Topp 6 ChatGPT-alternativer for sosiale medier i 2023

bilde6.png

Det har blitt lagt til 137 millioner brukere på sosiale medier det siste året. Det betyr at du har 137 millioner muligheter til å finne din neste kunde fra sosiale medier.

Merker og enkeltpersoner har allerede begynt å utnytte sosiale medier for å vokse virksomhetene sine eksponentielt. Hvorfor bør du gå glipp av en sjanse?

Med ChatGPT av OpenAI er det nå enklere enn noen gang å bygge en merkevare på sosiale medier for å skyte bedriften din til himmels

Ja! ChatGPT kan utvikle ideer, sette opp kalendere for sosiale medier, skrive innlegg for alle sosiale medieplattformer og hjelpe deg med å engasjere deg i trendende innlegg også. Sjekk ut disse ChatGPT-promptene for sosiale medier for å maksimere engasjementet ditt.

Selv om ChatGPT er fantastisk på det den gjør, er den ikke bygget spesielt for sosiale medier. Som et resultat har den noen begrensninger.

I denne artikkelen vil vi ta deg gjennom disse begrensningene og ChatGPT-alternativer for sosiale medier som er like kraftige som ChatGPT, og overvinne begrensningene.

Hvorfor velge et ChatGPT-alternativ for sosiale medier?

Før vi dykker dypere inn i alternativene til ChatGPT for sosiale medier, la oss utforske hvorfor vi trenger en ChatGPT-alternativ.

ChatGPT sine evner kan være imponerende, men det er ikke feilfritt. Det er visse begrensninger som kan føre til irrelevante og dårlige svar.

 • ChatGPTs treningsdata går bare frem til 2021. Hvis du lager innhold til sosiale medier om trendtemaer som AI, finans, etc. som krever oppdatert informasjon om nåværende hendelser, kan ikke ChatGPT hjelpe deg med å lage innhold til sosiale medier.
 • Men ChatGPT kan ikke generere AI-bilder som kan være en stor begrensning når man skal lage innhold til plattformer som Instagram.
 • ChatGPT støtter ikke stemmekommandoer eller -svar. Uansett hvor langt oppgaveteksten er, er å skrive den eneste måten å få et svar på.
 • Du må bytte mellom flere faner for å bruke ChatGPT til sosiale medier siden den ikke har en chrome-utvidelse.
 • Enten må du ha en stasjonær/datamaskin eller bli vant til å bruke webversjonen av ChatGPT på mobilnettleseren din, siden ChatGPT ikke tilbyr en mobilapp.
 • ChatGPT introduserte sitt API, men det har de samme begrensningene som ChatGPT.
 • ChatGPT-serverne kan ikke håndtere den økende trafikken, noe som resulterer i ChatGPT som er nede eller ChatGPT som er fullt hele tiden.
 • Italia har forbudt ChatGPT, noe som gjør det enda viktigere å sjekke ut disse alternativene.

Hvorfor nøye deg med ChatGPT når du har bedre alternativer til ChatGPT for sosiale medier?

La oss begynne å utforske!

6 ChatGPT-alternativer for sosiale medier

Internettet er fullt av AI verktøy, men det kan være ganske vanskelig å finne den beste alternativet til ChatGPT for sosiale medier basert på dine krav.

Så, vi har gjort det tunge arbeidet for deg, og her er de beste 6 ChatGPT-alternativene for sosiale medier som alle merkevarer og innholdsskapere må vurdere.

 1. ChatSonic
 2. Writesonic
 3. Poe av Quora
 4. Munch
 5. Automata
 6. Postly

La oss se på disse ChatGPT-alternativene en etter en i detalj.

ChatSonic

Førstevalget på vår liste over alternativer til ChatGPT for sosiale medier er ChatSonic, som ligner på ChatGPT, men med superkrefter⚡️. Den er bygget på GPT 3.5 teknologi og bruker teknologier som NLP + ML for å automatisere tekst- og bildegenereringsprosessen.

bilde9.png

Det kan skape tekster for innlegg på sosiale medier og unike AI-bilder som komplementerer teksten. Hvis du er usikker på hvor du skal begynne reisen din i sosiale medier, kan ChatSonic veilede deg fra innholdstrategi til innholdsskapelse og distribusjon ⏳

ChatSonic kan gjøre mye mer enn å bare lage innhold med sine imponerende funksjoner.

