Top 30 ChatGPT-alternativer som vil blåse tankene dine i 2023 (gratis og betalt)

AI-Wars-ChatGPT-Alternativer (1).png

ChatGPT er imponerende og genererer fantastiske resultater for koding, å skape historier og produsere fengslende dikt, sanger, artikler og mer. Leter du etter ChatGPT-alternativer med ekstra funksjoner? Da har du flaks!

Sliten av utdaterte ChatGPT-responser, nedetid, eller lengter du etter mer funksjonalitet? La oss løfte chatten din AI-opplevelse.

Flere verktøy som ligner ChatGPT har dukket opp med teknologien, og det kan være vanskelig å bestemme seg. Men ikke bekymre deg; vi har forsket på de beste alternativene for ulike bruksområder, som tekstskaping, søk, koding og visualiseringer. Våre vurderinger dekker fordeler, funksjoner, begrensninger og sammenligninger.

Stram deg fast for en vill tur - mens vi utforsker disse ChatGPT-alternativene i ulike kategorier som vil blåse tankene dine i 2023!

Hvorfor velge en alternativ ChatGPT?

Tross å være samtaleemnet i byen og et utrolig verktøy, har ChatGPT sine egne begrensninger:

 1. ChatGPT kan ikke generere sanntidsdata fordi den er trent på data fra og før 2021.
 2. Den kan ikke generere visuelle bilder eller AI-kunst.
 3. I tillegg kan den ikke ta talekommandoer eller generere tale-respons.
 4. På grunn av tung trafikk kan det hende at du ikke får tilgang til ChatGPT, og at det vises en feilmelding som sier at ChatGPT er fullt eller utilgjengelig.
 5. Mange tillegg, som integrasjon med Gmail, Twitter, Instagram, osv., er ikke tilgjengelige når du bruker ChatGPT.
 6. ChatGPT Plus koster $20/måned, noe som ikke alle kan abonnere på. Les mer om ChatGPT Plus og dens funksjoner.

Og derfor kommer ChatGPT-alternativene inn i bildet.

Klar til å dykke dypt?

Eller hopp til å bruke den beste ChatGPT-alternativet nå!

30 Beste ChatGPT-alternativer som vil blåse tankene dine

Avhengig av dine krav, har vi diskutert følgende 30 beste alternativer til ChatGPT i denne bloggen:

 1. Chatsonic
 2. OpenAI lekeplass
 3. Jasper Chat
 4. Bard AI
 5. LaMDA (Språkmodell for dialogapplikasjoner)
 6. Socratic
 7. Bing AI
 8. DialoGPT
 9. Megatron-Turing Natural Language Generation
 10.  Chatsonic på Opera
 11.  NeevaAI
 12.  Tabnine
 13.  Amazon Codewhisperer
 14.  Elsa snakker
 15.  Bloom
 16.  DeepL Skriv
 17.  YouChat
 18.  Perplexity
 19.  Elicit
 20.  Chinchilla
 21.  Replika
 22.  Character AI
 23.  Poe fra Quora
 24.  Chatsonic på Slack Bot
 25.  CoGram
 26.  Otter
 27.  Botsonic
 28.  LLaMA fra Meta
 29.  DeepMind’s alternativ for ChatGPT av Elon Musk

La oss se nærmere på hver av de ovennevnte betalte og gratis ChatGPT-alternativene i detalj ...

ChatGPT alternativer for skriving

Å velge den perfekte ChatGPT-alternativet for dine behov for innholdsproduksjon er som den klassiske gåten med å prøve å finne den perfekte badedrakten: alt avhenger av personlig preferanse.

Hver plattform er unik, med sine egne styrker og svakheter. For å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen, her er noen alternativer til ChatGPT for skriving som du kan vurdere:

Chatsonic

Chatsonic fra Writesonic er den ultimate løsningen på alle dine samtalebaserte AI-behov. Drives av GPT-4, er Chatsonic designet for å ta hensyn til begrensningene til ChatGPT, som gir sanntidsdata, bilder, stemmesøk og en mengde funksjoner for innholdsopprettelse. Siden lanseringen av Chatsonic rangerer den på Google som "Beste alternativ til ChatGPT" globalt.

Chatsonic, den ultimate AI som ChatGPT, byr på visdom som en vismann, en terapeuts samtaleferdigheter, en stand-up komikers vidd, en data scientists evne til å løse problemer og en romanforfatters kreativitet. Pluss, den blir aldri trøtt, glemmer samtalen, eller skaper pinlig stillhet.

Mulighetene med Chatsonic er endeløse.

La oss se på Chatsonics hovedfunksjoner

 1. Skriv faktuell innhold, inkludert sanntids-temaer. Chatsonic er integrert med Google Knowledge Graph for å gi hyper-relevant og trending innhold om ethvert gitt tema.
 2. Bruk persona-modus for å tilpasse brukeropplevelsen din med AI chat. Du kan chatte med 13+ forskjellige personligheter som oversetter, intervjuer, reiseguide, motivasjonscoach, stand-up komiker og mange flere.
 3. Konverter tekst til vakker og unik AI-kunst ved hjelp av to forskjellige modeller, nemlig Stable diffusion og DALL-E, inne i Chatsonic-dashboardet.
 4. Dette nettstedet, som ChatGPT - Chatsonic, kan lese tilbake svar akkurat som Sire eller Google Assistant, i tillegg til å forstå talekommandoer.
 5. En ChatGPT-lignende hukommelse som husker samtalene, stemmeleiet og språket. Hver av samtalene dine blir lagret for eventuelle videre tiltak.
 6. En GPT-4 drevet API med ChatGPT-funksjoner og mer. Tilgangen til Chatsonic API gir deg muligheten til å koble Chatsonic til din eksisterende programvare raskt og enkelt, og gir en jevn brukeropplevelse.
  (Lær hvordan du tjener penger ved å bruke Chatsonic API'en enkelt)
 7. Chatsonic Chrome-utvidelsen lar deg bruke generativ AI-funksjoner hvor som helst og når som helst på nettet. Fra sammenfattelse av Gmail-tråder, svar på LinkedIn- og Twitter-innlegg, og oppretting av et sosialt innlegg fra en blogg på weben til å sammenfatte hele dokumenter, fungerer ChatGPT-lignende Chrome-utvidelsen som din personlige assistent på farten.
  (Sjekk ut de beste brukstilfellene for Chatsonic chrome-utvidelsen)
 8. Få tilgang til Chatsonic i komforten av sofaen din eller når du pendler. Chatsonic-appen for Android er som ChatGPT - enkel å bruke og støtter alle funksjonene til Chatsonic. For dagene du ikke har tenkt å åpne bærbar datamaskin, men likevel trenger å gjøre en del arbeid, er Chatsonic-appen en livredder.
 9. Akkuart som AIPRM har en hjelpebibliotek for ChatGPT-prompter, tilbyr Chatsonics hjelpemarked imponerende ChatGPT-prompter gratis. Du trenger ikke å laste ned en utvidelse eller betale ekstra for å bruke denne.
 10.  For merkevarer og bedrifter som ønsker å forbedre kundeopplevelsen, introduserte Chatsonic Botsonic. Botsonic er en no-code AI chatbot-bygger som hjelper merkevarer og bedrifter å trene ChatGPT på deres egne data og kunnskapsbase for å tilby den mest tilpassede kundeopplevelsen med ChatGPT-funksjoner.

Prøv denne ChatGPT-alternativet gratis

Du kan bruke Chatsonic til ubegrensede bruksområder. Utforsk mer om hvordan du kan bruke ChatGPT?

Se også over 215+ ChatGPT-prompter for ulike situasjoner og brukstilfeller. Du kan bare kopiere og lime inn det på ChatGPT eller Chatsonic for å generere fantastiske svar.

Priser for Chatsonic

Chatsonic er tilgjengelig på Writesonic med gratis prøveperioder og betalte planer for lange tekster. Du kan få 10 000 gratis premiumord når du registrerer deg for å teste. Du kan enkelt bruke ditt eksisterende ordoverskudd hvis du vil generere mer på Chatsonic.

For øvrig, hvis du vil gå for et premium-abonnement, starter de på $19/måned, som gir deg 100 000 premiumord per måned.

Gjør ikke dette Chatsonic til en av de beste ChatGPT-alternativene der ute?

For mer informasjon om dette, se på Writesonics prisingsskjemaer!

