ChatGPT for Markedsføring: Bruk AI for å øke din markedsføringsstrategi

bilde5.png

I den stadig skiftende forretningslandskapet er det avgjørende å ha en vinnende strategi for å lykkes, og AI i markedsføring blir raskt en viktig del av dette. Ifølge McKinsey 2022-rapporten om tilstanden til AI har antall AI-muligheter som selskaper bruker doblet seg på bare fire år.

Og nå, med ChatGPT i spissen for generativ AI, er det ikke rart at flere bedrifter ser etter måter å utnytte denne fremtidsrettede teknologien på. Det er på tide å holde seg i forkant av kurven og lære å bruke verktøy som ChatGPT og ChatSonic for å øke markedsføringsstrategien din.

Som en markedsstrateg eller beslutningstaker, er det viktig å holde seg oppdatert på de siste teknologiene og trendene i industrien. Ved å lære hvordan du bruker ChatGPT for markedsføring og overvinne dens begrensninger, vil du være godt på vei til å skape en vellykket markedsføringsstrategi som driver suksess for bedriften din.

Hva er ChatGPT?

Hvis du ikke bor under en stein, så kjenner du allerede til ChatGPT. Hvis du ikke gjør det, tillat meg å introdusere det for deg - skapt av OpenAI, ChatGPT er det mest avanserte verktøyet for generering av tekst som tar markedsføringsverdenen med storm.

Med sin dype forståelse av språk og evnen til å prosessere store mengder data, kan Chat GPT bygge hele markedsføringskampanjer, noe som kan revolusjonere hvordan man gjennomfører forskning, analyserer data og skriver innhold. Det er nesten som å ha Jarvis som Iron Man.

Sjekk ut de beste brukstilfellene til ChatGPT.

Ved slutten av denne artikkelen vil du ha en klar forståelse av dens uendelige potensial og hvordan du bruker Chat GPT for digital markedsføring. Så, ta en plass og spenn setebeltet!

Slik bruker du ChatGPT?

Fortunat, det er utrolig enkelt å komme i gang med ChatGPT. Alt du trenger å gjøre er å gi den en oppgave, så vil den generere et svar for deg.

Hvis du virkelig vil maksimere opplevelsen din med ChatGPT og lære hvordan du bruker ChatGPT, bør du gi mer detaljerte og spesifikke instruksjoner som kan resultere i mer nøyaktige og nyttige svar.

I stedet for å spørre "Gi meg innholdsideer." Prøv å spørre, "Gi meg innholdsideer for min AI-startup som retter seg mot 18-24 år gamle gründere i USA som er interessert i å integrere en AI-løsning i deres eksisterende produkt."

bilde3.png

Etter at du har lært hvordan du skriver ChatGPT-prompter perfekt, vil markedsføringskampanjene dine bli mer effektive. Vær kreativ; hvis du noen gang står fast, kan du alltid se på disse ChatGPT-promtene eller beste ChatGPT-eksemplene for inspirasjon.

Imidlertid har det også sine begrensninger. I neste seksjon vil vi utforske Chat GPT-begrensninger, slik at du kan ta en informert beslutning.

ChatGPT Begrensninger

ChatGPT er en svært sofistikert språkmodell, men som enhver annen teknologi har den også sine begrensninger. Det er viktig å forstå disse begrensningene for å få en bedre idé om hva du kan forvente av ChatGPT og når du bør bruke den.

 • Utdaterte data: En av de betydelige begrensningene med ChatGPT er at det ble trent opp til 2021-data. Hvis du leter etter noe som har skjedd nylig, kan ChatGPT kanskje ikke gi deg nøyaktig informasjon.
 • Ingen AI-kunst: ChatGPT er et tekstbasert verktøy som ikke kan generere AI-kunst. Du må kanskje se andre steder hvis du leter etter et verktøy som kan lage visuelle eller design.
 • Ingen stemmekommandoer: ChatGPT er et tekstbasert verktøy som ikke kan godta stemmekommandoer. Dette kan være en begrensning for noen brukere som foretrekker å bruke stemmekommandoer i stedet for å skrive.
 • Ingen app eller utvidelse: ChatGPT har ikke en dedikert app, noe som betyr at den bare kan brukes gjennom OpenAI-nettstedet. Dette kan ikke være veldig hyggelig for noen brukere som foretrekker å bruke en mobilapp.