1. Generer sanntids-, faktuelle- og relevante svar

Med sin sterke integrasjon med Google henter ChatSonic bare sanntidsfakta i sine svar. Hvis du fortsatt er i tvil, inkluderer ChatSonic kildehenvisninger for alle svar, slik at du kan sjekke fakta.

2. Personamodusen

Hvis du lager innhold for sosiale medier på et spesifikt tema som for eksempel fitness og trenger ekspertuttalelse, kan du snakke med ChatSonics personlige avatarene, for eksempel en personlig trener, mattelærer, karriererådgiver osv.

3. Forheksende AI-kunst

Du kan slippe å lete gjennom lagerbilder på plattformer for å finne riktig bilde til ditt sosiale medieinnlegg ved å bruke ChatSonic for å generere unike AI-bilder.

4. Talekommandoer og svar

Samhandle med ChatSonic ved hjelp av stemmen for raskere og mer produktive samtaler.

5. Husker samtaler

Slå på ChatSonic sin minneknapp for å stille oppfølgingsspørsmål og slå den av for å bytte til et nytt tema.

6. Rediger, del og last ned samtaler

Last ned, rediger og del dine ChatSonic-samtaler uten anstrengelse. Du kan senere se gjennom dem uten behov for ekstra tillegg.

7. API

Spar timer ved å integrere ChatSonic i dine eksisterende programvareapplikasjoner med hjelp fra ChatSonic's ChatGPT API.

Her er en omfattende guide om ChatSonic ChatGPT API brukstilfeller.

8. Chrome-utvidelse

ChatSonic chrome extension fungerer som magi for innholdsskaping i sosiale medier. Du kan lage engasjerende poster og svare på trendende poster på sekunder.

 

9. Mobilapp

Inspirasjon kan komme fra hvor som helst og når som helst. Hvorfor ikke ha en ChatSonic mobilapp for å lage sosiale medieinnlegg mens du er på farten?

10. Botsonic

Bortsett fra alt dette, med introduksjonen av Botsonic, har ChatSonic gått et skritt videre for å gjøre kundestøtten din interessant. Botsonic gleder kunder med smarte og presise svar.

Eksempler på ChatSonic for sosiale medier

Nå kan du se noen eksempler på ChatSonic for sosiale medier.

1. Opprette sosiale mediekalendere

bilde5.png

2. Generer unike AI-bilder for Instagram

bilde-17.png

3. Skriv viral tweet ved å bruke ChatSonic chrome-utvidelsen

bilde4.png

4. Generer umiddelbare svar på dine LinkedIn-meldinger

bilde7.png

ChatSonic priser

Du kan umiddelbart begynne å bruke ChatSonic med 10 000 gratis ord når du registrerer deg for første gang. Hvis du trenger mer, kan du abonnere på Pro-planen for så lite som $19/måned, med ekstra rabatter på årlige planer. Mens ChatGPT Plus starter på $20/måned uten ekstra funksjoner.

Ved sammenligning av prisene på ChatSonic og ChatGPT Plus, er ChatSonic en klar vinner med rimelige priser, noe som gjør det til det beste alternativet til ChatGPT for sosiale medier.

Writesonic

Writesonic er en helhetlig destinasjon for alle dine innholdsbehov. Det er et AI-skrivetøy som hjelper bedrifter og enkeltpersoner med å lage innhold for sosiale medier. Det bruker avanserte NLP-algoritmer for å generere høykvalitets, engasjerende og relevant innhold på få sekunder, noe som gjør det til et av de beste ChatGPT-alternativene for sosiale medier.

Brukere kan lage forskjellige typer innhold, som for eksempel bildetekster på sosiale medier, blogginnlegg, sosiale medieannonser, produktbeskrivelser og mer. I tillegg tilbyr Writesonic søkeordforslag, innholds-optimalisering og A/B-testing for å forbedre innholdet og øke engasjementet.

Det beste med å bruke et AI-skriveteknologi verktøy som Writesonic som en ChatGPT-alternativ for sosiale medier, er at du ikke trenger å gi instruksjoner. Writesonic har over 70 maler som er trent på instruksjoner. Så du trenger bare å legge til detaljene dine, og voila, sosiale medier-innholdet ditt er klart!

