5 Chatbase alternativer i 2023 som er tilpasset ChatGPT opplært

bilde1.png

Hvis du leter etter en Chatbase-alternativ, kan du trene ChatGPT på dine egne data og bygge en tilpasset AI-chatbot for nettstedet ditt.

Borte er de dagene da å snakke med en chatbot føltes som å slå på en murstein.

Med tilpassede ChatGPT-funksjoner innebygd i din AI-chatbot, kan du tenke deg kundeopplevelsen til å være A+++.

Og, selvfølgelig, å ha ChatGPT trent på dine data for å betjene kundene dine - kan du tilby en bedre kundeopplevelse enn dette?

Jeg tviler!

Mens Chatbase har vært et populært valg, er det i ferd med å forsvinne i historien! Nå lurer du kanskje på: "Hva er de beste Chatbase-alternativene for å øke kvaliteten på chatbotten din?"

Vel, dette blogginnlegget besvarer spørsmålet ditt.

Gjør deg klar til å utforske andre tilpassede ChatGPT-opplærte AI-chatbots for å finne den perfekte løsningen for dine unike forretningsbehov. Her er 5 Chatbase-alternativer fra 2023 som revolusjonerer chatbot-universet.

Fra den utrolige Botsonic til den kraftfulle Chatfuel, kan disse Chatbase-alternativene hjelpe deg med å skyte virksomheten din til nye høyder.

Men først må vi forstå hvorfor du trenger å velge en alternativ til Chatbase.

Hva er Chatbase?

bilde2.png

Chatbase, en AI-chatbot-bygger, hjelper deg med å trene opp ChatGPT ved bruk av dine unike data, og deretter overføre det til en intelligent og interaktiv chatbot som kan integreres enkelt inn på din nettside.

Nå lurer du kanskje på hvordan du gjør dette eller hva slags data du trenger, ikke sant? Vel, alt du trenger å gjøre er å laste opp et dokument eller dele en lenke til nettstedet ditt, og voilà!

Chatbase kan hjelpe deg med å utvikle en toppmoderne chatbot designet for å besvare alle slags spørsmål fra besøkende om innholdet. I tillegg hjelper den deg med å redigere baseprompten, gi navn til chatboten din, legge til personlighetstrekk og lære hvordan man svarer.

Chatbase har vært et populært valg for bedrifter som ønsker å lage sine egne AI-drevne chatbots uten koding. Imidlertid er det visse begrensninger med Chatbase som kan få deg til å vurdere alternativer for å bedre tilpasse dine behov. La oss ta en titt på dem.

Hvorfor velge en Chatbase-alternativ?

Selv om Chatbase har vært et populært valg for bedrifter som ønsker å bygge tilpassede AI ChatGPT-chatbots uten koding, gjør disse begrensningene det verdt å vurdere alternativer.

1. Begrenset tilpasningsalternativer

Mens Chatbase tilbyr en grunnleggende ramme for å bygge chatboter, mangler den tilpasningsalternativer som mange andre AI-chatbot-byggere gir. Dette kan begrense bedrifter som ønsker å lage en chatbot tilpasset deres spesifikke behov og merkevareidentitet.

2. Mangler ulike integreringer

Chatbase gir ikke sømløs integrering med mange populære CRM, e-handel og sosiale medieplattformer, noe som kan hindre din chatbots evne til å fungere som et effektivt kommunikasjons- og engasjementsverktøy.

3. Ingen mulighet til å opprette flere roboter

Så forskjellige selskaper vil kreve flere sett med chatboter - en for offentlig bruk, en for intern bruk på teamet og en for deres kunder. I tillegg vil de selvfølgelig ønske å tilpasse hver chatbot basert på hvem som vil samhandle med den - noe Chatbase ikke ser ut til å tilby akkurat nå.