Selv om OpenAI ikke lanserte noen Chrome-utvidelse, finnes det nok chatGPT Chrome-utvidelser for å gjøre ting enklere.

Selv om ChatGPT er et utmerket verktøy for å generere innhold, kan disse begrensningene holde interesserte personer på avstand.

Hvis du leter etter et kraftigere verktøy, kan du vurdere ChatSonic, ChatGPT-alternativet for markedsførere. La oss ta en titt på det, skal vi?

ChatSonic - En alternativ plattform for innholdsopprettelse

ChatGPT er som en pålitelig Honda Civic for markedsverdenen – det er greit nok, men hvem vil egentlig ha det? Men ChatGPT-alternativer, spesielt ChatSonic, er som en høytytende Ferrari, som tar din innholdsopprettelse til nye høyder.

Bygget på eksepsjonell GPT3-teknologi og drevet av oppdaterte data, stemmekommandoer og mye mer, tilbyr ChatSonic sanntids svar og innsikter som slår ChatGPT i støvet.

 • Hastighet og nøyaktighet: ChatSonic er som en markedshelt med lynrask responstid og uovertruffen nøyaktighet. Med sin integrasjon med Google-søk gir ChatSonic deg de siste sanntidsdataene, slik at du kan skape engasjerende og relevant innhold. Dette gjør det enkelt og nyttig for alt fra økonomi til markedsføring.
 • Gjør samtaler livaktige: Med ett enkelt klikk kan du lage fantastisk AI-kunstverk som vil etterlate et varig inntrykk ved å bruke ChatSonics integrasjon med Stable Diffusion og DALL-E-modeller.
 • Stemmeaktiveret bekvemmelighet: Glem manuelle innganger og omfavn stemmeaktiveret bekvemmelighet med ChatSonic. Still spørsmålene dine med stemmekommandoer, som Google Assistant eller Siri, og få nøyaktige svar i sanntid.
 • Forenkle innholdsopprettelsen din: Fra SEMrush til Copyscape har ChatSonic integrert flere verktøy for å forenkle komplekse arbeidsflyter og innholdsadministrasjon for bedriften din.
 • Fleksibilitet: ChatSonic tilbyr fleksibiliteten og bekvemmeligheten å få tilgang til plattformen gjennom sin dedikerte app. Og for de som ønsker å integrere ChatSonic i sin eksisterende arbeidsflyt, tilbyr den også en API for integrering.

Men hvordan kan ChatSonic brukes til å øke markedsføringsinnsatsen din? Neste seksjon vil dykke inn i virkelige eksempler på hvordan ChatGPT og ChatSonic kan brukes til å drive resultater og drive markedsføringsstrategien din fremover.

De beste ChatGPT-brukstilfellene for markedsførere

Som markedsfører er du stadig på jakt etter nye og innovative måter å drive resultater for din virksomhet. Og hvorfor ikke? I dagens hektiske verden forventer forbrukerne en personlig og sømløs opplevelse, som bare kan oppnås gjennom banebrytende teknologier som AI.

Lær mer om hvordan du kan bruke ChatGPT for bedrifter og ChatGPT for e-handel.

Det er her ChatGPT og ChatSonic kommer inn for å hjelpe deg med å øke markedsføringsinnsatsen din.

Markedsføringskampanjer - Kunstene å lage historier med AI

Markedsføringskampanjer handler om å fortelle en historie som treffer publikummet ditt. Med hjelp av AI kan du ta kampanjene dine til nye høyder og skape fengende historier som etterlater et varig inntrykk.

 • Forskning: Det første trinnet for å skape en vellykket markedsføringskampanje er å forstå målgruppen din. Med ChatGPT kan du enkelt forskning og analysere din målgruppe. Ta handling med ChatSonic og forstå deres utfordringer, preferanser og adferd ved hjelp av sanntidsdata.

Lær mer om ChatGPT-alternativer for forskning og hvordan de kan fremskynde prosessen din.

