba ChatSonic om å gi oss idéer til lister og veiledninger på blogginnlegg.

Etter at vi plukket opp '7 tips for å optimalisere innhold med skriveprogramvare for AI', hjalp ChatSonic oss med mer relevante søkeord å målrette.

Ta-da!

Nå har vi en blogginnlegg idé med primære og sekundære søkeord å inkludere i bloggen.

Lær å skrive ChatGPT-prompts eller bruk ChatGPT SEO-prompts for å utforske mer.

Trinn 2 - Analyse av gapet mellom konkurrentene (ChatSonic)

Du er kanskje ikke den første som skriver om et tema. I vårt eksempel på 'AI skrivesoftware', er det allerede masse innhold publisert om optimalisering av innhold ved hjelp av AI skrivesoftware.

Forståelse av nøkkelord, innholdskvalitet og konkurrentenes tilbakekoblinger er avgjørende for at artikkelen din skal rangere førstesiden.

For å gjøre dette må du lese hver topprangerte blogg manuelt (høres det kjedelig ut?). Du kan også bruke nøkkelordsverktøy som Ahrefs for å forstå nøkkelord og tilbakekoblinger som konkurrentene dine rangerer på.

Derfor har vi gjort dette enkelt og moro ved å bruke en lignende AI-chatbot som ChatGPT - ChatSonic.

ChatSonic kan hjelpe deg med konkurrentanalyse. Vi gjør det enkelt å analysere gapet til konkurrentene ved å lage en liste over nøkkelord og underemner som de best rangerte bloggene dekker.

Og svev! Du har din analyse av konkurrentgapet på under et minutt ved å stille ChatSonic noen spørsmål. Tenk på tiden som spares ved å slippe å lete overalt på internett 😰

Trinn 3 - Innholdsundersøkelse (ChatSonic)

Innholdsforskning er viktig når man skriver en blogg da det hjelper deg å forstå hva slags temaer publikumet ditt er interessert i, hvilke spørsmål de har, og hva slags informasjon de leter etter. Denne informasjonen kan deretter brukes til å skape relevant, engasjerende og verdifullt innhold for leserne dine.

Men dette kan være en lang prosess, avhengig av bloggtemaet. Du må se etter ressurser som rapporter, hvite bøker, autoritetsblogger og alt annet du kan få tak i.

Ved hjelp av Chatsonic kan du hente hvilken som helst ressurs for å få den nødvendige informasjonen. Og du behøver ikke å kaste bort tiden din på å lese hele bloggen eller rapporten for å forstå den. Chatsonic vil oppsummere og presentere den informasjonen du trenger. Det legger også ved referanselenker til svarene sine hvis du ønsker å gå gjennom dem.

Chatsonic er ikke bare begrenset til tekst og genererer AI-bilder som kan komplementere innholdet ditt.

Trinn 4 - Emneideer (ChatSonic)

Du satte deg ned i fred og ro med datamaskinen din for å skrive ned alle emneideene, men dessverre appellerer ingen av dem til deg eller gir noen mening.

Du har også prøvd flere nettsider for å generere emner for bloggen din. Men alt du finner er generiske og irrelevante idéer til emner. Dette er ikke overraskende, siden emne-generatoren mangler kontekst omkring bloggens tema.

Noen bloggere noterer ned alle ideer de får midt på dagen. Det høres ut som en god idé, men det vil kreve mye arbeid. Hvis du glemmer å notere ned tema-ideen, er den borte for alltid.

Hvorfor er det så vanskelig å generere emneideer?

For siden menneskers evne til å lese, forstå og huske er begrenset, og selv om maskiner kan hjelpe til, er emne-generatorene ikke smarte nok til det.

Men Chatsonic, ChatGPT-alternativet, kan generere engasjerende emneideer på sekunder.

Dette er noen fine emneideer generert av Chatsonic uten problem og som det er verdt å skrive om.

Trinn 5 - Oversikt over blogg (ChatSonic)

Hva skal jeg skrive om i bloggen? Hvor lang bør den være? Hvor mange underoverskrifter bør jeg bruke? Hvordan kan jeg opprettholde flyten i innholdet helt til slutten?

Dette er de neste spørsmålene som dukker opp i hodet til en forfatter etter å ha fullført et blogginnlegg. Men du kan enkelt generere en bloggskisse som inkluderer nøkkelordene generert i søkeordsforskningen.

Vi vil bruke vårt initielle eksempel, "7 tips for å optimalisere innhold med AI skriveprogramvare" brukende nøkkelordene.

Du kan også forbedre bloggutkastet ved å legge til flere nøkkelord som vil hjelpe blogginnlegget å rangere.

Trinn 6 - Langt artikkelinnlegg / blogginnlegg - (Writesonic - Artikkelgenerator)

Her kommer den mest utfordrende delen, der de fleste forfattere bruker mye tid på å stirre på en tom skjerm, noe som er populært kjent som forfatterblokkering eller blank-side-syndrom.