Writesonic funksjoner

 • Hvis du planlegger å lansere en ny funksjon og ikke aner hvordan du skal promotere den, gjør Writesonic sin sosiale medieplan-funksjon jobben for deg.
bilde13.png
 • Ettersom hver sosiale medieplattform er forskjellig, tilbyr Writesonic spesifikke funksjoner for Twitter-tråder, LinkedIn-innlegg, Instagram-bildetekster, osv.
bilde8.png
 • Du kan også generere YouTube video skript, innledninger, oversikter og titteler ved hjelp av Writesonic.

Pris på Writesonic

Prisene er tilsvarende ChatSonic. Du kan starte gratis med 10 000 ord. Betalte planer starter på kun $19/måned for 100 000 ord, med ekstra rabatter på årlige prisløsninger.

Poe av Quora

Poe, 'Platform for Open Exploration,' er en eksklusivt iOS-basert plattform designet for å gi tilgang til forskjellige konversasjonskunstig intelligens-plattformer.

Brukere kan delta i samtaler med AI-drevne chatbots om ulike emner, fra skrivehjelp til kulinariske eventyr og mer. Essensielt sett er Poe en meldingsapp fokusert på AI-modeller.

bilde10.png

Sammen leverer OpenAI og Anthropic generativ AI-teknologi som driver Poe. OpenAI, selskapet bak ChatGPT, er en forskningsorganisasjon som fokuserer på å fremme AI på en trygg og gunstig måte. På den annen side er Anthropic en oppstart som fokuserer på å utvikle AI-systemer som er justert med menneskelige verdier og mål.

Alt i alt tilbyr Poe en unik og spennende måte å utforske mulighetene til samtale-AI på, og dens bruk av førsteklasses AI-teknologi øker bare dens appell, noe som gjør den til et flott alternativ til ChatGPT for sosiale medier.

Poe funksjoner på Quora

 • Med Poe kan du samtidig få tilgang til flere samtale AI-plattformer som Sage, Claude, ChatGPT og Dragonfly.
bilde12.png
 • Quora utvikler en API som vil gjøre det enklere for AI-kodere å koble modellene sine til Poe og dermed forenkle plattformens bruk for dem.
 • Du kan laste ned Poe som en iOS-applikasjon fra Apple Store.

Poe av Quora-prising

For øyeblikket er Poes app åpen for alle å prøve, og det er ingen konkret informasjon om prisingen av denne ChatGPT-alternativet for sosiale medier.

Er ChatSonic et bedre ChatGPT-alternativ enn Poe fra Quora? Poe er et godt alternativ til ChatGPT for sosiale medier, men ikke det beste. Det er kun begrenset til iOS og er ikke tilgjengelig for Android-brukere. Videre finnes det ingen desktop-versjon, så det er vanskelig å få tilgang til for arbeid. Men ChatSonic er veldig tilgjengelig med en Chrome-utvidelse, mobilapp og API.

Munch

Gjenvinning av innhold er kraftfullt, og 94% av markedsførere benytter seg av dette. Men det er ikke lett! Du må legge ned ekstra timer for å velge de rette utdragene av tekst eller video som kan være effektive.

bilde1.png

Hvis du oppretter mye langt videoinnhold, kan Munch spare deg for ekstra timer.

Munch er en ChatGPT-alternativ for sosiale medier som bruker avansert generativ AI og markedsanalyse for å trekke ut de mest engasjerende, trendende og innvirkningsfulle klippene fra dine lange videoer.

Munch-funksjoner

 • Det er en alt-i-ett plattform for videokontent som hjelper å redigere, auto-gjøre undertekster, publisere og poste innhold.
 • Video-redigeringen er AI-drevet og du trenger ikke å se hele videoen i timevis.
 • Plukker ut påvirkende og engasjerende klipp fra lange videoer for å gjenbruke dem på sosiale medier. Video-AI vil sørge for at innholdet klippes og justeres basert på hver sosiale medieplattform.
 • Du kan publisere videoinnhold med lang varighet og gjenbruk kort videoinnhold direkte fra Munch.

Munch priser

Du kan prøve Munch gratis med begrensede funksjoner. Pro-planen koster $49/per måned for å få tilgang til alle funksjonene. Hvis du er et bedrift, vil tilpasset prising være mest passende for deg.