Her er en tekst jeg brukte som inspirasjon: "Jeg er markedssjef hos Cypher Finance, et fintech-firma som spesialiserer seg på pengerådgivning. Jeg planlegger å kjøre annonser for å utvide kundegruppen vår, men jeg er usikker på hvem målgruppen er. Jeg tenker å nå ut til unge voksne i 20-årene. Finn den ideelle kundeprofilen og demografien basert på tilgjengelige data."

Og her er resultatet.

 • Plan: Når du har en god forståelse av målgruppen din, er det på tide å begynne å planlegge kampanjen din. Bruk Chat GPT til å lage en markedsføringsstrategi, en omfattende kalender som gir en oversikt over gjennomføringen av kampanjen, og sørger for at kampanjen din er godt strukturert og enkel å gjennomføre.
 • Tidsplan: Med data fra ChatSonic kan du enkelt planlegge og sette opp tidsplaner for kampanjene dine. Fra å lage innholds-kalender til å sette opp sosiale medier innlegg så har ChatSonic dekket deg.
 • AI-kunst: Og la oss ikke glemme prikken over i'en i markedsføringskampanjen din - AI-kunst. ChatSonic kan lage fantastiske visuelle elementer som gir liv til historien din og gjøre markedsføringskampanjene dine fremstå som unike. Lær mer om hvordan du bruker ChatGPT AI-art-generator .

Dette ser ut som den perfekte partneren for å lage en markedsføringsstrategi som skiller merket ditt fra mengden, fanger oppmerksomheten til publikummet ditt og gir resultater ved hjelp av ChatGPT. Se på ChatGPT-prompts for markedsføring for å mestre markedsføringsspillet.

Markedsføringsdata - Måling av suksess med relevante tall

Når det gjelder markedsføring, lyver ikke tall. Men med så mange metrikker å velge mellom, kan det være overveldende å finne ut hvilke som er de viktigste. Det er her AI kommer inn.

Det kan hjelpe deg med å måle suksessen til markedsføringsinnsatsen din ved å analysere data og gi innsikt som vil gi deg mest mulig verdi for pengene.

 • ROI (Return on Investment): ChatSonic kan hjelpe deg med å spore ROI ved å analysere markedsdataene dine og gi deg et klart bilde av hva som fungerer og hva som ikke fungerer.
 • CAC (Customer Acquisition Cost): ChatSonic kan hjelpe deg med å spore CAC ved å analysere markedsdataene dine og tydelig vise hvor mye du bruker på å skaffe nye kunder og hjelpe deg med å optimalisere markedsføringsinnsatsen din.
 • CLV (Customer Lifetime Value): ChatSonic kan hjelpe deg med å spore CLV ved å analysere markedsdataene dine og gi deg et klart bilde av verdien av kunderelasjonene dine, med fokus på de mest verdifulle kundene.

Noen sa at matte ikke var for ChatGPT, så jeg prøvde det. Jeg brukte prompten, "Anta at jeg brukte $10,000 på Instagram-annonsering. Ved slutten av 30 dager var det totale antallet impressions som ble generert 5,000, og CTR var 5%. Konverteringsraten var 1%, og jeg gjorde salg på over $15,000. Gi meg et klart bilde av ROI, CAC og CLV."

bilde1.png

Så ba jeg ChatSonic om å sammenligne det med industridata for 2023, og her er svarene. Og jeg kunne ikke vært mer imponert.

Med den mest kraftfulle AI-verktøyet ved din side vil du kunne måle din markedsførings suksess og ta data-drevne beslutninger som vil gi resultater. Her er ChatGPT oppfordringer for markedsførings-metrikker som du kan bruke for å spore suksess.

Reklamekampanjer — Hemmeligheten for å oppnå resultater

Annonskampanjer kan være den definere faktoren for en markedsføringsstrategis suksess, men med AI kan du ta dem til neste nivå. La oss utforske de essensielle elementene i en suksessfull annonsekampanje og hvordan ChatSonic kan hjelpe deg med å oppnå dine mål.

