15 beste ChatGPT Chrome-utvidelser du ikke visste om i 2023

bilde25.png

Ved å få mer enn 100 millioner brukere innen to måneder etter lansering, har ChatGPT blitt den raskest voksende appen i verden.

Men, hva er ChatGPT?

ChatGPT, bygget av Open AI, er en automatisert tekstgenereringsteknologi som lar brukere produsere høykvalitets naturlig språklig innhold. Den fungerer ved å bruke et kraftig og sofistikert nevralt nettverk for å generere tekst basert på brukerinput og andre datakilder.

Evnen til ChatGPT har blitt satt på prøve i ulike virkelige scenarioer, og resultatene har virkelig imponert.

ChatGPT sine anvendelser er endeløse. Det kan administrere finanser, drive virksomhet, tjene penger, og bistå i jobbsøk.

Selv om det er en rent tekstbasert språkmodell, er ChatGPT flink til å bistå med komplekse tekniske prosjekter med sine detaljerte veiledninger.

Lær hvordan du bruker ChatGPT bedre.

Men vær advart; det gir noen ganger feil svar med samme selvsikkerhet.

Ja, ChatGPT har begrensninger. Det er ikke tilkoblet internettet og er kun trent på data frem til 2021, som resulterer i utdaterte og feilaktige svar til tider.

Og Chrome-utvidelsen er ikke noe som kommer i nær fremtid fra OpenAI.

Men andre smarte AI-verktøy har utnyttet muligheten til å jobbe med begrensningene til ChatGPT, som ChatSonic av Writesonic.

ChatSonic er en oppgradert versjon av ChatGPT som leveres med avanserte funksjoner og egenskaper som,

 • Det er tilkoblet direkte til Google for å hente faktiske og oppdaterte opplysninger for brukerne.
 • ChatSonic Chrome-utvidelse som kan gi deg svar på et blunk og brukes hvor som helst på nettet.
 • Hvorfor begrense deg til tekst? ChatSonic skaper fantastisk AI-kunst ved å kombinere Stable Diffusion og Dall-E-teknologier.
 • Hvis du ikke er så glad i å skrive, bruk ChatSonic med stemmekommandoer som vil generere talerespons.
 • Tilkoble ChatSonic til dine favorittapplikasjoner på bare noen minutter med ChatSonic API, for å slippe å gå tilbake til ChatSonic-kontrollpanelet for hver eneste spørsmål du har. Se på de beste API-brukstilfellene.
 • Hvorfor vente til du kommer til datamaskinen for å bruke ChatSonic, når du kan begynne å bruke ChatSonic mobilapplikasjonen?
 • Nylig har ChatSonic også lansert en imponerende funksjon for bedrifter - Botsonic. Du kan erstatte kjedelige chatbots med Botsonic, som du kan trene ChatGPT med dine egne data for å mestre kundesamtaler med personalisering.

Få mer kunnskap om de største forskjellene mellom ChatSonic og ChatGPT.

Er du nysgjerrig på å prøve alle disse spennende funksjonene i ChatSonic?

Hvorfor velge en ChatGPT-lignende utvidelse for Chrome?

Å bytte mellom forskjellige faner for å få nødvendig informasjon er veldig slitsomt og forvirrende. En ChatGPT-drevet Chrome-utvidelse kan hjelpe deg med alt bryet, og du kan lage innhold bokstavelig talt fra hvor som helst på nettet.

Du kan skrive engasjerende tweets for ditt Twitter-publikum med hjelp fra ChatGPT direkte på Twitter. Se hvordan ChatSonics ChatGPT Chrome-utvidelse kan skrive ut tweets øyeblikkelig og spare deg for trøbbel.

Vent, ikke bare tweets; en ChatGPT Chrome-utvidelse kan -

Ikke bare tweets, ChatSonic Chrome-utvidelsen kan også øke effektiviteten og produktiviteten.

 • Automatiser innholdsskaping: Lag sosiale medieposter, e-poster og annonsetekster på kort tid med hjelp av ChatGPT Chrome-utvidelsen.

Lær hvordan du bruker ChatGPT for Gmail.