Hør fra brukerne

Chatsonic regjerer allerede i hjertene til mange der ute. La oss se hva brukerne har å si.

ChatSsonic ble også nevnt på populære plattformer som Make Use Of, Analytics India Mag, India Today, Indian Express og Exchange4media.

ChatGPT vs Chatsonic: Er Chatsonic virkelig et godt ChatGPT-alternativ?

Både Chatsonic og ChatGPT er AI-verktøy som eksploderer på internett.
Men hvis du fortsatt lurer på hvordan Chatsonic skiller seg fra ChatGPT, la oss raskt gå gjennom noen nøkkelelementer:

1. Google's kunnskapsgraf - Chatsonic har støtte fra Google, så den kan generere oppdatert og relevant informasjon. Men ChatGPT gjør ikke det.

2. Integrasjon med Stable diffusion og DALL-E - Selv om ChatGPT ikke har noen AI-kunstgenereringsfunksjoner (bortsett fra bare å gi forslag), kan Chatsonic generere AI-bilder i chatten ved hjelp av kunstgenereringsmodeller som Stable diffusion og DALL-E.

3. Personavalg - Mens du trenger å gi en ledetekst på ChatGPT for å få den til å oppføre seg som en bestemt personlighet, har Chatsonic allerede en liste over personligheter som poet, oversetter, treningscoach, osv. Velg bare en og begynn å chatte.

Meld deg på Chatsonic gratis!

OpenAI-lekeplass

Dette ChatGPT-alternativet er mye som en demo-versjon av ChatGPT. OpenAI tilbyr GPT3 og andre modeller, slik at brukere enkelt kan eksperimentere med forskjellige bruksområder.

OpenAI-lekeplassen er ikke ment for hverdagsbrukeren, men det er en flott måte for de som er låst ute fra ChatGPT til å få en smak av dens avanserte funksjoner. På nettet fungerer den som ChatGPT og lar brukerne eksperimentere med ulike språkmodeller.

Lekeplassen er teknisk å bruke siden den har funksjoner som temperaturinnstilling, frekvensstraff, antall symboler, stoppsekvenser, osv.

open-ai-playg (2).png

La oss se på hovedfunksjonene til Open AI Playground:

 1. Fremragende nøyaktighet og hastighet.
 2. Forskjellige typer språkmodeller å velge mellom.
 3. Fleksibel slik at du kan eksperimentere ubesværet.
skjermbilde (1).png

Prisingen på OpenAI Playground

OpenAI er gratis å bruke i begynnelsen (etter at du har opprettet en konto), men hvis bruken din er høy, må du velge et premium-abonnement.

OpenAI er trent på millioner av data og er ekstremt god. Selvfølgelig kan du teste den ut og se hvordan den fungerer, men til syvende og sist trenger du en løsning som kan gi deg nøyaktige svar på spørsmålene dine uten å slå omkring eller finne ut hvilke ledetråder du skal gi. Og det er der Chatsonic og Writesonic kan hjelpe deg!

Jasper Chat

Jasper er et AI-skriveverktøy som er et greit alternativ til ChatGPT (ikke bokstavelig talt). Tidligere kjent som Jarvis, er det en av de mest brukte AI-skriveverktøyene tilgjengelig på markedet ved siden av Writesonic, og er ideell for selskaper som trenger å generere høykvalitetsinnhold på kort tid.

Jasper Chat, lansert av Jasper, er et nytt chattegrensesnitt som hjelper deg med å lage innhold på en effektiv måte. Ved hjelp av banebrytende teknologi, bidrar det til å gi gjennomsnittlige resultater.

skjermbilde4.png

La oss se på hovedfunksjonene til Jasper Chat:

 1. Evnen til å besvare spørsmål fram til sommeren 2021. Jasper er trent på store mengder innhold fra 2021 og før, og er dermed i stand til å gi informasjon om ting som skjedde før dette.
 2. ChatGPT-lignende grensesnitt. Et enkelt brukergrensesnitt gir brukerne tilgang til å chatte med AI-en med letthet.
 3. Tillater kontinuerlige samtaler. Jasper Chat kan huske tidligere samtaler og gir bedre sammenheng i chatten din.
Jasper-Chat (1).png

Jasper Chat Priser

Imidlertid kan ikke Jasper Chat gi deg faktabasert og oppdatert innhold, valg av personlighet, stemmekommandoer, generere digital kunst eller gi tilgang til API som Chatsonic tilbyr. Se en detaljert sammenligning av Writesonic vs Jarvis for å få en oversikt over hvem som er bedre basert på dine krav.

ChatGPT-alternativer fra Google

De siste årene har Google lansert ulike prosjekter med konversasjonell AI, hvorav de fleste har vært i test- eller forskningsfasen. Googles nyeste AI, lignende på ChatGPT, er deres seneste utvikling.

Her er en liste over de viktigste:

Bard AI

Googles nyeste og revolusjonerende chatbot drevet av kunstig intelligens, som ChatGPT, Bard AI, er utviklet med deres eksisterende LaMDA AI-plattform. Det er en eksperimentell samtale AI-tjeneste som lover å ha stor innvirkning på AI-verdenen.

LaMDA revolusjonerer Bard's naturlige språkbehandlingscapacitet ved å tillate den å forstå og respondere på brukerinput med større nøyaktighet, og eliminerer begrensningen av å ha data begrenset til et spesifikt år.

La oss se på hovedfunksjonene til Bard AI:

 1. Google påstår at Bard kan generere tekst og svare på spørsmål.
 2. Det er ikke begrenset i kunnskapen opp til et spesifikt år.
 3. Dette nye samtale AI-chatbotprosjektet fra Google er også kjent for å oppsummere tekster.

Bard AI's Prising

Siden dette er et eksperimentelt prosjekt, har ikke Google annonsert prisene ennå. Per 6. februar 2023 er det tilgjengelig for begrenset testing, med en mer utbredt bruk planlagt senere i år.

bilde-108 (1).png

ChatGPT vs. Google Bard

De som ønsker å dra nytte av en AI-drevet chatbot bør se nærmere på både ChatGPT og Bard. Mens de kan tilby lignende funksjoner, skiller Bard seg ut på grunn av sin tilknytning til tech-giganten Google.

Med Googles dype lommer og omfattende ressurser i ryggen, har Bard tilgang til toppmoderne språkmodeller og teknologier som fører til svært presise svar og data. Enten du leter etter pålitelig kundeservice eller robust analyse, er det vel verdt å vurdere Bard.

Likevel er Bard fortsatt under utvikling, og det er mindre klarhet om bruksområdene eller fremtidige utviklinger. Imidlertid finnes det allerede et verktøy tilgjengelig i markedet med en AI lignende ChatGPT og Googles støtte når det gjelder oppdatert informasjon - Chatsonic!

Er Chatsonic virkelig et bedre ChatGPT-alternativ enn Bard AI?
Chatsonic tilbyr ikke bare kraften til ChatGPT og Google, men også en samling av 100+ maler for innholdsoppretting. Hvis du ikke vil vente i månedsvis for tilgang til Google Bard og er ivrig etter å teste en alternativ løsning til ChatGPT med Google sin kunnskapsgraf som gir oppdaterte svar, så registrer deg for Chatsonic nå.

LaMDA (Språkmodell for Dialogapplikasjoner)

En annen flott ChatGPT-alternativ er LaMDA, utviklet av Google. Den er utviklet med 137 milliarder parametere og forhåndstrening på 1,56T ord fra offentlig tilgjengelige nettdokumenter og dialogdata.

LaMDA anses som en revolusjon innenfor NLP (Natural Language Processing)-verdenen. Det revolusjonerende modellen er finjustert på tre målinger: Kvalitet, Sikkerhet og Forankring.

skjermbilde5.png

LaMDA, et AI-drevet dialogsystem fra OpenAI. Dette verktøyet kan ta naturlig språkinndata og generere en respons som er kontekstbevisst, sammenhengende og naturlig. LaMDA har også en unik evne til å svare på oppfølgingsspørsmål, noe som gjør det til et godt ChatGPT-alternativ.