 • Kopiering: Annonsekopieringen din er retten, men meldingen og tonen er ingrediensene som vil treffe målgruppen din. ChatSonic skaper kopier som er menneskelignende og som tar opp smertepunktene til publikummet ditt.
 • Strategi: ChatSonic behandler store mengder data, og gir deg innsikt du trenger for å skille deg ut fra konkurrentene og gjennomføre vinnende strategier.
 • Forskning: Suksessen til annonsekampanjer starter med grundig forskning, og ChatSonic sparer deg tid og krefter ved å undersøke publikummet ditt, konkurrentene dine og bransjetrender.
 • Konkurrenter: Hold deg foran ved å undersøke konkurrentenes annonskampanjer og strategier med ChatSonic.
 • AI-kunst: Visuelle elementer er viktig i å fange oppmerksomheten til publikummet ditt. ChatSonic sin AI-kunst-funksjon skaper imponerende visuell kunst som passer med meldingen din og merkevaren din.

Med ChatSonic kan du utforme annonsekampanjer som er visuelt tiltalende og gir resultater. Fra tekster som forbinder til å holde seg foran konkurransen, er ChatSonic hemmeligheten bak annonsekampanje-suksess.

Når det kommer til mat, la oss prøve en deilig utfordring. Jeg spurte ChatGPT, "Forestill deg at jeg starter en Pizza-startup i USA. Bruk markedsdataene til å finne mine nærmeste konkurrenter og gi meg en markedsføringsstrategi for å slå dem."

Dette får virkelig opp adrenalinet!

bilde1.png

Og dette får konkurrentene dine til å løpe etter pengene.

Innhaldsmarknadsføring - Nøkkelen til å låse opp hjartet og sinnet til målgruppa di

Som markedsfører forstår du viktigheten av førsteklasses innhold. Men hvordan kan du sikre at innholdet ditt skiller seg ut med den økende konkurransen? Her kommer AI-verktøy som Chat GPT for markedsføringsautomatisering og ChatSonic for å ta det et steg videre.

Her er en nærmere titt på dets muligheter.

 • Innholdsforskning: Start med å forstå behovene, smertepunktene og interessene til publikummet ditt. Bruk ChatSonic til å utføre grundige undersøkelser som kan hjelpe deg med å skape innhold som appellerer til dem.
 • SEO: Med innsiktene du har fått om målgruppen din, optimaliser innholdet ditt for søkemotorer med ChatSonic ved å filtrere riktige nøkkelord, kombinert med analyse av konkurrenter og forbedringsforslag. Gi riktige ChatGPT-prompter for SEO for å få nøyaktige resultater.
 • Skisse av innhold: Bruk informasjonen som er samlet inn for å skissere innholdet ditt på en måte som fanger oppmerksomheten til publikummet ditt og effektivt formidler budskapet ditt.

Kombiner trinnene og skap innhold som informerer, utdanner og engasjerer publikummet ditt og sørger for at de kommer tilbake for mer.

Jeg bestemte meg for å teste grensene, og kom opp med dette -  "Anta at Paypal lanserer sitt eget betalingsnettverk. Bygg en solid innholdsmarkedsføringsstrategi for å slå MasterCard og Visa og rangere som #1 på Google."

Og resultatet er solid.

bilde1.png

Produktmarkedsføring — Kunsten å selge produktet ditt

Å markedsføre et produkt er både en kunst og en vitenskap. Du må være kreativ og kunnskapsrik nok til å skille deg ut i en overfylt markedsplass og forstå målgruppen din og deres behov. Det er her AI kan hjelpe deg med å ta din produktmarkedsføring et steg videre.

 • ICP og målgruppe: Bruk ChatSonic til å samle data og innsikt om smertepunkter, preferanser og adferd til målgruppen din, som hjelper deg med å utforme en markedsstrategi som resonnerer og håndterer deres behov.
 • Meldinger: Når du først forstår målgruppen, utform unike meldinger som snakker til dem og setter deg fra konkurransen med AI's hjelp.
 • Case Study: Case-studier er et kraftig verktøy i produktmarkedsføring og gir ekte eksempler på hvordan produktet ditt har hjulpet andre bedrifter eller enkeltpersoner. Bruk virkelige eksempler på produktets virkning gjennom case-studier og la AI skissere de viktigste fordelene og fordelene, som øker salget.

På slutten av dagen er produktmarkedsføring en avgjørende faktor for å lykkes i virksomheten. Dra nytte av kraften i AI for å skape strategier som kan slå konkurransen og ta produktet ditt til nye høyder.