5 Chatbase-alternativer for 2023 som er drevet av ChatGPT og er kodefrie

 1. Botsonic
 2. Chatfuel
 3. Fini
 4. Ingest AI
 5. Yuma AI

1. Botsonic

Botsonic, den revolusjonerende uten-kode Chabase-alternativet av Writesonic (og Chatsonic), gjør det mulig for alle å lage tilpassede AI-chatbots uten koding på få minutter med ChatGPT-4 krefter. Botsonic, ChatGPT AI chatbot-byggeren, kan hjelpe deg med å skape en personlig, interaktiv og fremtidssikker brukeropplevelse for kundene dine.

bilde4.png

La oss dykke ned i nøkkelegenskapene som skiller Botsonic fra andre og gjør det til det ultimate Chatbase-alternativet.

Funksjoner i Botsonic

Enkel integrering

Si farvel til komplekse integrasjoner og splittede kundeopplevelser! Botsonic kan enkelt integreres inn i nettstedet ditt med bare en innebygd skript eller API-nøkkel.

Botsonic tilbyr et bredt utvalg av integrasjoner som Notion, Google Drive, enkeltpåmeldingsskjemaer, individuelle dokumenter og mer. Videre tilbyr denne AI-chatboten integrasjoner for WhatsApp, Slack, Discord, Telegram, osv. (kommer snart)

Uovertruffen tilpasning

Med Botsonics fleksible merkevarealternativer kan du tilpasse ChatGPT AI-chatboten din slik at den passer din bedrifts unike merkevare og stil.

Dette kan hjelpe deg med å skape et samlet og konsistent utseende på tvers av nettsiden og chatboten din, som sikrer et profesjonelt utseende som gjenspeiler merkevareidentiteten din på dine digitale berøringspunkter.

Hyper-personalisering

Botsonics AI-chatbot bygger, drevet av GPT-4, kan trenes på dine spesifikke data slik at den kan gi personlige og nøyaktige svar til kundene dine.

Denne tilpassede tilnærmingen sikrer at din AI chat-bot har den mest relevante informasjonen for å adressere dine brukeres unike behov og forbedre deres generelle opplevelse.

24/7 kundestøtte

Med en ChatGPT AI-chatbot drevet av Botsonic på nettstedet ditt, kan du tilby døgnkontinuerlig støtte til kundene dine.

Ikke bare forbedrer dette kundetilfredsheten, men det kan også redusere driftskostnadene dine med opptil 80%, da du ikke lenger trenger å stole på et stort team av kundeservicerepresentanter.

Gjør samtaler mer engasjerende

Botsonic sine avanserte naturalspråklige analyse (NLP)-egenskaper gjør det mulig for din chatbot å forstå og tolke menneskespråk effektivt.

Dette sikrer jevne og engasjerende samtaler med kundene dine, gjør interaksjonene deres mer naturlige og menneskelige.

Støtte for flere språk

Botsonic hjelper deg med å nå ut til et mangfoldig publikum ved å skape chatbots som støtter flere språk.

I tillegg kan du med Botsonic enkelt bryte språkbarrierer og nå en større kundebase som sikrer sømløs kommunikasjon på tvers av forskjellige geografiske steder.

2. Chatfuel

Det neste beste Chatbase-alternativet er Chatfuel. Denne revolusjonerende AI chatbot-skaperen uten koding hjelper deg å bygge AI chatbots for å øke salg, forbedre kundestøtte og ta kommunikasjonen til neste nivå.

Den bruker GPT-4 fra Open AI til å bygge kraftige AI-chatbots som kan svare på spørsmål relatert til virksomheten din, anbefale produkter/tjenester og mer på en samtale- og menneskelignende måte.

bilde5.png

Og her er det beste - alt du trenger å gjøre er å legge til grunnleggende informasjon om bedriften din og koble til meldingsappene du ønsker, og vips! Chatfuel AI kan sette opp resten av tingene på få minutter.

Chatfuel sitt brukervennlige grensesnitt, kombinert med avanserte funksjoner, gir bedrifter mulighet til å lage engasjerende, intelligente og personlige chatbots som tilpasser seg kundenes unike behov.