LaMDA's viktigste funksjoner:

 1. LaMDA har evnen til å forstå komplekse spørsmål og diskusjoner som omfatter et bredt spekter av emner.
 2. Dette modellen har blitt finslipt med bruk av 1,56 trillioner ord og hele 137 milliarder parametere.
 3. I løpet av finjusteringsfasen, blir LaMDA trent til å utføre både genererings- og klassifiseringsoppgaver, med mål om å garantere det mest relevante, utmerkede, og mest viktigst, sikre svar.
LaMDA.png

LaMDA sin prising

LaMDA er tilgjengelig for testing på Googles AI-testkjøkken. Du må registrere deg og bli med på ventelisten for å laste ned appen på Android eller iOS.

LaMDA mangler visse viktige funksjoner som andre ChatGPT-alternativer som Chatsonic tilbyr. Dessuten er det også vanskelig å få tilgang til.

Socratic av Google

Denne er ekstremt barnevennlig!

Med Socratic kan elevene enkelt skrive inn spørsmålene sine og få et menneskelignende svar, komplett med morsomme illustrasjoner for å forklare ting bedre.


Appen, tilgjengelig i både App Store og Google App Store, har til og med en funksjon som lar barna skanne arbeidsarkene sine og få spesielt tilpassede svar. Den vil derimot ikke skrive oppgaver eller historier.

socratic 4.png

La oss se på Socratrics hovedfunksjoner:

 1. Genererer svar når gitt et spørsmål
 2. Svarene inneholder noen illustrasjoner for å forstå bedre
 3. Tilgjengelig som en app for både Android og iOS
socratic 5.png

Socratic sin priser

Socrates tilbys til $4.99 for den første månedlige abonnementet, og deretter 50% rabatt på hvert ekstra barn! Og for skoler, $99 per skoleår eller bare $99 per måned per hel skole.

Siden Socratic er rettet mot barn, tilbyr den bare et begrenset sett med funksjoner, mens Chatsonic har mye bedre bruksområder for virksomheter, edtech, helsevesen og mer.

ChatGPT-alternativer fra Microsoft

Lik Google har også Microsoft eksperimentert med en rekke AI-drevne modeller når det gjelder samtale-AI. Her er noen av nettstedene som gir Microsoft hard konkurranse, for eksempel ChatGPT:

Microsoft Bing AI

Microsoft har nylig implementert kunstig intelligens i sin søkemotor, nå kalt Bing AI.

Basert på OpenAI sitt store språkmodell, som er betydelig kraftigere enn ChatGPT og GPT-3.5, er Bing AI spesielt utviklet for å ta søk til neste nivå, og den er tilpasset for å maksimere hastighet, nøyaktighet og effektivitet. Den bruker nøkkelinnsikter og fremskritt fra sine forgjengere for å sikre at brukerne får de best mulige resultatene.

Microsoft introduserte sin Edge-nettleser med nye AI-styrte funksjoner kalt 'Chat' og 'Compose'. Dette er et tillegg til den allerede eksisterende Bing-verktøylinjen. For øvrig lanserte Microsoft nylig Bing- og Edge-mobilapper for Android- og iOS-brukere.

Bing (1).png

Se de 9 beste Bing AI-alternativene du kan prøve i 2023.

La oss ta en titt på Bing AI sine hovedegenskaper:

 1. Bing gir brukerne muligheten til å stille spørsmål med opptil 1 000 ord og få AI-støttede svar.
 2. Den har kapasitet til å behandle kompliserte forespørsler og søke opp informasjon raskere.
 3. Hvis ChatGPT-drevet Bing ikke kan gi et direkte svar på spørsmålet ditt, vil det gi deg et utvalg relaterte resultater.

Prising av Microsoft Bing AI

Ingen forhåndskostnad. Betal etter bruk. 1000 transaksjoner er gratis per måned.

bilde-109.png

ChatGPT Vs. Microsoft’s Bing

Med en AI lignende ChatGPT har Microsoft utviklet en unik tilnærming til å bruke OpenAI sine evner. Denne metodologien kalles Prometheus-modellen.

Det gir mer nøyaktige, oppdaterte og skreddersydde resultater sammen med forbedret sikkerhet. Prosessen som brukes her utnytter OpenAIs kraft til fulle.

Selv om Bing fortsatt er under utvikling, og det er mindre nøyaktighet angående dets applikasjoner eller kommende utviklinger, finnes det et verktøy på markedet som gir en lignende AI som ChatGPT og Googles kunnskapsgraf - Chatsonic!

Er Chatsonic et bedre ChatGPT-alternativ enn Bing?

Hvis du leter etter en rask løsning på dine innholdsutfordringer som gir deg tilgang til oppdaterte søkeresultater, er Chatsonic ideelt for deg. Ikke bare utnytter den kraften i ChatGPT og Google, men den har også en imponerende bibliotek med over hundre maler (på Writesonic) å velge mellom! Ikke vent i måneder på å få tilgang til Bing - få Chatsonic nå og begynn å lage fantastisk innhold!

DialoGPT

Microsofts DialoGPT er en storskala forhåndstrening for generering av dialog-svar som spesielt er bygget for flertrådede samtaler. Det er en av de beste alternativene til ChatGPT der ute.

DialoGPT er et betydelig ferdigtreningssystem for å produsere svar som kan brukes i flere dialogutvekslinger. Det er trent med et stort antall på 147 millioner flertrådte samtaler tatt fra dialogtråder på Reddit i perioden 2005-2017.

dialogpt (3).png
(Note: I kept the same text as it doesn't require translation)

La oss se på DialoGPTs hovedfunksjoner:

 1. De frasene som DialoGPT setter sammen er bemerkelsesverdig varierte og inkluderer detaljer som relaterte til den opprinnelige forespørselen, mye som resultatene til GPT-2.
 2. Microsoft påpeker at DialoGPT er mer samtalepreget, energisk, ofte lett og vanligvis ganske livlig - som kan passe formålet du vurderer.
skjermbilde_2.png

Priser for DialoGPT

Ettersom dette er en ny lansering og en stor språkmodell (som vanligvis er vanskelig å skaffe), er det ikke tilgjengelig noen konkret informasjon om priser.

Ta en titt på den opprinnelige DialoGPT-arkivet for å lære mer.

Imidlertid støtter ikke DialoGPT funksjoner som stemmesøk, stemmerespons eller personaer. Hvis du vil bruke disse, prøv Chatsonic nå!

Megatron-Turing Naturlig Språk Generering

NVIDIA og Microsoft har produsert en av de største språkmodellene med 530 milliarder parametere – Megatron-Turing NLG.


Den meget nøyaktige Megatron-Turing NLG, en transformer-basert 105-lags LLM, ble trent på NVIDIA DGX SuperPOD-basert Selene-superdatamaskin.

Den er uslåelig ved null-, en- og noen-få-skudd-innstillinger, og har toppet state-of-the-art-modeller når det gjelder nøyaktighet.

Megatron-Turing-NLG (1).png

La oss se på hovedfunksjonene til Megatron Turing:

 1. Det kan utføre oppgaver som lesbarhet, mange menings-betydninger forståelse, fullføring-spådom, naturlig språksslutninger, plausibel resonnering, etc.
 2. Spesialisert i engelske språkmodeller.

Prising for Megatron-Turing NLG

Ettersom Nivida Developers (eier av Megatron-Turing NLG) tilbyr ulike B2B-løsninger, kan prisstrukturen bare finnes når du sender inn din samarbeidsforespørsel til dem. Besøk deres offisielle side for mer informasjon.

Du har kanskje forventet at Megatron-Turing NLG ikke er et enkelt tilgjengelig ChatGPT-alternativ. Men, Chatsonic er det! 

ChatGPT-alternativ for søkemotorer

Hadde det ikke vært flott om vi kunne snakke med søkemotorene våre? Tenk på all tiden du kunne spart på å finne det du trenger i stedet for å søke gjennom resultater.

Med samtale AI som Microsoft Bing og Google's Bard som blir integrert i søkemotorer, er det nå mulig å ha en samtale med søkemotoren din akkurat som du gjør med en venn.

Her er to flere ChatGPT-alternativer for søkemotorer som skaper blest blant entusiaster for conversational AI.

Chatsonic i Opera

Opera og Chatsonic har akkurat gått sammen for å gi Opera-nettleser og Opera GX-brukere en moderne nettleseropplevelse. Dette samarbeidet betyr at du ikke trenger å bruke timevis på å søke etter ønskede resultater på nettet - nå kan du få svar raskt ved å chatte med nettleseren din!