Er ChatSonic et bedre ChatGPT-alternativ enn Munch? Munch er et flott gjenbruk av AI-verktøy som ligner på ChatGPT. Det kan ikke slå ChatSonic. Mens Munch bare fokuserer på gjenbruk, fokuserer ChatSonic på innholdsproduksjon, redigering, nøkkelordoptimalisering, AI-bildegjengivelse og mer.

Automata

Mens Munch er begrenset til å omdanne videoer, Automata - et annet alternativ fra ChatGPT for sosiale medier, forenkler hele omdannelsesprosessen, både for tekst og video.

bilde14.png

Du kan gjenbruke blogginnlegg og e-bøker til LinkedIn-innlegg, Twitter-tråder og nyhetsbrev. På samme måte kan du også gjenbruke videoinnhold.

Funksjoner for automat

 • Automata kommer med maler for omformering av innhold som kan brukes til å konvertere lange blogginnlegg til sosiale medieinnlegg på et par sekunder.
 • Hva som helst som er i tekst eller en YouTube-link kan omformes med Automata.

Prising for Automata

Du kan begynne å bruke Automata gratis uten kredittkort. Pro-versjonen starter på $39/måned for enkeltpersoner og $499/måned for bedrifter. Du kan også velge tilpasset plan hvis du ønsker gjort-for-deg omformeringstjenester.

Er ChatSonic et bedre ChatGPT-alternativ enn Automata? Automata er en utmerket AI som ligner på Chat GPT for å gjenbruke innhold, men når det gjelder innholdsopprettelse, redigering, nøkkelordoptimalisering og AI-bildegenerering, overgår ChatSonic dem. Mens Automata utelukkende fokuserer på gjenbruk, tilbyr ChatSonic et bredere spekter av funksjoner.

Postly

Postly er en alt-i-ett plattform for sosiale medier markedsføring, hvor du kan planlegge, designe og utføre kampanjer i stor skala.

Du kan skrive tekst uanstrengt til blogger, annonser og e-poster og redigere bilder og videoer. Ikke bare skape innhold, du kan også strømlinjeforme arbeidsflytene for godkjenning av innhold og publiseringsprosess.

bilde3.png

Hvis du er et sosiale mediebyrå som jobber med flere kunder, er funksjonen for masseopplasting en frelser for deg. Med et ChatGPT-alternativ for sosiale medier – Postly, kan du øke engasjementet, drive konverteringer og forbedre effektiviteten til markedsføringskampanjer.

Funksjoner i Postly

 • Postly er integrert med nesten alle sosiale medieplattformer, som Twitter, LinkedIn, Pinterest og mange flere, slik at du kan publisere innhold på flere sosiale plattformer med ett klikk.
 • Du kan opprette en sosial medier-kalender for individuelle sosiale medieplattformer eller alle samtidig.
 • Samarbeid med ditt team og akselerer innholdsproduksjonsprosessen.
 • I tillegg tilbyr Postly enkle redigeringsverktøy for bilder og videoer, en lenkeforkorter for enkel deling og sosiale medier-analyser for å analysere ytelse.

Postly prising

Postly tilbyr ikke en gratis plan. De betalte planene starter fra $9/ måned (for enkeltpersoner) og går opp til $299/ måned (for et byrå).

Er ChatSonic et bedre ChatGPT-alternativ enn Postly? Selv om Postly støtter alle trinnene i å opprette innhold for sosiale medier, kan det bli ganske dyrt hvis du vil opprette innhold i stor skala. Men ChatSonic gir tilgang til alle funksjonene sine og tar bare betalt basert på antall genererte ord, noe som gjør det til det bedre ChatGPT-alternativet.

Velg riktig ChatGPT-alternativ for sosiale medier

Det dukker opp så mange AI-verktøy som ChatGPT overalt nå om dagen, og det kan være ganske forvirrende å prøve å finne ut hvilken man skal bruke. Den beste måten å finne en ChatGPT-alternativ for sosiale medier som fungerer for deg på, er ved å forstå hva du trenger og deretter se hvilke alternativer som samsvarer. Å sjekke prisen og sørge for at funksjonene er verdt det før du forplikter deg til noe, er også viktig å huske på.

ChatSonic er en kombinasjon av de beste funksjonene og rimelige priser, noe som gjør det til det beste ChatGPT-alternativet for sosiale medier.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>