Erfar kraften i Chatfuel og transformér kundeinteraksjonene dine i dag!

Chatfuel Priser

Chatfuel tilbyr to priser: Vekst og Bedrift

I Grow får du en 14-dagers gratis prøveperiode, og deretter koster det $ 79/måned.

For Enterprise må du bestille en samtale med støtteteamet.

Botsonic vs. Chatfuel
Chatfuel er et flott verktøy. Imidlertid, hvis du vil bygge avanserte AI-chatbots, er ikke Chatfuel det rette valget for deg - siden dens NLP ikke er så god. Videre mislykkes den noen ganger i å forstå inndataene og svarer ikke. Viktigst av alt er Botsonic mer overkommelig enn Chatfuel når det kommer til prisingen.

3. Finito

Fini er en AI-chatbot-bygger på toppen uten å kode som er designet for å levere enestående kundestøtte ved hjelp av ChatGPT-teknologi.

bilde6.png

Det er et fantastisk Chatbase-alternativ som hjelper deg med å transformere kunnskapsbasen din til en kraftig og interaktiv AI-chatbot.

Og her er hvordan - den bruker bare lenken til kunnskapsbasen din, som du gir, for å opprette en 24/7 selvbetjent, interaktiv Q&A AI-chatbot - som gir umiddelbare svar og skaper en fantastisk opplevelse som får dem til å komme tilbake for mer.

Uten behov for integrasjon, tilbyr Fini øyeblikkelige svar på spørsmålene til kundene dine og skaper en gledelig opplevelse som gjør at de kommer tilbake for mer.

Her er det som skiller Fini fra andre chatbot byggere:

 • Mulighet til å gi en menneskelignende opplevelse
 • Gir mulighet til å konfigurere tone (20+ toner å velge mellom)
 • Hjelper med å smidig route samtaler til mennesker
 • Støtter integrasjon (Slack, Discord og mer) rett ut av esken
 • Lærer, utvikler seg og skalerer med bedriften din.

Omfavne kraften i AI og transformere din kundestøtte strategi med Fini i dag.

Fini-priser

Fini tilbyr 3 priser:

 • Starter - Gratis - Tilbyr opptil 50 spørsmål/måned gratis
 • Advanced - $0,096/spørsmål - Tilbyr opptil 10 000 spørsmål/måned
 • Enterprise - Ubegrenset antall spørsmål + Volumrabatter

Botsonic vs. Fini
Selv om Fini er et fantastisk alternativ til Chatbase, er det vanskelig å bruke og mangler forskjellige tilpasningsalternativer sammenlignet med Botsonic. I tillegg har det langsommere responstider, noe som kan gi en dårlig opplevelse. Det støtter også begrenset språk og kan noen ganger mislykkes med å håndtere kompliserte forespørsler, i motsetning til Botsonic.

4. Overføre AI

IngestAI er et annet alternativ til Chatbase som kan hjelpe deg med å forbedre effektiviteten til bedriften din med en AI chatbot - som kan bygges uten teknisk ekspertise.

bilde3.png

IngestAI lar deg opprette tilpassede AI chatbots som hjelper dine ansatte å holde seg informert, ta bedre beslutninger og spare tid. Ved å utnytte GPT-drevet innhold kan din AI-assistent forstå og svare på brukerforespørsler, og sikre at ditt team kan få tilgang til viktig informasjon øyeblikkelig. Med IngestAI kan du:

 • Forbedre beslutningstaking: Med en AI-drevet assistent tilgjengelig, kan dine ansatte raskt få tilgang til viktig data, ta informerte beslutninger uten å kaste bort tid på manuelle søk.
 • Spare tid: IngestAI's chatbots automatiserer repetitive oppgaver, frigjør verdifull tid for ditt team til å fokusere på mer strategiske og innflytelsesrike prosjekter.
 • Forbedre kundetilfredshet: Ved å gi kunder øyeblikkelig, nøyaktig informasjon, hjelper AI-assistenten med å forbedre den generelle kundeopplevelsen.