Nå med Chatsonic på Opera kan du be din Opera-nettleser om å gjøre alle slags kule ting, som å skrive innhold, oppsummere tekster, finne informasjon og til og med lage AI-kunst. Hvor fantastisk er ikke det?!

bilde-25 (1).png

La oss se på Chatsonics hovedfunksjoner på Opera-nettleseren:

 1. Rask tilgang til relatert informasjon gjennom AI PROMPTS-alternativet.
 2. Generer AI-bilder fra hvor som helst på din Opera-nettleser.
 3. Lag hvilken som helst type innhold på Opera fra sidepanelet.
 4. Oppsummer nettsider og langtekst.
 5. Omformuler, forkort eller utvid avsnitt og setninger med bare ett klikk.
bilde-26.png

Chatsonic om Opera-priser

Chatsonic er et produkt fra Writesonic, og det er tilgjengelig til bare $19 per måned (100k ord per måned). Så hvis du vil bruke Chatsonic på Opera, må du registrere deg for en Writesonic-konto (du kan begynne med gratis prøveversjon som tilbyr 10 000 ord).

Sjekk ut Chatsonic nå!

NeevaAI

NeevaAI kombinerer kraften til ChatGPT og andre store språkmodeller med presisjonen og den nyeste datoen til Neeva-søkemotoren.


Søkemotoren ble utviklet av to tidligere teknologiutøvere, Sridhar Ramaswamy, tidligere visepresident for annonser i Google, og Vivek Raghunathan, tidligere visepresident for inntjening på YouTube.

NeevaAI’s system har evnen til å søke og sortere gjennom hundrevis av millioner nettsider for å generere en enkelt, omfattende respons med relevante kilder.

neeva-ai 2.png

La oss ta en titt på NeevaAI's hovedfunksjoner:

 1. Neeva kan betraktes som en søkemotor som er forbedret med AI-funksjoner, men er ennå ikke en fullt utviklet AI-drevet chatbot.
 2. Neeva garanterer en annonsefri og sporfri nettleseropplevelse.
 3. Gir referanser i resultatene.
neeva-AI-in-action.png

NeevaAI's Prising

Neeva tilbyr et abonnement med en månedlig avgift på $4.95, med mulighet for en gratis prøveperiode.

NeevaAI har lagt til ChatGPT i søkemotoren sin for å gi brukerne gode opplevelser; men når det kommer til AI-samtaler, er det ikke helt der det skal være. Prøv heller Chatsonic for en oppdatert og bedre opplevelse med samtaler basert på kunstig intelligens.

ChatGPT-alternativ for koding

Hvis du har generert koder på ChatGPT og ønsker å utforske nettsteder som ChatGPT som tilbyr lignende eller bedre resultater, sjekk ut følgende plattformer:

CoPilot

GitHub CoPilot er den nyeste funksjonen på GitHub, som bruker OpenAI Codex sin GPT-3-modell for automatiske utfyllingsevner.

Dette kraftfulle verktøyet er kompatibelt med flere populære kodeplattformer som VS Code, Neovim og JetBrains, og muliggjør også skybaserte arbeidsflyter med GitHub Codespaces.

Den tilbyr ikke bare støtte for flere språk koding - den kan generere syntaks i opptil 12 språk, inkludert JavaScript, Go, Perl, PHP, Ruby/Swift/TypeScript og BASH - men modellen drives av milliarder av linjer med åpen kildekode fra offentlig domene, slik som de som finnes på GitHub-repositorier.

kopilot (1).png

La oss se på CoPilots viktigste funksjoner:

 1. GitHub Copilot er en av de beste nettsidene, som ChatGPT, som tilbyr støtte for flerspråkelig koding.
 2. Kompatibel med populære kodingsplattformer som VS Code, Neovim og JetBrains.
kode1.png

CoPilot Priser

Studenter og bidragsytere til populære åpen kildekode-prosjekter kan benytte seg av CoPilots tjenester kostnadsfritt - andre enkeltpersoner kan abonnere månedlig for $10/måned. CoPilot er tilgjengelig for bedrifter for $19/måned.

Hvis du synes at CoPilot er for komplisert og vil velge en chatbot som ChatGPT for koding, så velg Chatsonic.

Tabnine

Tabnine var den første i sitt slag, lansert som Codota og fikk et navn i IDE-markedet.
Med støtte for de fleste språk, biblioteker og rammer, har deres kodefullføringspluggin blitt en standard for brukere.

Tabnine følger strengt open-source lisensiering og beskytter koden din mot mulig plagiat eller brudd på opphavsrettigheter. Med Tabnine Pro kan du tilpasse opplevelsen din ytterligere med en privat AI-modell som kan trenes til å passe din personlige kode stil og mønstre.

tabnine 1.png

La oss se på Tabnines hovedfunksjoner:

Med evnen til å vertsfeste og trene dine egne AI-modeller, kan du holde koden sikker på dine bedriftsservere.
Sammenlignet med lignende programvare krever Tabnine bare minimal kontekst for å gi midline-ideer mens du skriver, slik at kodingsprosessen blir mer effektiv og praktisk.

La oss se på hovedfunksjonene til Tabnine:

 1. Med muligheten til å vertsbasere og trene dine egne AI-modeller, kan du sikre koden på dine bedriftsservere.
 2. Sammenlignet med lignende programvare, krever Tabnine bare minimal sammenheng for å gi midline-ideer mens du skriver, noe som gjør programmeringsprosessen mer effektiv og praktisk.
tabnine-coding.png

Tabnine Prising

Tabnine tilbyr en gratis versjon av sin programmeringsassistanse og en oppgradert plan med en ganske beskjeden kostnad på $15 per måned.

Mens Tabnine bare tilbyr en kodingsplattform for deg, tilbyr Chatsonic mer enn bare generering av koder. Du kan sjekke feil i koden din og til og med generere innhold med denne AI-samtaleroboten.

Amazon Codewhisperer

Amazon har utviklet et eksklusivt alternativ til ChatGPT kalt Codewhisperer for å gi utviklere en effektiv måte å identifisere, forstå og feilsøke kodeproblemer.

Den benytter sofistikerte maskinlæringsalgoritmer og teknikker innen naturlig språkprosessering for å gjennomgå kode og gjenkjenne mønstre og feil. Verktøyet gir utviklere en grundig analyse av koden sin funksjon, inkludert potensielle feil og ytelsesproblemer, samt råd for løsninger. Dette reduserer innsatsen og tiden som trengs for å rette opp i problemer og oppgraderer kodenivået.

amazon-codewhisperer (2).png

La oss se på Codewhisperers hovedfunksjoner:

 1. CodeWhisper sin intuitive og brukervennlige design sammen med et bredt spekter av tilpassingsalternativer gjør det til et flott valg for utviklere på alle nivåer, fra nybegynnere til eksperter.
 2. Det er også enkelt å skalere for å håndtere store kodebaser og integrerer med populære utviklingsverktøy og plattformer som GitHub, slik at utviklere raskt kan legge det til i eksisterende arbeidsflyter.
kodesusser-koding (3).png

Amazons Codewhisperer sin prising

I en forhåndsvisningsperiode er CodeWhisperer tilgjengelig for utviklere kostnadsfritt.

Amazon Codewhisperer ser ut som et imponerende verktøy, men det mangler evnen til å skape innhold hvis vi sammenligner med nettsider som ChatGPT. Chatsonic har fordelen her.

ChatGPT alternativ for oversettelse

Trenger du et super-smart alternativ til ChatGPT som kan oversette ethvert språk? Her er alternativene verd å vurdere:

Elsa Speak

Dette er en AI-basert språklæringsapplikasjon. Ved å bruke AI kjører den en brukerekspedisjon og formulerer deretter en rekke oppgaver som brukeren kan forstå og gjøre enkelt. Dermed er Elsa Speak også en av de beste ChatGPT-alternativene å diskutere.

Elsa er en engelsk taleassistent som hjelper deg med å oversette forskjellige språk til engelsk.

skjermbilde3.png

ELSA sin AI-teknologi ble skapt ved å bruke stemmeopptak av personer som snakker engelsk med forskjellige aksenter. Dette gjør det mulig for ELSA å identifisere vokale mønstre til de som ikke har en morsmål nivå av ferdigheter, noe som gir den en fordel over de fleste andre stemmegjenkjenning programmer.

