E-postadressen du oppga, støttes ikke av ChatGPT – rett opp.

Brukere har rapportert om å oppleve feilen "ChatGPT E-post Støttes Ikke Feil" mens de prøver å bruke tjenesten. Denne feilmeldingen kan være frustrerende, spesielt hvis du er avhengig av ChatGPT for kommunikasjon.
Hvis du prøver å registrere en ChatGPT-konto og mottar feilmeldingen "Oops E-posten du oppga støttes ikke, vennligst kontakt oss gjennom vår hjelpesenter", hvis dette problemet vedvarer, ikke bekymre deg.

Mange mennesker har rapportert at de har støtt på samme problem, og det er flere trinn du kan ta for å løse det. I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom nødvendige fikser for å begynne å bruke ChatGPT uten problemer. Så, enten du bruker ChatGPT for arbeid eller personlig kommunikasjon, les videre for å lære hvordan du fikser "Email Not Supported" feilen på ChatGPT.

Hvordan fikse "e-posten du har oppgitt er ikke støttet"-problemet på ChatGPT

For å fikse "e-posten du oppga støttes ikke" feilen på ChatGPT, følg disse løsningene:

1. Åpne inkognitovindu og prøv å opprette en konto

Open-Incognito-Window-Try-To-Create-Account (2).png

Det første og enkleste trinnet for å løse feilmeldingen "E-posten du oppgav støttes ikke" er å prøve å opprette en konto i et inkognito-vindu.

Dette kan hjelpe med å fjerne lagret data eller informasjonskapsler som kan forårsake feilen.
Når du har åpnet inkognitovinduet, navigerer du til ChatGPT-nettstedet og prøver å opprette en konto igjen ved hjelp av en støttet e-postleverandør. Hvis dette løser problemet, bør du kunne opprette en konto uten problemer. Hvis ikke, kan du gå videre til neste løsning.

2. Sjekk e-postadresseformatet

Sjekk-e-postadresse-formatet (2).png

Hvis e-postadressen du har oppgitt er korrekt, må du sørge for at den er i riktig format. Sjekk for eventuelle skrivefeil eller manglende tegn. Sørg også for at e-postadressen er tilknyttet en støttet e-postleverandør. ChatGPT støtter bare visse e-postleverandører, og hvis du bruker en annen e-postleverandør, må du bytte til en støttet leverandør.

Det er verdt å merke seg at hvis du bruker en arbeids-e-postadresse, kan organisasjonens e-post sikkerhetsinnstillinger blokkere at ChatGPT får tilgang til e-postkontoen din. I dette tilfellet kan du trenge å kontakte IT-avdelingen din for hjelp eller bruke en personlig e-postadresse.

3. Bruk en annen nettleser

Bruk en annen nettleser

Noen ganger kan problemet være relatert til nettleseren du bruker. Prøv å bruke en annen nettleser og se om feilen vedvarer. Hvis du bruker Google Chrome, prøv heller å bruke Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

4. Sjekk innstillingene for e-postleverandøren din

Sjekk-innstillingene-til-e-postleverandøren-din-644x (2).png

Noen e-postleverandører kan ha spesifikke innstillinger som må justeres for å bruke ChatGPT. For eksempel kan Yahoo kreve at du aktiverer tilgang til tredjepartsapper i kontoinnstillingene dine. Sjekk e-postleverandørens dokumentasjon for eventuelle spesifikke innstillinger som må justeres.

5. Deaktiver nettleserutvidelser

Deaktiver-nettleserutvidelser (2).png

Nettlesertillegg kan noen ganger forstyrre nettsidefunksjonalitet, inkludert ChatGPT. Prøv å deaktivere eventuelle nettlesertillegg og se om feilen forsvinner. I Google Chrome kan du deaktivere tillegg ved å klikke på de tre prikkene øverst til høyre, velge "Flere verktøy" og deretter velge "Tillegg."

Hvis du fortsatt får feilmeldingen "e-posten du ga er ikke støttet" på ChatGPT, bør du kontakte OpenAI direkte for kundestøtte. De kan gi ytterligere trinn for feilsøking eller undersøke problemet fra sin side. Du kan kontakte kundestøtte gjennom ChatGPT-nettstedet eller via e-post.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>