 • Raskt svare på kundespørsmål: ChatGPT Chrome-utvidelser kan hjelpe deg med å forstå kundespørsmål raskt og svare raskt med relevante svar.
 • Forbedre online tilstedeværelse: Med ChatGPT Chrome-utvidelser kan du enkelt lage innhold, finne relevante emneknagger og Twitter-kontoer å engasjere seg med, og svare på DM-er raskt og effektivt.

For å gjøre det enda bedre, har vi satt sammen de beste ChatGPT Chrome-utvidelsene for enhver brukssak i denne bloggen. Start utforskingen nå!

15 beste ChatGPT Chrome-utvidelser du ikke visste om

Enten du vil opprette innhold hvor som helst på nettet, skrive en e-post eller fremskynde Google-søket ditt, har du ChatGPT Chrome-utvidelser for enhver behov.

I denne bloggen har vi snakket om de følgende 15 ChatGPT Chrome-utvidelsene:

 1. ChatSonic
 2. TweetGPT
 3. Prometheus
 4. YouTube-sammendrag med ChatGPT
 5. Oppsummer
 6. ReaderGPT
 7. Merlin
 8. ShareGPT
 9. Fancy GPT
 10. ChatGPT Prompt Genius
 11. ChatGPT for Google
 12. ChatGPT Writer
 13. WebChatGPT
 14. Engage AI
 15. Talk-to-ChatGPT

Nå la oss ta en nærmere titt på hver av disse ChatGPT chrome-utvidelsene.

1. ChatSonic

ChatSonic ChatGPT Chrome-utvidelsen kan brukes til alt og alt på tvers av nettet. Du kan bruke den til å skrive umiddelbare tekstklipp, generere sosiale medier-tekster og e-post, omskrive, utvide og mer.

For å vite mer, sjekk ut ChatGPT chrome-utvidelsen brukstilfeller.

For å oppleve komforten ved ChatSonic Chrome-utvidelsen, må du først installere den ved å følge noen enkle trinn. Å installere ChatSonic Chrome-utvidelsen er en lek, og hjelper deg med å spare tid og øke produktiviteten din.

 1. Gå til Chrome-utvidelses-nettbutikken og søk etter ChatSonic.
 2. Last ned og installer 'ChatSonic - ChatGPT med superkrefter'. Fest den deretter til URL-linjen for enkel tilgang.
 3. Logg på din eksisterende Writesonic-konto ved å klikke på ChatSonic-ikonet på URL-linjen.
 4. Ettersom ChatSonic Chrome-utvidelsen fungerer på tvers av nettet, kan du velge når du ønsker at den skal trigge svaret ved å administrere innstillingene.

Når du har installert det, er du klar til å gå!

Google-søk: Begynn med å bla gjennom nettet med ChatSonic. Og her er hvordan ChatSonic vil vises når du utfører et Google-søk. Du vil få oppsummerte svar for alle dine Google-søk sammen med søkeresultatene.

bilde27.png

Oppsummering av nettsider: Slutt å bruke timer på å lese lange artikler og forskningspapirer for å få det vesentlige i det. Du kan nå bruke ChatSonic Chrome-utvidelsen for å generere en rask oppsummering som fremhever de viktige delene.

Å finne svar på en nettside: Du ønsker å vite om Wikipedias side om Kunstig intelligens inkluderer de nyeste AI-utviklingene. Gå bort fra den gammeldagse måten med Cmd+F og be ChatSonic om å finne svar på spørsmålene dine inne på nettsiden.

Denne funksjonaliteten begrenser seg ikke bare til søk, men også til YouTube. ChatSonic kan nøyaktig peke ut det eksakte tidspunktet til en YouTube-video som svar på ditt spørsmål.

Skrive e-postmeldinger: Bruk ChatSonic til å skrive e-postmeldinger for enhver situasjon. Du kan også endre tonen i e-postmeldingen etter behov.

bilde11.png

Svare på e-poster: Sammen med å lage e-poster, gjør ChatSonic Chrome-utvidelsen det enkelt for deg ved å tillate at du genererer nøyaktige svar i henhold til tre forskjellige toner som du også kan tilpasse.

bilde24.png

Oppsummering av e-poster: Sammendragsfunksjonen i denne utvidelsen er flott for å få en oversikt over hva som har blitt diskutert i en e-post. Du kan raskt generere en en-avsnitt eller tidslinjeoversikt over en hel e-posttråd.

bilde-172.png

Klikk på CS-ikonet som er synlig øverst i e-postvinduet ditt.

image5.png

Du kan også åpne det direkte fra innboksen uten å åpne e-posten.