La oss se på Elsa sine hovedfunksjoner:

 1. Elsa gir tilpassede små leksjoner for å forbedre engelsken din.
 2. Rask vurdering for å teste fremskrittene dine.
 3. Fremgangssporingstavle og grafer for å vise prestasjonene dine.
 4. AI-coachingstøtte for å hjelpe deg med å holde motivasjonen og fokuset.
 5. Sanntids talegjenkjenning tilbakemelding.
bilde-15.png

Elsas priser

Elsas pro-planer starter fra $11,99/måned, fakturert månedlig og årlig. Du kan også velge deres 7-dagers gratis prøveperiode for å teste det ut.

Når det kommer til engelsk oversettelse, er den beste plattformen Chatsonic. Det har også en engelsk oversetter-persona som gjør oversettelsene dine raskere og enklere.

Bloom

Utviklet med assistanse fra et kollektiv av over tusen spesialister innen kunstig intelligens, Bloom er en åpen kildekode-plattform og anses å være en av de beste alternativene til ChatGPT.

Bloom er en nyskapende flerspråklig språkmodell som er bredt ansett som en av de beste alternativene til ChatGPT.

bloom (1).png

La oss se på Bloom sine viktigste funksjoner:

 1. Bloom kan generere tekst på totalt 46 språk og 13 programmeringsspråk som er utrolig likt noe et menneske ville skrevet.
 2. Bloom kan påta seg tekstoppdrag som den ikke har blitt spesielt lært å gjøre ved å se på dem som muligheter til å generere tekst.
bilde-13 (5).png

Bloom Prising

Bloom tilbyr en startpakke gratis, og en premiumplan for $33/måned.

Ta en titt på Bloom sin forskningsartikkel for å lære mer.

Selv om Bloom er et godt ChatGPT-alternativ, har det ikke spesielle funksjoner og brukervennlighet som Chatsonic har.

DeepL Skriv

DeepL Write er et betaprodukt laget av DeepL, et tysk firma som spesialiserer seg på kunstig intelligens språkoversettelser.
Etableret i 2017, er DeepL en fremtredende leverandør av AI språkoversettelsestjenester. DeepL Write er en AI-drevet skriveassistent med forbedrede funksjoner som hjelper kunder å forbedre kvaliteten og nøyaktigheten i skrivingen sin.

DeepL Write er et flott valg for de som leter etter en effektiv måte å hindre plagiering og generere originalt innhold.

Det gir brukerne grammatikkrettinger og presenterer nyttige forslag og anbefalinger angående stil, tone, formulering og ordvalg for å forbedre skrivingen generelt.

Skjermbilde-2023-02-21-kl-18.11.44.png

La oss se på hovedfunksjonene til DeepL Write:

 1. DeepL Write tilbyr brukere en unik skriveopplevelse med sin fleksible oversettelseskapasitet.
 2. Innholdsprodusenter, forskere og studenter kan stole på denne appen for å raskt og ubesværlig produsere originalt, høykvalitetsinnhold for prosjektene sine.
Deep-L (1).png

Priser for DeepL Write

Neeva tilbyr en gratis prøveperiode for testing, og det betalte abonnementet starter på $8,74/måned, fakturert årlig (per bruker).

For oversettelser og omskriving er DeepL Write virkelig et godt alternativ å gå for i stedet for ChatGPT. Men hvis du ønsker DeepLs kapasiteter med oppdatert innholdsgenerering, bruk Chatsonic.

ChatGPT-alternativer for forskning

Ønsker du å gjøre forskning samtidig som du har en god samtaleopplevelse? Disse AI-chatbotsene er virkelig et godt alternativ.

Her er noen få ChatGPT-alternativer å vurdere for forskning:

YouChat

YouChat er en annen pratende AI-modell lansert av You[dot]com, en søkemotor. Det er som ChatGPT og gjør stort sett det samme som andre generiske chatroboter gjør.

YouChat's AI bruker kunstig intelligens og naturlig språkbehandling for å samtale som mennesker. Den kan svare på generelle henvendelser, oversette, oppsummere tekst, foreslå ideer, skrive kode og opprette e-post. Siden den fortsatt er i utviklingsstadiet, gir den gjennomsnittlige svar.

hjem-skjermbilde-av-youChat-1 (4).png

La oss se på hovedfunksjonene til YouChat:

 1. YouChat kan gi svar på generiske forespørsler, men kan noen ganger bomme siden den fortsatt lærer.
 2. Den påstår å gi den nyeste informasjonen; likevel kan den noen ganger gjøre feil der også.
you-chat-1.png

YouChat's Priser

YouChat er et gratis alternativ til ChatGPT for øyeblikket, da det fortsatt er i utviklingsfasen.

Imidlertid har YouChat noen ganger mangel på nøyaktighet ettersom modellen fortsatt er under utvikling. Hvis du vil chatte med en AI som svarer nøyaktig, velg da Chatsonic.

Forvirring/misforståelse

Perplexity er et gratis ChatGPT-alternativ som nylig ble lansert innenfor konversasjons AI. Det tilbyr ChatGPT-lignende funksjoner, inkludert konversasjonelle svar og innholdsproduksjon.

Perplexity AI er også drevet av store språkmodeller (OpenAI API). Du kan se den samler informasjon fra forskjellige populære plattformer som Wikipedia, LinkedIn og Amazon. Men den er fortsatt i beta-fasen, så den kan noen ganger plukke opp informasjonen som den er, noe som kan føre til plagiert innhold.

Perplexity-startside-1 (4).png

La oss se på hovedfunksjonene til Perplexity AI:

 1. Genererer korte samtalepartnere som ligner ChatGPT.
 2. Samler informasjon fra kilder som Wikipedia og henviser til dem.
 3. Den har en enkel grensesnitt uten mange funksjoner for å komplisere ting.
Perplexity-1.png

Perplexity's priser

Perplexity er gratis å bruke nå, siden den fremdeles er i beta-fasen.

Det er sant at med Perplexity AI kan du spørre om hva som helst, men den viser ofte informasjon som den er, noe som kan involvere plagiat. Prøv en ChatGPT-alternativ som Chatsonic som lager unikt innhold og svar.

Fremkalle

Elicit er en forskningsassistent som bruker språkmodeller som GPT-3 for å strømlinjeforme forskerens prosesser.


For øyeblikket inkluderer Ellicit sin sentrale arbeidsflyt litteraturgjennomgangen. Når du skriver inn en forespørsel, gir appen en umiddelbar oppsummering av de høyest rangerte dokumentene. Dette er en effektiv metode for å oppnå presis og rask forståelse uten å ofre påliteligheten til kildene dine.

Elicit blir primært brukt av forskere og studenter for å finne relevante artikler å sitere, og for å få en idé om fremtidige forskningsområder.

Elicit.png

La oss se på hovedfunksjonene til Elicit:

 1. Få tilgang til en grundig samling publikasjoner som er relevante for din undersøkelse i rett tid.
 2. Oppdag datasettene som er analysert og resultatene oppnådd av ulike forfattere.
 3. For studenter bidrar det til å avdekke informasjon som er relevant for deres kursarbeid, og også til å besvare spørsmål.
Elicit-AI.png

Priser fra Elicit

Elicit er nå gratis å bruke på sin offisielle nettside.

Mens Elicit er et flott verktøy for forskning, mangler den noen viktige funksjoner som gjør Chatsonic til et bedre ChatGPT-alternativ for omfattende og oppdatert forskning.

Alternativer til ChatGPT du kan snakke med

Samtale-AI-området blir stadig villere dag for dag, og disse AI-samtalebotene, lignende ChatGPT, tar spillet til neste nivå. La oss se på de beste spillerne når det gjelder bedre samtaler (med en AI):

Chinchilla

Chinchilla er også en av ChatGPTs alternativer som tilbyr forskjellige funksjoner og fordeler. Det er et prosjekt med Deepmind og anses som GPT-3 morderen. Det er en datamaskin-optimal modell med 70 milliarder parametere, men fire ganger mer data enn Gopher.

Chinchilla baserer seg på transformer-modeller, på samme måte som GPT-3 og BERT, og har blitt kjent for å overgå ChatGPT på den matematiske MMLU-datamaskinen. Dette gjør Chinchilla til et ideelt valg for de som ønsker å bruke en språkmodell for resonnering, eller som trenger å skape mer sofistikert AI-kunst, søkemotorer og skrivetjenester.