Erfarne forfattere som Stephen King sier, "Å lese mye er den eneste måten å skrive bedre og overvinne skrivesperre"

Vi har et bedre alternativ. Bruk Writesonics AI-artikelskriver, som skriver langt innhold på under et minutt. Du kan generere en imponerende 2000-ords SEO-optimalisert blogg ved å legge til en emneidé. Det er så enkelt 😄

Først logger du inn på din Writesonic-konto hvis du ikke allerede har gjort det, og velger Article Writer 4.0 fra Writesonic-biblioteket.

Første steg: Kjenn nøkkelordene for et emne du ønsker å skrive om. Skriv inn emnet til blogginnlegget. Du kan enten søke etter nøkkelord her eller skrive inn de nøkkelordene du genererte fra ChatSonic.

Andre steg: Nå som du har listen over nøkkelord for din idé, kan Writesonic Artikkelskriver også hjelpe deg med noen emneforslag. Du kan legge inn tone of voice, synspunkt og CTA som vil hjelpe med akkurat det du leter etter.

Tredje steg: Velge tittelen. Writesonic vil generere en oversikt basert på inndataene dine. Du kan igjen enten bruke en generert av Artikkelforfatteren. Eller, redigere den basert på den generert av ChatSonic.

Fjerde trinn: Nå, når du har valgt en oversikt, vil du ha en fullstendig artikkel med en bloggbanner på under ett minutt. (Vi har vedlagt en video for referanse om hvordan det ser ut)

Du kan senere redigere den genererte artikkelen ved å bruke Writesonics Google Docs-lignende editor - Sonic Editor.

Der har du det! Du har en fullverdig langtidsbloggpost som er optimalisert for søkemotorer. Men for å være sikker på at bloggen rangerer på første side, la oss sjekke den gjennom Surfer.

Ja! Writesonic integrerer med Surfer.

Skrivesonic AI-innholdsgeneratorer fungerer sømløst med to av de beste SEO-verktøyene, Surfer og Semrush. Du kan enkelt oppdage nye nøkkelord relevante for din nisje med deres nøkkelordforslag. I tillegg kan du se hvilke nøkkelord som får mest trafikk og få en følelse av hvor mye nøkkelordtetthet du trenger for at innholdet ditt skal rangere godt på søkemotorresultatsidene.

Mens Writesonic kan gjøre alt det tunge arbeidet med å undersøke informasjon og brainstorme ideer for deg, kan den ikke erstatte forfattere. Den kan bare supplere dem ved å øke produktiviteten og hjelpe dem med førsteutkastene.

Sjekk ut hvordan du kan øke produktiviteten med disse ChatGPT-alternativene.

Trinn 7 - Optimalisering av on-page SEO (Writesonic)

Å inkorporere relevante nøkkelord i en bloggpost er bare halve historien når det gjelder å optimalisere innholdet for søkemotorer. Selv om det er viktig å inkludere relevante nøkkelord, kreves det mye mer for å optimalisere en bloggpost enn bare nøkkelordplassering, som å legge til relevante metatagger.

Meta-tags: Dette er HTML-tagger som gir informasjon om en nettside til søkemotorer og brukere. Noen av meta-tag-ene inkluderer tittel-tag og beskrivelse-tag.

Writesonic metatagggenerator kan lage passende SEO-metatagger for et blogginnlegg på sekunder.

Alt du trenger å gjøre er å fylle inn tittelen, beskrivelsen og fokusordet i SEO-metatagggeneratoren (for blogginnlegg).

No follow-lenker: Når du legger til eksterne lenker i blogginnlegget ditt, deler Google nettstedets autoritet med det eksterne nettstedet. For å unngå dette kan du legge til en no-follow-tag for å unngå at link juice overføres. For å generere taggen, kan du spørre ChatSonic -

Skjemakode: Også kjent som skjemamerking, er et type mikrodata som kan legges til i en nettsides HTML for å gi ekstra informasjon om innholdet til søkemotorer. Skjemakoden inkluderer detaljer som innholdstype, overskrift, bildeadresse, forfatternavn og beskrivelse, publiseringsdato, osv. Du kan generere skjemakode på sekunder med ChatSonic.

Trinn 8 - Ofte stilte spørsmål om blogger

FAQ, akronym for Ofte Spurte Spørsmål, er en viktig komponent for optimalisering av en bloggpost for søkemotorer og mennesker.

 • Å besvare vanlige spørsmål i noen få setninger forbedrer leserens brukeropplevelse.
 • Du kan også målrette ytterligere nøkkelord ved å skrive svar på ofte stilte spørsmål, øke bloggens sjanser for rangering.
 • Inkludering av en liste over ofte stilte spørsmål i en bloggpost kan oppmuntre lesere til å engasjere seg med innholdet og tilbringe mer tid på siden.
 • Du kan demonstrere din kunnskap og ekspertise med disse ofte stilte spørsmålene, etablere deg som en troverdig autoritet innen feltet.