Lag unike tweets: Skriv nye tweets direkte på Twitter uten å bytte fane eller bruke tid på å søke etter inspirasjon. Klikk på CS-ikonet som vises på

Svar på tweets:

Enkelt svar på tweets og tråder ved å klikke på CS-ikonet i nedre høyre hjørne av svarets vindu for å holde deg engasjert med publikummet ditt.

bilde13.png

Oppsummer Twitter-tråder: Bruk ChatSonic Chrome-utvidelsen til å oppsummere lange Twitter-tråder til nøkkelsetninger. Se etter alternativet 'Summarize this thread' under den første tweeten.

bilde19.png

Her er oppsummeringen av Twitter-tråden. Du kan også raskt svare på denne tråden ved å klikke på 'svar på denne tråden'.

bilde17.png

Generer tankevekkende LinkedIn-innlegg: Lag LinkedIn-innlegg raskt ved hjelp av ChatSonic Chrome-utvidelsen og generer ferskt innhold på sekunder.

bilde31.gif

Skriv svar på LinkedIn-meldinger: Du kan lage samtalestartere for å igangsette en ny prat eller lage en tilpasset invitasjon ved hjelp av utvidelsen.

bilde7.png

Du kan ikke bare svare på meldinger, du kan også enkelt planlegge og gjennomføre kontaktarbeid uten å bruke ulike verktøy. ChatSonic-nettleserutvidelsen har nå Kula-lignende funksjoner som lar deg finne e-postadresser for prospektene dine og sende LinkedIn-meldinger øyeblikkelig.

Generer kommentarer på LinkedIn-innlegg: Utvidelsen kan hjelpe deg med å engasjere med publikum ved å automatisk generere en relevant kommentar i kommentarfeltet.

bilde9.png

Optimaliser din LinkedIn-profil: Visste du at ChatSonic nå kan optimalisere din LinkedIn-profil også? Ja, fra LinkedIn-bio til å legge til dine prestasjoner. ChatSonic Chrome-utvidelsen vil hjelpe deg å optimalisere din LinkedIn-profil på granulært nivå.

Lag unikt innhold hvor som helst på nett: ChatSonics utvidelse fungerer på tvers av hele Chrome-nettleseren din, og sparer deg for bryderiet med å bytte mellom faner. Bruk CMD(icon)+M for å få tilgang til AI-pop-upen, slik at du kan lage unike biografier eller skrive artikler fra hvor som helst.

bilde29.png

Sammen med Gmail, LinkedIn og Twitter, har nå ChatSonic Chrome-utvidelsen native integreringer med Google-annonser (skrive annonsetekster), Facebook & Instagram (bildetekster, kommentarer, DM-er), Telegram og WhatsappWeb.

Nå kan du oppleve de imponerende funksjonene til ChatSonic Chrome-tillegget på andre vanlige nettlesere som Edge, Opera og Firefox.

Du vil motta 100 generasjoner hver måned gratis for å utforske ChatSonic. Deretter kan du velge en av våre lavkost- og høyverdige fleksible abonnementsplaner for å nyte å bruke ChatSonic uten begrensninger.

bilde16.png

2. TweetGPT

TweetGPT er en ChatGPT-drevet chrome-utvidelse for å generere tweets og tweet-svar.

For å bruke det trenger du en Twitter-konto, en Chrome-nettleser og en Open AI-konto.

Du kan installere det fra Chrome-tilleggsbutikken og feste tillegget for å få enkel tilgang til det.

Etter installasjon vil du se et TweetGPT-ikon som dette!

bilde21.png

Når du klikker på den, kan du velge tonen i tweeten, og TweetGPT vil generere en tilfeldig tweet. For å svare på en tweet, velg tweeten og klikk på TweetGPT-ikonet for å generere svar.

bilde1.png

Dette ChatGPT Chrome-tillegget - TweetGPT har ikke alternativet for å legge inn et emne du vil tweete om. Det genererer tilfeldige tweets som kanskje ikke stemmer overens med din innholdsstrategi. Det er basert på OpenAIs ChatGPT for å hente tweets og svar, slik at det kan generere irrelevante og utdaterte svar.

Lær hvordan du kan lage innhold med ChatGPT i stor målestokk.