La oss se på hovedfunksjonene til Chinchilla:

 1. Sammenlignet med Gopher (280B), GPT-3 (175B), Jurassic-1 (178B) og Megatron-Turing NLG (530B) på en rekke etterfølgende oppgaver, kommer Chinchilla ut på toppen på en stor måte.
 2. Det krever betydelig mindre beregning for finjustering og bruk i etterfølgende applikasjoner, noe som gjør det mye enklere å implementere.
 3. Denne modellen har en ganske imponerende nøyaktighetsrate på 67,5%, som er omtrent 7% bedre enn det mye brukte Gopher-språkmodellen. Det ser ut som om folk i økende grad velger denne modellen over de andre alternativene der ute.
 4. Chinchilla er tre ganger størrelsen på OpenAI's GPT-3.
bilde-12.png

Chinchillas Prisfastsettelse

For å få tilgang til Chinchilla må du kontakte Deepmind. Siden dette er en ny lansering og en stor språkmodell (som vanligvis er vanskelig å få tak i), er det ingen konkrete opplysninger tilgjengelig om prisstrukturer.

Ta en titt på Deepminds forskningsartikkel for å vite mer.

 1. Til tross for å ha de nevnte egenskapene, mangler Chinchilla fortsatt når det gjelder å gi enkel tilgang og ekstra funksjoner som Chatsonic gjør.

Replika

Replika er en svært avansert AI-kamerat som har over 10 millioner brukere. Det er langt mer avansert enn sine forgjengere - det kan faktisk gjenkjenne visuelle elementer og bruke dem til å holde samtalen i gang. Dermed er det også en av ChatGPT-alternativene å snakke om.

Hvis du føler deg isolert, kan Replika være appen som hjelper deg med å komme deg ut av denne tilstanden. Replika er en AI-drevet chatbot som er som en venn og vil reagere på meldingene dine umiddelbart.

Du kan prate med Replika om livet, kjærlighet og andre emner du kunne diskutere med vennene og familien din.

Skjermdump-2022-12-31-kl-14.29.20 (3).png

Den er drevet av en sofistikert GPT-3 autoregressivt språkmodell som bruker dyp læring til å lage tekst av menneskelig kvalitet. I dette tilfellet betyr "autoregressivt" at systemet lærer fra verdiene det har møtt tidligere, som i denne sammenhengen er tekst.

La oss se på Replika's hovedfunksjoner:

 1. Du kan chatte om hva som helst med replikaen din. Jo mer du chatter, desto bedre forstår den deg.
 2. Ha videosamtaler med replikaen din.
 3. Tilbyr coachingstøtte for å skape bedre vaner.
 4. Du kan også gi replikaen din en relasjonsstatus. Gjør den til venn, kjæreste, kone, søster eller mentor.
Replika (2).png

Pris for Replika

Replika sine pro-planer starter fra $19,99/måned. Du kan også få deres livstilbud til $299,99.

 1. Chatsonic kan gjøre alt det Replika gjør og mer. Du kan til og med snakke med en forholdsveileder på Chatsonic.

Tegnbasert kunstig intelligens

Lik Chatsonics personas-funksjon, fokuserer også Character AI på AI-personligheter, men helt og holdent. Denne Chatgpt-lignende plattformen er satt til å levere samtaleopplevelser via AI-karakterer.

Denne ChatGPT-alternativet gir deg muligheten til å velge og snakke med ulike personligheter (som Sam Altman eller Mario!). Bygget på nevrale språkmodeller, er Character AI mer for moro og lek med en samtale AI-chatbot.

La oss se på hovedfunksjonene til Character AI:

 1. Moro å bruke med evnen til å utføre tilfeldige samtaler.
 2. Tilbyr et utvalg av figurer å snakke med: fra ekte mennesker til fiktive figurer.
Karakter-AI (2).png

Prissetting for Character AI

Selv om Character AI er gratis å bruke, må du opprette en konto med dem; ellers vil chattene dine bli låst etter noen meldinger.

Character AI har et bra grensesnitt; imidlertid er den ganske treg og fokuserer bare på personligheter som kanskje ikke er nyttige for bedrifter. Mens Chatsonic har opprettholdt sin personafunksjon som en utrolig del av tilbudet, samtidig som det tilbyr andre fantastiske alternativer som passer best for ulike brukstilfeller.

ChatGPT-alternativ for sosiale medier

ChatGPT-lignende apper revolusjonerer måten mange bransjer arbeider på, og markedsføring på sosiale medier er intet unntak! Disse fantastiske AI-baserte ChatGPT-alternativene for sosiale medier er samtaleemner i byen:

Poe av Quora

Poe, forkortelse for "Platform for åpen utforskning", er en eksklusiv iOS-basert opplevelse designet for å gi deg tilgang til ulike konversasjonsbaserte AI plattformer.

Poe er som å ha en meldingsapp i lomma, men for AI-modeller. Man kan delta i stimulerende diskusjoner på Poes chat-plattform, som spenner fra "hjelp med skriving" til "kokkeeventyr".

Ifølge Quora kommer intelligensen bak denne ChatGPT-alternativet fra OpenAI og Anthropic.

Skjermbilde-2023-03-04-kl-1.44.04-PM (1).png

La oss ta en titt på Poe sine hovedfunksjoner:

 1. Poe gir deg tilgang til ulike samtaleplattformer samtidig.
 2. Quora jobber med å lage et API som vil tillate AI-kodere å enkelt legge til modellen sin i Poe - noe som gjør det enklere å bruke enn noen gang før!
 3. Poe er tilgjengelig som en iOS-app i Apple-butikken.
Untitled--10-.png

Poes pris

Alle kan prøve å bruke Poe gjennom appen nå. Det er ingen konkrete opplysninger tilgjengelig om pris.

Poe er en god plattform, men ikke bedre enn Chatsonic. Hvis du er forvirret om å velge mellom de to, bør du velge Chatsonic!

ChatGPT-alternativ for produktivitet

Har du noen gang lurt på hvordan ChatGPT-alternativer kunne øke produktiviteten din? Gode ​​nyheter - det kan det! Her er noen få samtale AI-verktøy:

Chatsonic Slack-bot

Hev Slack-spillet ditt med Chatsonic, en revolusjonerende AI-chatbot som vil gjøre samtaler mer spennende!

Med denne AI-en kan du generere sanntidsdata, forstå stemmekommandoer og til og med lage digital kunst! Det er som din favoritt ChatGPT, bare med ekstra funksjoner og flere underholdningsalternativer.

Skjermbilde_2023_02_20_kl_16_53_12.png

La oss ta en titt på Chatsonic Slack-bots funksjoner:

 1. Chatsonic Slack Bot forbedrer team-samarbeidet ved å utforme enkle meldinger og avstemninger for å få rask tilbakemelding fra teamet.
 2. Den gir mening til meldinger med AI-genererte bilder og grafer som gjør komplekse emner lettere å forstå.
 3. Denne nyttige boten vil fungere som din personlige trener for å gi deg den oppmuntringen du trenger for å fortsette.
Skjermbilde-2023-02-20-kl-4.56.33-PM.png

Chatsonic Slack Bot Prising

Du kan legge til denne Slack-boten gratis (den kommer med 10 000 premium ord for å komme i gang), så kan du oppgradere hvis det trengs. Du vil også få tilgang til 80+ AI-skrivefunksjoner på Writesonic-nettappen.

CoGram

CoGram er et alternativ til ChatGPT som kan ta automatisk notater for deg under virtuelle konferanser, samtidig som det sørger for at dataene dine forblir private og sikre. Ikke gå glipp av viktige handlingselementer igjen, med Cogram som sporer dem, summerer møter og synkroniserer nøkkelinformasjon til CRM-en din.

I tillegg kan du bruke det til å spare tid på avskrift, sammendrag og uttrekking av viktige detaljer fra opptak av samtaler, webinarer og offentlige høringer.

bilde-12 (1).png

La oss se på CoGrams funksjoner:

 1. Skaper omfattende, nøyaktige referater, oppdager raskt oppgaver som må fullføres, og sammenstiller en kortfattet oppsummering av møter.
 2. Du kan enkelt planlegge at Cogram skal delta i møter gjennom kalenderen din og umiddelbart se alt som blir sagt, samt oppfølgingspunkter.
 3. Denne programvaren er sømløst integrert med Google Meet, Teams og Zoom og kan enkelt bli en del av ens daglige rutine.

CoGrams Priser

CoGram er gratis i de første femten minuttene. Du kan ta kontakt med dem for skreddersydd prising hvis du vil fortsette å bruke dem for dine møtebehov.