Du kan enten sjekke etter disse ofte stilte spørsmålene i ' Folk spør også ' -delen og ' relaterte søk 'eller bruke ChatSonic for å generere FAQ-listen på et blunk.

Trinn 9 - Plan for distribusjon av innhold (ChatSonic)

Innholdsdistribusjon handler om å gjøre innholdet ditt tilgjengelig for et stort publikum gjennom ulike kanaler og plattformer. Det er viktig å øke synligheten og rekkevidden din som kan føre til mer trafikk til nettstedet ditt, forbedre rangeringen på søkemotorer og til syvende og sist hjelpe deg med å nå dine markedsføringsmål.

En av de enkleste måtene er å lenke til andre blogginnlegg, noe som hjelper dine eksisterende lesere med å oppdage nye blogginnlegg. Vanlige kanaler for distribusjon av innhold er sosiale medier, engasjement i trendende innlegg, e-postmarkedsføring, deling og tagging på sosiale medier osv.

Chatsonic kan hjelpe deg med å utvikle ulike strategier for distribusjon av innhold.

Trinn 10 - Tilbakekoblingsstrategi (ChatSonic)

Å skaffe lenker fra andre nettsteder som peker til nettstedet ditt, kalles Backlink-strategi. Disse lenkene kalles "backlinks" fordi de linker til nettstedet ditt.

Tilbakekoblinger bidrar til å forbedre nettstedets rangering i søkemotorer. Søkemotorer som Google bruker tilbakekoblinger som en måte å måle autoritet og troverdighet til et nettsted. Hvis du har mange høykvalitets tilbakekoblinger som peker til nettstedet ditt, vil søkemotorer se nettstedet ditt som mer verdifullt og pålitelig, noe som resulterer i høyere rangeringer i søkemotorer og økt synlighet.

Hvis du ikke oppretter tilbakekoblinger, kan rangeringen av nettstedet ditt i søkemotorene lide, fordi Google kanskje ikke anser nettstedet ditt som pålitelig. Dette kan begrense mengden trafikk og potensielle kunder nettstedet ditt genererer.

ChatSonic kan tilby de beste nettstedene for å skaffe tilbakekoblinger basert på nøkkelord. Det kan også komme med tips og anbefalinger om hvordan du kan bygge relasjoner med andre nettsteder og dyrke tilbakekoblinger gjennom utvidelse, samarbeid og andre taktikker.

Trinn 11 - Sosiale medieinnlegg (ChatSonic + Writesonic)

Sosiale medier er den go-to-strategien for rask oppmerksomhet og engasjement. Men det har blitt ganske konkurransedyktig de siste årene. Den eneste måten å vinne sosiale medier-spillet på er ved å skape kvalitetsinnhold i stor skala.

De viktigste sosiale mediaplattformene er Instagram, LinkedIn og Twitter. Verdibaserte hjul og morsomme meme-er fungerer bra på Instagram, mens LinkedIn elsker historier. Engasjementet med casestudier basert på historier kan skyte i været, som "Hvordan vi vokste 10x dette kvartalet?"

Twitter er stedet for tråder med verdi og sarkastiske mini-tweets.

Mens ChatSonic kan hjelpe deg med å utvikle innholds-ideer og bygge en innholdskalender, utvikler Writesonic disse ideene til infotainment sosiale medieinnlegg.

Writesonic har individuelle egenskaper for å skape innhold på sosiale medieplattformer som Instagram billedtekst generator, LinkedIn innlegg generator og Tweet generator. På samme måte har vi også for Tiktok og andre populære sosiale medieplattformer.

Her er et eksempel på hvordan du kan generere en Twitter-tråd ved å gi emnet 'Hvordan AI kan forbedre markedsføringen på sosiale medier' til Writesonics Twitter-trådgenerator.

Chatsonic har gjort opprettelse av blogginnlegg enklere enn noen gang ved å automatisere hvert trinn, fra forskning til distribusjon og promotering av innhold. For å gjøre det enda bedre, kan Chatsonic også hjelpe deg med markedsføringsstrategier.

Lurer du på hva Chatsonic kan gjøre? Det kan hjelpe deg med å finne en godt betalt jobb, håndtere økonomien din og mye mer.

Prøv våre mer enn 110 ChatGPT-prompts for å oppleve kraften til Chatsonic.

Derfor er ChatSonic ChatGPT for innholdsproduksjon

Å skrive en blogg kan føles som en uendelig oppgave, med mange ting å ta vare på før du publiserer. Du må gjøre undersøkelser, komme med en killer idé, skrive alt ned og så finne ut hvordan du får folk til å lese det. Det er mye å håndtere!

Men vårt fantastiske duo, ChatSonic + WriteSonic, gjør det ikke bare enklere å skrive bloggen din, men hjelper deg også med å lage en distribusjonsplan, markedsstrategier, og mye mer for å få mest mulig oppmerksomhet rundt bloggen eller innholdet ditt.

Hvis du vil forenkle innholdsopprettingsprosessen og gi bloggen din best mulig sjanse til suksess, bør du prøve ChatSonic og Writesonic.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>