3. Prometheus

Har hendene dine vondt av å skrive hele dagen på jobb? Det hadde vært fint å ta en pause og ha en hyggelig prat med Chat GPT online.

Ja, det er mulig å kommunisere med ChatGPT ved å bruke ChatGPT Chrome-tillegget - Prometheus i stedet for å skrive.

Til forskjell fra ChatSonic stemmekommandoer, gir ChatGPT kun tekstlige svar.

Last ned og installer utvidelsen. For å begynne å bruke den, logg inn på ChatGPT-kontoen din og hold inne mellomromstasten for å snakke. ChatGPT vil konvertere stemmen din til tekst og svare på spørsmålet.

Husk å tillate tilgang til mikrofon.

bilde6.png

4. YouTube-sammendrag med ChatGPT

Hvis du er en travel profesjonell som ikke har tid til å se lange YouTube-videoer, men definitivt vil vite konteksten til videoen, kan ‘YouTube Summary with ChatGPT’ være den perfekte ChatGPT Chrome-utvidelsen for deg.

Det er utviklet av verktøyet for sosiale nettverk markering, Glasp. Denne chatGPT-utvidelsen for Chrome oppsummerer hvilken som helst YouTube-video på sekunder og presenterer deg for videoens script.

Ja, du hørte riktig! Det er ikke en oppsummering, men en fullstendig tekst oppdelt og separert med tidsstempler 🤯.

For å begynne å bruke YouTube Sammendrag med ChatGPT, installer Chrome-utvidelsen.

Når du spiller en hvilken som helst video på YouTube, vil du se et alternativ for «Transkripsjon og sammendrag». Når du klikker på det, vil utvidelsen generere hele transkripsjonen og en mulighet for å oppsummere med Open AI.

For å oppsummere, må du kopiere og lime inn transkripsjonen, be ChatGPT om å oppsummere for å motta en kortfattet oppsummering.

Høres det ikke ut som mye ekstra arbeid? Den beste måten å få sammendrag av YouTube-videoer, blogginnlegg eller forskningsartikler er å legge inn URLen og be ChatSonic om å oppsummere.

5. Oppsummering

Til forskjell fra YouTube Summary med ChatGPT, fungerer Summarize Chrome-utvidelsen på hvilken som helst side med bare ett klikk.

Med Summarize er du dekket uansett om du leser nyheter, artikler, blogger eller forskningsrapporter.

Oppsummeringsteknologien drives av ChatGPT og er opplært til å gi omfattende og høykvalitets oppsummeringer. Dessuten blir den kontinuerlig opplært med menneskeskrevne oppsummeringer for å gjøre den pålitelig og oppdatert.

Denne ChatGPT-utvidelsen for Chrome hjelper deg med å bla gjennom åpne faner raskt, slik at du kan bruke mer tid på det som virkelig er viktig. Hold deg oppdatert på alt du vil lese, og unngå å overse viktige innsikter med letthet.

bilde23.png

Chrome-utvidelsen ChatGPT - Sammendrag kan noen ganger gi en feilmelding «Kunne ikke laste respons», noe som gjør det vanskelig å bruke utvidelsen.

6. ReaderGPT

ReaderGPT er lik andre sammendrag-Chrome-utvidelser for ChatGPT.

Med bare ett klikk kan den gi deg en oppsummering av enhver nettside. Du trenger ikke lenger å lese gjennom lange artikler eller sider! Den har morsomme funksjoner som å generere prikkpunkter for artikler eller endre ChatGPT-prompten for å passe dine behov.

Du kan si at du ønsker en rask oppsummering av en artikkel. Du kan oppsummere den i tre korte punkter eller til og med 50 ord med denne ChatGPT chrome-utvidelsen. Eller hvis du vil oversette en tekst til spansk eller forenkle den for en femåring, kan ReaderGPT-utvidelsen hjelpe deg.

bilde8.png

7. Merlin

Merlin er den miniversjonen av ChatGPT.

Denne ChatGPT chrome-utvidelsen fungerer på alle sider i Chrome-nettleseren for å hjelpe deg med å skrive, redigere, formatere og søke på nettet. Etter å ha installert den på Chrome-nettleseren, kan du få tilgang til den ved å bruke snarveien 'Ctrl / Cmd + M'.