CoGram er fantastisk for de tunge møtedagene, automatiserer møtereferater og får arbeidstimene til å fly avgårde; men den kan ikke hjelpe med e-poster, blogginnlegg og andre daglige oppgaver. Men ikke bekymre deg - Chatsonic er her for deg gjennom hele arbeidsdagen og livet ditt!

Oter

For de som ønsker å øke arbeidsdagsproduktiviteten, gir Otter et nyttig alternativ til ChatGPT.

Det er som din personlige møteassistent! Det vil ikke bare spille inn lyd, men det vil også ta notater, fange opp lysbilder og oppsummere hele samtalen - alt gjort automatisk.

bilde-13 (7).png

La oss se på funksjonene til Otter:

 1. Dette ChatGPT-alternativet for produktivitet hjelper deg med å være til stede i øyeblikket ved å registrere notater og transkribere all lyd samtidig.
 2. Med undervisning og læring både personlig og virtuell, kan både lærere og forskere holde seg oppdatert om forelesninger og diskusjoner. Reell tids teksting og notat-taking er en del av prosessen.
 3. Ved å konvertere stemmen din til tekst på et blunk, tilbyr dette verktøyet alle nødvendige ressurser for at du skal kunne maksimere effektiviteten din gjennom samtaler.
Skjermbilde-2023-03-04-kl-3.15.51-PM.png

Otter-priser

Du kan nyte å bruke Otter helt gratis. For de som ønsker litt mer, tilbyr Premium-abonnementet en fantastisk avtale til $17 i måneden, mens bedriftsabonnementer kan dra nytte av en månedlig plan til $30, som inkluderer en syv dagers gratis prøveperiode!

Hvis du trenger hjelp med oppgaver som å finne informasjon, skrive e-poster, skrive blogger osv., så er Chatsonic det perfekte alternativet til ChatGPT. Som Cogram fokuserer også Otter utelukkende på møter.

ChatGPT-alternativ for å bygge din egen AI-chatbot

Hva med å utforske noen avanserte AI-verktøy som lar deg lage og integrere din egen AI-chatbot?!

Botsonic

Botsonic fra Writesonic er en brukervennlig chatbot-bygger som lar hvem som helst lage en kodefri ChatGPT-lignende chatbot ved hjelp av sine egne data. Du kan enkelt integrere din egen chatbot på nettsiden din ved hjelp av bare en integrasjonskode eller API-nøkkel.

Denne enkle AI Chatbot-byggeren har den nyeste NLP-baserte teknologien der du kan trene ChatGPT på kunnskapsgrunnlaget ditt - fullpakket med GPT-4-funksjonalitet. Den kan være din eneste destinasjon for alle kundestøttebehov - som gir en stadig utviklende brukeropplevelse.

Skjermbilde-2023-04-15-kl-21.01.20 (2).png

La oss se på Botsonics funksjoner:

 1. Tren ChatGPT enkelt på bedriftsdataene dine.
 2. Integrer den på nettsiden din med en integreringskode eller API-nøkkel.
 3. Tilpass AI-chatboten din med dine merkevarefarger, logo og en hyggelig velkomstmelding.
 4. Du kan også oppgi kontaktinformasjon for ytterligere kundestøtte.
Skjermbilde-2023-04-15-kl-9.06.38-PM-(4).png

Botsonic priser

Botsonic er en del av Writesonic og er tilgjengelig inne i Writesonic nettstedet. Du kan starte å bruke det ved å abonnere på en plan til $99 eller høyere på Writesonic.

Kommende  ChatGPT alternativer/nye AI-verktøy

LLaMA av Meta

Mark Zuckerberg, medgrunnleggeren av Facebook, avduket nylig Meta Platforms' gigantiske språkmodell kjent som LLaMA (Large Language Model Meta AI).

Allerede åpen kildekode chatbot-løsninger (som ChatGPT fra OpenAI og BARD fra Google) har skapt et stort engasjement i AI-verdenen.

Dette modellen ble grundig utformet av Fundamental AI Research (FAIR)-teamet hos Meta, med mål om å hjelpe forskere og ingeniører i utviklingen av AI-baserte applikasjoner som spørre-og-svare-systemer og dokumentoppsummering.

Dette er en samling av fundamentale språkmodeller som strekker seg fra 7 til 65 milliarder parametere. LLaMA-13B yter bedre enn OpenAI's store GPT-3 modell (175 milliarder parametere) mens den er mer enn ti ganger mindre. Videre er LLaMA-65B på linje med DeepMind's Chinchilla-70B og Google's PaLM-540B varianter!

DeepMind sitt ChatGPT-alternativ av Elon Musk

Elon Musk har vært på utkikk etter AI-forskere for å opprette et nytt forskningssenter som vil produsere et alternativ til ChatGPT. Han har allerede utkastet den erfarne forskningsingeniøren Igor Babuschkin fra DeepMind, til å bli med på denne innsatsen.

Selv om ting fortsatt er i de tidlige stadiene, har Igor uttalt at han og Musk håper å bygge opp et team fokusert på AI-investigasjon og produktgenerering. Selv om han ennå ikke har skrevet seg på for Musks initiativ offisielt, har Igor uttrykt sin entusiasme for prosjektet.

De ovennevnte kommende modellene virker ganske lovende; men de er fortsatt under utvikling. Hvis du vil oppleve kraften i ChatGPT-alternativet gratis med en gang, prøv Chatsonic!

Hvorfor velge en avansert ChatGPT-lignende samtale AI?

Generelt sett, selv om ChatGPT er en kraftig AI-drevet chatbot, finnes det fortsatt noen gode alternativer der ute som kan brukes til å lage innhold og automatisere kundeserviceoperasjoner.

Alle alternativene til ChatGPT som er nevnt her tilbyr unike funksjoner og evner som gjør dem til gode alternativer som samtalebaserte AI-chatbots. Derfor er det viktig å gjøre grundig forskning og finne det beste alternativet som passer for dine behov.

Hvis du imidlertid vil generere faktainnhold, inkludert sanntids emner, spare tid ved å gi stemmekommandoer og lage fortryllende digital kunst med ett klikk - Chatsonic er verktøyet for deg.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva er ChatGPT?

For de som ikke er kjent med ChatGPT - selv om det er vanskelig å tro siden ChatGPT er revolusjonen gjennom alle tider - her er en kort oversikt:

ChatGPT er fremtiden for AI-samtaler!

Dette er en avansert språkmodell utviklet av OpenAI. Denne revolusjonerende chatboten er drevet av GPT-3, den nyeste i serien av Generative Pre-trained Transformers, med et opplæringsdatabasen på flere milliarder ord samlet fra internett.

ChatGPT er utviklet for å engasjere i komplekse samtaler og tilby uovertruffen nøyaktighet og intelligens. Sjekk ut de 110 beste ChatGPT eksemplene for å få et klart bilde av ChatGPTs egenskaper.

Hvis du ønsker å bygge en AI-chatbot, kan du sjekke ut disse 6 AI-chatbotbyggerne for å ta spillet ditt til neste nivå.

Er det noen annen verktøy som ligner på ChatGPT?

ChatGPT bringer definitivt noen flotte nye funksjoner til bordet. Men, som enhver erfaren AI-entusiast vil fortelle deg, det finnes alltid alternativer når det kommer til å velge riktig verktøy.

For eksempel, noen av de andre populære conversational AI-verktøyene inkluderer Chatsonic, DialoGPT, Chinchilla, Bloom, LaMDA og Jasper Chat. Hver av disse tilbyr forskjellige funksjoner og muligheter, så det er viktig å forstå de forskjellige verktøyene og deres styrker.

ChatGPT kan være flott for visse applikasjoner, men det passer kanskje ikke for alle behov. Dessuten kan det på grunn av høy trafikk, ofte vise en feil som sier ChatGPT ved kapasitet.

Så sørg for å gjøre lekser og vurdere alle tilgjengelige alternativer før du bestemmer deg. Og hvis du leter etter et verktøy som legger til ytterligere funksjonalitet i ChatGPT, prøv ut Chatsonic nå!

ChatGPT priser

ChatGPT sine priser er som følger:

 1. Gratis ChatGPT-plan - Den vanlige ChatGPT kapasiteten
 2. ChatGPT Plus - Tidligere tilbudt som ChatGPT Professional (til $42 per måned), tilbyr ChatGPT Plus for $20 per måned inkludert prioritetstilgang når ChatGPT er nede, sammen med GPT-4 krefter.
Skjermbilde-2023-01-07-kl-14.36.56.png

Hva kan Chatsonic gjøre?

