Er ChatGPT gratis å bruke? Ja, det er en gratis versjon.

er-chat-gpt-gratis-768x435-718x (1).jpg

ChatGPT er et gratis verktøy som optimaliserer språkmodeller for dialog. Med andre ord, dette verktøyet interagerer på en samtalelig måte og svarer på ethvert spørsmål du måtte ha. ChatGPT er AI og ble en av de første i sitt slag som var tilgjengelig for publikum, noe som betyr at antall brukere økte raskt, og mange lurte på om ChatGPT var gratis eller en betaltjeneste. Dette programmet skaper innhold som folk kan forstå og kan også gi faktiske "menneskelignende" svar. Den gode nyheten er at ChatGPT er gratis, men for bedre total service kan du betale for ChatGPT Plus.

ChatGPT fortsetter å bli populært, noe som førte til bekymring for at det ble brukt av studenter ved ulike skoler. Den gratis tjenesten er likevel utrolig bra for vanlige brukere, og det er ingen reell grunn til at flertallet må abonnere på premium-tjenesten.

Er Chat GPT gratis?

Et raskt besøk på Open AI sin blogg avslører at ChatGPT er gratis. OpenAI har introdusert ChatGPT til publikum for å få tilbakemeldinger, som vil hjelpe dem med å gjøre programvaren bedre.

Det er ikke så uvanlig å se selskaper gjøre dette, selv om det er en først innenfor dette feltet. ChatGPT vil ikke alltid være gratis, etter hvert vil de begynne å tjene penger på det, men under prøveperioden kan alle bruke det. Følg linken over for å prøve det selv, så trenger du bare å opprette en konto og velge 'For personlig bruk'.

ChatGPT Plus er nå lansert og har en abonnementsplan. Den betalte tjenesten tilbyr lignende tilgang til gratisversjonen, men for $ 20 i måneden får du noen ekstra fordeler.

Når det er fullt, vil det ikke være kø, du vil få raskere svar fra chatboten, og tilgang til de nyeste funksjonene som utvikles.

Er ChatGPT Plus verdt det?

Det er flere fordeler med ChatGPT Plus som betyr at du kanskje vil vurdere det månedlige abonnementet på $20. Om ChatGPT er verdt det for deg er imidlertid en beslutning som kun du kan ta!

Her er noen av de viktigste fordelene med ChatGPT Plus:

 • Overlegen hastighet
 • Overlegen prosessering
 • Bedre responser
 • Bredere kunnskapsbase
 • Forbedret flerspråklige muligheter

En av de største fordelene ved ChatGPT Pluss er det faktum at med ditt abonnement vil du få prioritet over andre GPT-brukere. Dette betyr at i travle og topp-belastningstider vil du ikke oppleve de samme problemene med at ChatGPT går sakte. Dette kommer i tillegg til det faktum at Plus-brukere uansett får mye raskere responstid.

I tillegg til dette får ChatGPT Plus brukere også tidlig tilgang til eventuelle oppdateringer som kommer til OpenAI's chatbot!

Gratis ChatGPT-alternativer

Det finnes allerede AI-chatbot-tjenester som også er gratis, men akkurat som ChatGPT har hver av disse sine egne begrensninger og fordeler.

Gratis ChatGPT-lignende tjenester:

 • GPT-3 Sandbox
 • Hugging Face’s GPT-2
 • YouChat
 • OpenAI's GPT
 • T5
 • Meena
 • Chatsonic

Er det en gratis ChatGPT-app?

Selv om det ikke finnes en offisiell app fra OpenAI, har utviklere jobbet med åpen kildekode-siden av tingene, og produsert gratis applikasjoner som bruker denne teknologien.

Problemer med ChatGPT

Med ChatGPT som er gratis å bruke, har det oppstått noen ganske forutsigbare problemer. Når populariteten og bruksområdene vokser, har ChatGPT potensial for ondsinnet bruk. Vi har snakket om at godt skrevne svindel-e-poster kan masseproduseres med en menneskelignende følelse, men det er også kraft til å generere falske nyheter.

Utviklerne og brukerne må være fullstendig klar over disse problemene og sørge for å ta skritt for å unngå skade.

Hvor mye koster ChatGPT?

Chat GPT er gratis, men det finnes en premiumtjeneste som heter Chat GPT Plus som koster $20 i måneden.

Er ChatGPT Plus gratis?

Nei, ChatGPT Plus er den premium tjenesten som krever et månedlig abonnement.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>