Dette er en premium ChatGPT Chrome-utvidelse hvor du kan bruke 11 generasjoner hver dag gratis; etterpå må du abonnere på den premium-versjonen - Merlin Pro. Prisene starter fra $19/ måned for 1000 spørringer.

bilde26.png

 

Det har noen begrensninger, som for eksempel at det ikke fungerer på

 • Bing og Edge
 • Ny fane eller tom side

Husk alltid å oppdatere siden for å bruke Merlin.

Merlin er bare en ChatGPT Chrome-utvidelse uten ekstra funksjoner, selv om du betaler for Pro-versjonen. Men ChatSonic gir deg mer valuta for pengene med en API, Chrome-utvidelse, mobilapp og en haug med andre kule AI-skrivefunksjoner, alt for samme pris.

8. ShareGPT

ChatGPT er et flott verktøy for å ha smarte og morsomme samtaler, men den triste delen er at du ikke kan dele dem med noen.

ShareGPT er en ChatGPT Chrome-utvidelse med ett klikk som gjør det enkelt å dele dine mest interessante ChatGPT-samtaler.

Etter at du har installert ShareGPT fra Chrome Web Store, kan du oppdatere ChatGPT. Du vil se en deleknapp ved slutten av alle samtalene dine.

bilde30.png

Si farvel til bryet med å dele samtaler på ChatGPT - du kan enkelt sende permanente lenker til venner med denne fantastiske ChatGPT-utvidelsen.

Botsonic - ChatGPT-alternativet er innebygd med muligheten til å lagre, redigere og laste ned samtaler.

9. Fancy GPT

Dette er lik ShareGPT, men som navnet antyder, er det fancy. Du kan dele samtaler via lenker og som bilder, PDF-er og tekstfiler ved hjelp av denne ChatGPT Chrome-utvidelsen.

FancyGPT gjør dine ChatGPT-tråder til å se eksklusive ut og lar deg lagre dem med kule bilder, søkbare PDF-filer og tekstfiler for fremtidig referanse eller deling med dine kolleger.

bilde20.png

Du kan velge en av stilene fra øverste rad og velge hvordan du vil lagre samtalen (Bilde, PDF, tekstfil).

Hvis du har noen problemer, ideer eller forespørsler, kan du sende melding til FancyGPT på Twitter @fancyGPT.

10. ChatGPT Oppmuntring for Genier

En god påminnelse vil føre til gode og relevante svar, på samme måte som god forberedelse fører til gode karakterer. Ikke alle kan skrive gode påminnelser med en gang, men det bør ikke stoppe deg fra å utforske fantastiske verktøy som ChatGPT, ChatSonic og ChatGPT Prompt Genius.

bilde18.png

ChatGPT Prompt Genius er en åpen kildekode Chrome-tilleggsmodul med et oppbevaringsted for de beste oppgavene på en underreddit.

Det finnes også et grensesnitt der du kan finne, dele og bruke de beste promptene for ChatGPT. I tillegg kan du til og med lagre samtaleloggen din lokalt og se gjennom tidligere samtaler når som helst.

bilde4.png

Du må bla gjennom hundrevis av oppfordringer for å finne den rette. For å gjøre det enklere, er det en mulighet til å kategorisere og velge oppfordringer fra underredditsiden.

Bla gjennom denne enorme listen med 160 ChatGPT-spørsmål og gjør innholdsproduksjonen enklere ved hjelp av Chat GPT online eller ChatSonic.

11. ChatGPT for Google

ChatGPT for Google er en åpen kildekode ChatGPT Chrome-utvidelse som fungerer med alle populære søkemotorer - Google, Bing, DuckDuckGo, osv.

Det integrerer ChatGPT sine online svar sammen med vanlige søkeresultater slik at du kan få kortfattede svar på dine søkeforespørsler fra ChatGPT også.

Denne Chrome-utvidelsen med ChatGPT-funksjoner støtter offisielt OpenAI API, noe som betyr at du kan få tilgang til kraften til ChatGPT rett fra popup-vinduet. Den har markdow-formatering, kodehøydepunkter og mørk modus for en personlig opplevelse.

bilde10.png

Generasjonene fra 'ChatGPT for Google' er ikke raske og kan ta litt tid å svare, noe som motvirker hensikten med å spare tid ved å gå gjennom flere lenker.

Etter at den er generert kan du kopiere og bruke responsen etter dine behov.

