ChatGPT kan hjelpe deg å handle nå via Mercaris AI-drevne assistent

mercari.jpg

Mercari, en digital markedsplass for bruktvarer, kunngjorde denne uken lanseringen av en beta-versjon av Merchat AI, en ny virtuell handleassistent drevet av kunstig intelligens styrket av ChatGPT.

Den nye Merchat AI-funksjonen er allerede tilgjengelig og tilgjengelig for kunder for å hjelpe dem med å navigere på nettstedet mer effektivt og raskt finne det de vil handle, i motsetning til den tidkrevende alternativet med å søke og bla gjennom produkter.

Også: AI kan automatisere 25% av alle jobber. Dette er de som er mest (og minst) utsatt for risiko

Mercari er en nettbutikk som tar imot brukere som ønsker å selge eller kjøpe brukte varer, mye som en virtuell bruktbutikk.

Mens genererende AI-modeller som ChatGPT, Bing Chat og Google Bard får folk til å foretrekke samtalebaserte chatbots fremfor søkemotorer, velger apper som Mercari å tilby AI chatbot som et alternativ til sin søkefunksjon.

Også: Stable skapet ditt, ikke regningene dine: De beste brukt-appene

Ved å bruke ChatGPT til å drive Merchat AI gir Mercari kraften til den store språkmodellen som har tatt verden med storm. "Med denne teknologien drar vi nytte av den transformative kraften til kunstig intelligens for å gjøre det enklere for nordmenn å handle og utforske Mercari sin omfattende markedsplass," forklarte Mercari U.S. CEO, John Lagerling.

"Vi forventer at generativ AI vil åpne opp flere muligheter å iterere på vår kundeopplevelse, sammen med tilleggsmåter å gjøre videresalgopplevelsen enda mer appellerende for kjøpere og selgere," la han til.

Også: Er Temu legitimt? Hva du trenger å vite om denne svært populære shoppingappen

Når du velger Merchat AI ved å gå til Mercari.com/Merchat, kan du ha en sanntids samtale med chatboten og be om det du leter etter med så lite eller så mye detaljer som du vil inkludere.

Boten kan svare med noen avklarende spørsmål for å hjelpe med å begrense resultatene det vil vise deg, deretter gjennomgå de millioner av Mercari-oppføringene for å gi de mest nøyaktige anbefalingene basert på dine uttrykte behov.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>