ChatGPT Pro kommer: Her er det vi vet så langt

bilde7.jpg

Hvis du har prøvd å chatte med AI-sensasjonen ChatGPT i det siste, har du sannsynligvis møtt på en "full kapasitet" feilmelding på et tidspunkt. Chatbotens plutselige enorme popularitet kan gjøre det ganske vanskelig å få tilgang til tjenesten. Og selv om det er gøy å chatte med AI eller til og med få den til å skrive oppgaver eller ta eksamener, ønsker noen mennesker garantert tilgang slik at de kan bruke chatboten til profesjonelle formål.

Også: Slik kommer du i gang med ChatGPT

Tidligere denne måneden kunngjorde OpenAI på sin Discord-server at det snart kan tilby en betalt versjon av ChatGPT med en alternativ løsning kalt ChatGPT Professional. En venteliste som OpenAI la ut på serveren, detaljerte hva pro-brukerne kan forvente.

kunstig intelligens

  1. Hvordan jeg brukte ChatGPT og AI-kunstverktøy for å starte min Etsy-bedrift raskt
  2. ChatGPT og den nye AI-en ødelegger cybersikkerheten på spennende og skremmende måter
  3. Er dette den mest sarkastiske AI-chatboten så langt? Jeg prøvde HuggingChat og det var rart
  4. Møt utvikleren post-AI: Mer kreativ, mer forretningsfokusert

Det profesjonelle tilbudet, som OpenAI beskrev som "eksperimentelt", vil være "alltid tilgjengelig (ingen nedetidsvinduer)," tilby "raske svar fra ChatGPT (dvs. ingen throttling)", og vil gi "så mange meldinger som du trenger (minst 2X vanlig daglig grense)."

Ventelisten bemerker også at dersom du blir valgt, vil OpenAI ta kontakt med deg individuelt for å sette opp en betalingsprosess og en pilot.

Nå ser det ut til at OpenAI har valgt ut tidlige tilgangsbrukere og de deler noen innsikter.

Også: ChatGPT tok en MBA eksamen. Slik gikk det

Zahid Khawaja, en bruker med tidlig tilgang, delte en video på Twitter hvor han utfører en testpropt på pro-versjonen som kjørte mye raskere enn den gratis versjonen resten av publikum har tilgang til. I videoen viste Khawaja sin abonnementskostnad, som kommer inn på $42 per måned.

Hvordan OpenAI bestemte seg for $42 per måned er ennå ikke avslørt -- kanskje det er en annen Hitchhiker's Guide to the Galaxy referanse. Imidlertid sa Sam Altman, OpenAI's administrerende direktør, i desember at gjennomsnittskostnaden for hver respons var i "enkeltsifret øre", men han innrømmet at tjenesten etter hvert vil måtte tjene penger på grunn av dens "øyeblinkende" databehandlingskostnader. Et nylig samarbeid med Microsoft, som vil se programvaregiganten investere milliarder i OpenAI over de neste årene, vil også sannsynligvis hjelpe.

Også: ChapGPT er 'ikke spesielt innovativt' og 'ikke revolusjonerende', sier Meta sin sjef for kunstig intelligens.

Tross Populariteten er ikke ChatGPT den eneste AI-chatboten på markedet. Prislappen på $42 per måned får noen brukere til å lete etter andre alternativer som kan være mer kostnadseffektive og like effektive.

ChatGPT har ennå ikke avslørt noen informasjon om når den profesjonelle versjonen vil være tilgjengelig for offentligheten, og begrunner det med: "Dessverre er ikke tilgangen til ChatGPT profesjonell tilgjengelig for abonnement for øyeblikket."

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert, oppmuntrer ChatGPT deg til å fylle ut venteliste-skjemaet.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>