12. ChatGPT Skribent

Du kan skrive hele e-poster og meldinger ved hjelp av ChatGPT Chrome-utvidelsen - ChatGPT Writer. Det fungerer på alle nettsider og gir bedre støtte for Gmail.

ChatGPT Writer støtter funksjoner som

 • Genererer høykvalitets-responser sammenlignet med andre chatGPT-utvidelser.
 • Fungerer i alle Chromium-baserte nettlesere, som Chrome, Brave og Edge.
 • Alle språk støttes.
 • 100% gratis og ivaretar personvernet.

For å begynne å bruke ChatGPT-utvidelsen, klikk på ChatGPT Writer Chrome-utvidelsesnålen.

bilde2.png

Du kan skrive inn ditt spørsmål her og klikke på 'generer svar.' Å bruke denne ChatGPT Chrome-utvidelsen på Gmail er også enkelt. Alt du trenger å gjøre er å gi en ide om den e-posten du ønsker å skrive, og ChatGPT Writer vil generere det beste e-postinnholdet.

13. WebChatGPT

ChatGPT har rykte på seg for å produsere feilaktige, irrelevante og utdaterte svar. Det er utfordrende å stole på ChatGPT, spesielt når du gjør undersøkelser.

WebChatGPT legger til relevante webresultater i ChatGPT-samtalene dine for mer nøyaktige og oppdaterte samtaler.

bilde22.png

Du kan også begrense resultatene ved å filtrere tid og region for å generere mer relevante svar.

14. Bruk AI-teknologi

Planlegger du å koble deg til nye personer på LinkedIn ved å kommentere på deres innlegg?

Bruk Engage AI ChatGPT Chrome-utvidelse for å skrive innsiktsfulle kommentarer på sekunder. Du kan også komme i kontakt med nye mennesker som kan bli potensielle kunder og leads for bedriften din.

Hvis du er en sosiale medier-manager, kan denne chrome-utvidelsen med ChatGPT-funksjonalitet spare deg mye tid og øke produktiviteten din.

Dropp kjedelige kommentarer som "Flott innlegg", "Takk for at du deler" og ikoniske "👍", og gå heller for innsiktsfulle og gjenkjennelige kommentarer.

Med Engage AI er ChatGPT-utvidelsen enkel å bruke og støtter 20 språk.

 • Hold musepekeren over EngageAI-ikonet i kommentarfeltet og velg stemmen.
 • Rediger kommentaren og tilpass den som nødvendig.
 • Publiser kommentaren.
bilde28.png

15. Snakk med ChatGPT

Talk-to-ChatGPT er lik Prometheus, men med tillegg av funksjonaliteten for å svare med stemme.

Du kan samhandle med ChatGPT online ved hjelp av talekommandoer og motta tale-respons generert av talegjenkjenning og tekst-til-tale teknologi fra Google Chrome.

Dette ChatGPT chrome-tillegget støtter alle større språk og gir muligheter for å kontrollere talegjenkjenning, tekst-til-tale språk og bot-svar.

bilde12.png

ChatGPT chrome-utvidelsen legger til en liten boks øverst til høyre på skjermen din for å veksle talegjenkjenning, kontrollere bottenes stemme, hoppe over meldinger og få tilgang til innstillinger.

Konklusjon

ChatGPT Chrome-utvidelser er ment å gjøre bruken av ChatGPT på nettet enklere. Vi har listet opp de 15 beste ChatGPT Chrome-utvidelsene for å forbedre din ChatGPT-opplevelse. Fra å lage innhold på sosiale medier til talekommandoer og deling av ChatGPT-chatter, kan disse små tilleggene ta samtalene dine til neste nivå.

Men vent litt!

Før du laster ned en million forskjellige utvidelser, kan du prøve ChatSonic, en alt-i-ett-pakke som inkluderer en Chrome-utvidelse, mobilapp, stemmerespons, deling av samtaler og mye mer. Det er ingen grunn til å fylle opp Chrome med mange forskjellige verktøy når du kan ha alt du trenger på ett sted.

Med ChatGPT som ofte er nede eller fullt belastet, er nå det rette tidspunktet å utforske en ChatGPT-alternativ - ChatSonic.

Så, hvis du er klar til å ta chattespillet ditt til neste nivå, prøv ChatSonic.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>