IngestAI er en "no-code" Chat GPT AI-chatbot-bygger som gjør det enkelt for alle å skape en tilpasset ChatGPT-opplært AI-chatbot som forbedrer beslutningstaking og forenkler driften.

InngestAI Priser

IngestAI tilbyr en gratis prøveversjon som inkluderer 100 forespørsler i WebChat 100k-tegnsettet (~ 50 standard A4-sider). Videre tilbyr IngestAI 3 priser:

Starter - $39/måned

Pro - $89/måned

Forretnings - $480/måned

Botsonic vs. IngestAI Ingest AI tillater ikke flere roboter, i motsetning til Botsonic fra Writesonic. Dessuten tilbyr Botsonic flere integreringsmuligheter sammenlignet med IngestAI.

5. Yuma AI

Yuma AI er et ultimat alternativ til Chatbase som integreres sømløst med hjelpeskriveprogramvaren din og automatiserer utarbeidelse av svar for kundestøtteagenter. Dette banebrytende Chatbase-alternativet er spesielt bygget for Shopify-merchants som bruker Gorgias og har som mål å revolusjonere hvordan bedrifter håndterer kundehenvendelser.

bilde7.png

Yuma-billetassistenten er designet for å gjøre kundestøtteprosessen din mer effektiv og effektiv. Her er en nærmere titt på funksjonene:

 • AI automatisk svarutkast
 • Instruerer og genererer svar
 • Bygger en tilpasset kunnskapsbase
 • Opprettholder riktig kommunikasjonstone
 • Oppsummerer hele samtalen
 • Støtter 15 språk
 • Hjelper til med å øke produktiviteten
 • Støtter ulike integrasjoner

Nyt kraften til Yumas AI billettassistent og revolusjoner din kundestøtteprosess.

Yuma Priser

Yuma tilbyr 7-dagers gratis prøveperiode. Her er planene tilbudt av Yuma:

 • Starter - $39/måned
 • Starter + - $95/måned
 • Pro - $195/måned
 • Enterprise - Tilpasset

Botsonic vs. Yuma AIBotsonic støtter flere språk og integrasjonsalternativer sammenlignet med Yuma AI. Videre er Botsonic mer prisgunstig og tilbyr flere funksjoner.

Transformér virksomheten din med Botsonic - Chatbase-alternativet

Til slutt, selv om Chatbase har vært et populært valg for bedrifter som ønsker å bygge AI-drevne chatbots uten koding, er det på tide å utforske andre alternativer som kan gi bedre tilpasning, flere integrasjoner og en generelt forbedret brukeropplevelse.

Chatbase-alternativer som er oppført i denne bloggposten, inkludert Botsonic, Chatfuel, Fini, Ingest AI og Yuma AI, tilbyr ulike funksjoner og egenskaper for å passe dine unike forretningsbehov.

Blant disse alternativene skiller Botsonic seg ut som det ultimate Chatbase-alternativet som tilbys

 • Enkel integrering
 • Uovertruffen tilpasning
 • Hyper-personalisering
 • 24/7-støtte
 • Engasjerende samtaler
 • Støtte for flere språk.

Ved å velge Botsonic AI chatbot-bygger for din bedrift, kan du skape en personlig, interaktiv og fremtidsrettet brukeropplevelse for dine kunder.

I tillegg kan du sjekke ut disse 6 AI chatbot-byggere for å heve nivået på ditt chatbot-spill.

Trenger du flere alternativer? Sjekk ut de topp 10 no-code AI chatbotbyggerne.

Så, hva venter du på? Ta chatbot-spillet ditt til neste nivå og transformér virksomheten din med Botsonic i dag!

Bruk Botsonic til å bygge din egendefinerte ChatGPT-trente AI chatbot

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>