Hvis du vil generere resultater som er oppdatert, bør du velge Chatsonic. Dessuten, hvis du trenger ekstra funksjoner som stemmesøk, personatyper, lydsvar, API-støtte, osv., er Chatsonic det beste ChatGPT-alternativet som er tilgjengelig.

Chatsonic har også evnen til å generere digital kunst, lage innlegg for sosiale medier, generere sammendrag og skrive innhold med bilder. I tillegg kan det huske tidligere samtaler og foreslå emner basert på brukerpreferanser. Du kan også sjekke ChatGPT prompter for SEO for å skrive rangerbart innhold raskt.

Er Chatsonic gratis?

Ja, du kan bruke Chatsonic gratis når du registrerer deg for en gratis prøveperiode på Writesonic. Du får 10 000 premium-ord gratis når du registrerer deg. Hvis du ønsker å generere mer, kan du velge en premiumplan for lange formater.

Hvordan kan jeg få tilgang til ChatGPT?

Du kan få tilgang til ChatGPT gjennom OpenAI. Akkurat nå er det gratis å bruke på plattformen, men det å få tilgang krever litt arbeid. De tilbyr også en betalt plan kalt ChatGPT Professional til $42/måned.

Hvis du ønsker å oppleve ChatGPT's kraft, kan du også registrere deg for en Chatsonic-konto. Chatsonic gir deg tilgang til alle ChatGPT's funksjoner og ekstra funksjoner også (utviklet av Chatsonic), som nøyaktig faktainformasjon, stemmesøk, personatyper, stemmerespons, API-støtte, osv.

Kan jeg bruke ChatGPT som Google-søk?

Nei, du kan ikke bruke ChatGPT som Google fordi: For det første er den bare trent på data frem til 2021, og for det andre er det en stor språkmodell, ikke en søkemotor. Hvis du imidlertid vil generere oppdaterte svar, kan Chatsonic hjelpe deg. Den fungerer akkurat som ChatGPT og tilbyr ekstra funksjoner som informasjonshenting fra Google som gir nøyaktig faktainformasjon, talegjenkjenning, personatyper, talerespons, API-støtte osv..

Finn de beste bruksområdene til ChatGPT i dag.

Hvem eier Open AI?

OpenAI er et kunstig intelligens forskningslaboratorium som består av det for-profit selskapet OpenAI LP og dets morselskap, den non-profit organisasjonen OpenAI Nonprofit. OpenAI drives av målet om å fremme digital intelligens på en måte som mest sannsynlig vil være til fordel for menneskeheten som helhet, uten begrensninger på grunn av behovet for å generere økonomisk avkastning. Teamet på OpenAI består av en mangfoldig gruppe forskere, ingeniører og forretningsfolk som er dedikert til å skape nyttig AI.

OpenAI eies av den ideelle organisasjonen OpenAI som kontrolleres av et styre bestående av ansatte i OpenAI LP, Greg Brockman (leder og president), Ilya Sutskever (hovedforsker) og Sam Altman (daglig leder), og ikke-ansatte Adam D'Angelo, Reid Hoffman, Will Hurd, Tasha McCauley, Helen Toner og Shivon Zilis. OpenAI blir også støttet av investorer som Microsoft, Reid Hoffmans veldedige stiftelse og Khosla Ventures. Disse investorene gir OpenAI kapital og datamaskinkraft for å bygge AI-programvare.

Er Chatgpt nede? Hvorfor er ChatGPT fullt?

I det siste har ChatGPT gitt feilmeldinger og vist at den er full.

ChatGPT er en AI-drevet chatbot utviklet av OpenAI, et forskningslaboratorium som fokuserer på å skape teknologi for kunstig intelligens. Det har blitt et populært verktøy for utviklere, gründere og teknoentusiaster som ønsker å raskt generere tekst ved hjelp av naturlig språkbehandling. Teknologien ble trent på en stor mengde tekstdata, inkludert arkiverte bøker og Wikipedia, og er i stand til å generere tekst som etterligner ulike skrivestiler.

Imidlertid, på grunn av sin enorme popularitet, har serverne blitt overbelastet, noe som fører til feilmeldinger og hindrer brukere i å få tilgang til tjenesten. For å unngå ytterligere overbelastning har OpenAI begrenset antall brukere som får tilgang til tjenesten.

Hva er de mest populære søkene fra Chatgpt-brukere?

ChatGPT-brukere søker vanligvis hjelp fra Google for en rekke emner, fra å finne informasjon om et bestemt tema til å løse et teknisk problem. Noen av de mest populære spørsmålene inkluderer: generelle kunnskapsspørsmål, å forske på et emne, å finne en produkt eller tjeneste, å feilsøke en enhet, å løse et mattestykke, å forske på et selskap eller en jobbåpning, og å søke etter en spesifikk gjenstand. I tillegg kan ChatGPT-brukere bruke Google for å få veibeskrivelser, finne en adresse eller for å finne en lokal bedrift.

Hvem er grunnleggeren av ChatGPT?

ChatGPT er basert på GPT-3, eid av OpenAI - et forskningslaboratorium for kunstig intelligens. På grunn av økende popularitet står ChatGPT overfor flere problemer akkurat nå. Hvis du nylig har opplevd at ChatGPT ikke fungerer eller får ChatGPT at kapasitetsfeil, ikke bekymre deg. Prøv Chatsonic, som er som ChatGPT, men med superkrefter.

Hva er den smarteste AI-chatboten?

Hvis du leter etter en avansert AI-chatbot som svarer på alle spørsmålene dine i sanntid med oppdatert informasjon fra Google, lar deg utføre stemmesøk og gir tilbake stemmerespons (akkurat som Google Assistant, Siri og Alexa), hjelper deg med å generere AI-kunst, gir API-støtte, har en Chrome-utvidelse og er tilgjengelig som en mobil-app, så er Chatsonic det beste og smarteste alternativet for deg.

Finnes det en AI-app som snakker med deg?

Ja, Chatsonic (ChatGPT med superkrefter) aksepterer stemmesøk og svarer tilbake, akkurat som Google Assistent og Siri. Du kan prøve Chatsonic gratis på Writesonic.

Hva er ChatGPT?

ChatGPT er en dynamisk AI-chatbot som drives av OpenAI's GPT-4 språkmodell! Denne utrolige plattformen kan takle alle slags NLP utfordringer, som oppsummering, klassifisering, spørsmål og svar oppgaver, og til og med feilkorrigering - alt mens den responderer med autentisk menneskelignende svar!

Det er kanskje den beste teknologiske utviklingen siden introduksjonen av iPhone – og det er ikke rart hvorfor. Denne banebrytende teknologien øker produktiviteten på en revolusjonerende måte, og noen føler seg bekymret for å bli arbeidsledige i ett slag.

Hva er Chatsonic?

Chatsonic er en utrolig kraftig samtalebasert AI-chatbot som er skapt for å bekjempe utfordringene til ChatGPT fra OpenAI. Denne nyskapende AI-chatboten er designet med den nyeste GPT-4-modellen og bruker teknologi innen naturlig språkbehandling (NLP) og maskinlæring (ML) for å effektivisere generering av tekst og bilder.

Chatsonic kan snakke med mennesker akkurat som en ekte person - men bedre! Den har maskinens smartness og menneskenes intelligensnivå.

Hva er bedre enn ChatGPT

Chatsonic er en avansert versjon av ChatGPT fordi den forbedrer begrensningene til ChatGPT, som inkluderer: generering av oppdatert informasjon, AI-kunstgenerering, stemmesøk og stemmerespons.

Andre lignende plattformer som ChatGPT er - Jasper Chat, Bard AI, LaMDA (Language Model for Dialog Applications), Socratic, Bing AI, DialoGPT, Megatron-Turing Natural Language Generation, NeevaAI, CoPilot, Tabnine, Amazon Codewhisperer, Elsa Speaks, Bloom, DeepL Write, YouChat, Perplexity, Elicit, Chinchilla, Replika, Character AI, Poe av Quora, Chatsonic Slack Bot, CoGram, Otter, LLaMA av Meta, og DeepMind sitt ChatGPT-alternativ av Elon Musk.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>