Hvordan Skrive ChatGPT Oppfordringer For Å Få De Beste Resultatene

reverse-prompt-chatgpt-64108376ed35e-sej-760x400.png

Med fremveksten av AI-drevne språkmodeller som ChatGPT, bestemmer kvaliteten på resultatene du får fra verktøyet hvor godt du skriver promptene dine.

Du kan instruere ChatGPT til å generere informasjon, sosiale medieinnlegg, produktbeskrivelser og mer ved å gi noen nøkkelord eller fraser.

Enten du er en digital markedsfører, blogger eller forretningsdrivende, er det helt essensielt å mestre kunsten å skrive oppmuntringer for å skape engasjerende innhold som treffer publikum ditt.

Å skrive effektive oppgaver kan være utfordrende fordi kvaliteten på resultatet avhenger av instruksjonenes spesifisitet og klarhet.

Her er noen håndfaste tips og beste praksiser for å skrive oppgaver som gir de beste resultatene fra ChatGPT.

Skrive oppgaver for ChatGPT

Hva er ChatGPT Prompt?

En ChatGPT-prompt er en instruksjon eller et diskusjonstema som en bruker gir til ChatGPT AI-modellen for å svare på.

Oppgaven kan være et spørsmål, en påstand eller en annen stimulus som er ment å fremkalle kreativitet, refleksjon eller engasjement.

Brukere kan bruke prompten til å generere ideer, dele tankene sine, eller starte en samtale.

ChatGPT-prompter er utformet for å være åpne og kan tilpasses basert på brukerens preferanser og interesser.

Hvordan skrive forslag til ChatGPT

Begynn ved å gi ChatGPT en skriveprompt, for eksempel "Skriv en kort historie om en person som oppdager at de har en superkraft."

ChatGPT vil deretter generere et svar basert på din forespørsel. Svaret kan være noen få setninger eller flere avsnitt lange, avhengig av forespørselens kompleksitet og den detaljerte informasjonen du ba om.

Bruk ChatGPT-generert respons som utgangspunkt for skrivingen din. Du kan ta ideene og konseptene som presenteres i svaret og utvide dem, og legge til din egen unike vri på historien.

Dersom du ønsker å generere flere ideer, kan du prøve å stille ChatGPT oppfølgingsspørsmål relatert til din opprinnelige forespørsel.

Nytt verktøysett for innholdsmarkedsføring drevet av AI

Adopter neste generasjons teknologier før dine konkurrenter gjør det. Utform godt optimalisert og målrettet innhold som gir resultater tre ganger raskere.

For eksempel kan du spørre: "Hvilke utfordringer kan personen møte ved å utforske sin nye superkraft?" eller "Hvordan kan personens forhold til andre påvirkes av deres superkraft?"

Husk at svarene fra ChatGPT genereres av kunstig intelligens og kan ikke alltid være perfekte eller akkurat det du vil ha.

Likevel kan de fortsatt være en flott kilde til inspirasjon og hjelpe deg med å starte skrivingen.

Chrome-tillegg som du ikke kan være uten

Jeg anbefaler å installere WebChatGPT-tillegget, som lar deg legge til relevante resultater fra Google i ChatGPT-meldingene dine.

Denne utvidelsen legger til de første websøkeresultatene til dine ChatGPT forespørsler for mer nøyaktige og oppdaterte samtaler.

skjermbilde-02-22-23-kl-19.32-63f660181d55f-sej.png

For eksempel, hvis jeg spurte "Hvem er Vincent Terrasi?", har ikke ChatGPT noe svar.

Med WebChatGPT på, oppretter Chrome-tillegget en ny ledetekst med de første Google-resultatene, og nå vet ChatGPT hvem Vincent Terrasi er.

Men hallusinasjonen er fortsatt der fordi jeg aldri jobbet for Hilti; ChatGPT oppfant selskapet fordi det ikke hadde data.

skjermbilde-02-22-23-kl-22.42-63f6903b55eaa-sej.png

Bemestrer omvendt promptteknologi

ChatGPT kan være et utmerket verktøy for å dekonstruere oppgaver fordi det genererer naturlige og engasjerende svar på en gitt inndata.

Ved å analysere de forespørsler som genereres av ChatGPT, er det mulig å få innsikt i modellens underliggende tankeprosesser og beslutningsstrategier.

En av de viktigste fordelene med å bruke ChatGPT for å reversere ingeniør oppgaver er at modellen er svært gjennomsiktig i sin beslutningstaking.

Dette betyr at det er mulig å spore resonnementet og logikken bak hver respons, noe som gjør det lettere å forstå hvordan modellen kommer frem til sine konklusjoner.

Når du har gjort dette noen ganger med forskjellige typer innhold, vil du få innsikt i å lage mer effektive oppfordringer.

Forbered ChatGPT-en din for å generere forslag

Først aktiver omvendt prompt ingeniørfunksjon.

  • Skriv inn følgende: "Aktiver omvendt prompt-ingeniørarbeid? Med omvendt prompt-ingeniørarbeid mener jeg å lage et prompt fra en gitt tekst."
skjermopptak-02-22-23-kl-07.18-pm-63f65c6e0ffb2-sej.png

Ok, ChatGPT er nå klar til å generere oppgaven din. Du kan teste produktbeskrivelsen i en ny chatbot-økt og vurdere den genererte oppgaven.

  • Type: "Opprett en svært teknisk mal for å reversere en utfordring for en produktbeskrivelse om iPhone 11."
skjermbilde-02-22-23-klokken-07.19-pm-63f65cd12c391-sej.png

Resultatet er fantastisk. Du kan teste med full tekst som du ønsker å gjengi. Her er et eksempel på en forespørsel for å selge en Kindle på Amazon.

  • Type: "Reverse Prompt ingeniører følgende (produkt), fanger skrivestil og lengden på teksten:
    produkt = "
skjermbilde-02-22-23-klokka-07.24-pm-63f65dd60fdd0-sej.png

Jeg testet det på et SEJ-blogginnlegg. Nyt analysen - den er utmerket.

  • Type: “Snud oppgaven og lag en prompt med samme tone og skrivestil som teksten på https://www.searchenginejournal.com/google-bard-training-data/478941/”
skjermbilde-02-22-23-kl-07.27-pm-63f65ecfc692e-sej.png

Men vær forsiktig så du ikke bruker ChatGPT for å generere tekstene dine. Det er bare en personlig assistent.

Er alle svar generert av ChatGPT virkelig unike? Eller overvurderer vi evnen til å produsere forskjellige tekster?

Dette er det fascinerende spørsmålet som oppstod etter at jeg analyserte 10 000 tekster produsert av ChatGPT.

Konklusjon

Til slutt har studiet av tekstkvaliteten generert av ChatGPT produsert noen interessante resultater.

Mens algoritmen kan produsere lignende svar på ulike spørsmål, er det spørsmål om løftene til OpenAI.

Det virker som om ChatGPT kanskje ikke er det beste verktøyet for å generere innhold på grunn av mangel på kreativitet og betydelig duplisering av innhold.

Likevel kan verktøyet fortsatt være nyttig for å finne den perfekte prompten for å generere kvalitativ tekst ved hjelp av andre generatorer som LLAMA, OPT, BLOOM, GPT3.5 eller Cohere.

Flere ressurser:

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>