For å teste om AI kunne hjelpe her, prøvde jeg den gamle Paypal-eksempelet igjen, med flere parametere: "Anta at Paypal lanserer sitt eget betalingsnettverk. Bygg en solid produktmarkedsføringsstrategi for å slå MasterCard og Visa og rangere #1 på Google. Finn ICP for det ovennevnte produktet med tilgjengelige data og bestem hvilken type melding som ville friste kunder."

Og her er svaret.

bilde4.png

Og den inkluderte også ICP og meldingstjenester.

bilde6.png

Email-markedsføring - Kunst å bygge relasjoner med kundene dine

E-postmarkedsføring er som å skape et kunstverk. Akkurat som en kunstner blander farger og teknikker for å gi liv til deres visjon, bruker e-postmarkedsførere ord, design og strategi for å bygge kundenes forhold.

Selv om Chat GPT kan være utrolig nyttig for markedsautomatisering, kan ChatSonic gjøre det enda bedre og hjelpe e-postmarkedsførere å skape engasjerende kampanjer som treffer målgruppen.

 • E-postsekvenser (Introduksjon, Opprettholdelse): Introduksjon og opprettholdelse av kunder kan være enkelt med personlige e-postsekvenser utformet av AI. Den kan tilpasse hver e-post for å ønske nye kunder velkommen, lære dem om produktet ditt, og opprettholde et sterkt forhold ved å levere verdifullt innhold og pleie forbindelsen over tid.

Jeg ba ChatGPT om å skrive en e-post til brukere som nettopp har meldt seg på, og den er ganske bra.

bilde2.png

Jeg ba ChatSonic om å gjøre det bedre ved å bruke flere sanntids datapunkter. Fortell meg hvilken som er bedre?

 • Email Nyhetsbrev: AI kan heve nyhetsbrevene dine ved å informere og underholde abonnentene dine med personlig innhold og holde dem engasjert med merkevaren din.
 • Kalde e-poster: Kalde e-poster kan bli til varme introduksjoner til nye potensielle kunder med AI's personlige og relevante tilnærming, noe som gjør det mer sannsynlig å påvirke personen som mottar.
 • Forslag til gjestepost: Å skrive et forslag til en gjestepost kan virke vanskelig, men med AI's hjelp kan du gjøre det raskere og bedre, og det gir en god sjanse for å få en byline. Sjekk ut 5 beste ChatGPT-alternativer for skriving som kan hjelpe deg.

Ved å utnytte kraften i AI kan e-postmarkedsførere utforme gode kampanjer som bygger relasjoner, gir resultater og leverer enestående ytelse.

Lær mer om hvordan du kan dra nytte av ChatGPT for e-postmarkedsføring og hvis du vil få mest mulig ut av det, kan du ta en titt på ChatGPT sine forslag til e-postmarkedsføring.

Sosiale medier markedsføring — kraften i engasjement

Sosiale medier er en viktig del av enhver moderne markedsføringsstrategi; med AI kan du låse opp sitt fulle potensial. Enten du ønsker å bygge din merkevare, øke salget eller engasjere publikummet ditt, kan AI hjelpe deg å nå målene dine raskere og mer effektivt.

 • Plan: En vinnende strategi i sosiale medier starter med en plan. La ChatSonic gjøre research på ditt publikum, identifisere de beste publiseringstidene, og lage en innholdskalender som samsvarer med dine mål. Fra millenials på Instagram til baby boomers på Facebook, retter ChatSonic seg mot de rette menneskene til rett tid.

Husker du pizzaoppstarten ovenfor? Jeg ba ChatSonic om en SMM-strategi og et godt tidspunkt å publisere på.

 • Undertekster: Undertekster er ryggraden i ethvert innlegg på sosiale medier, og AI-drevne ChatSonic skaper undertekster som gir engasjement. Optimaliser undertekstene dine for hver plattform, enten det er morsomme Twitter-tweets eller tankevekkende LinkedIn-innlegg.
 • Video skript: Videoer er fremtiden for engasjement på sosiale medier, og ChatSonic skriver video skript som resonnerer; enten det er en produkt-demonstrasjon, selskapsoversikt eller behind-the-scenes titt, ChatSonic skaper video skript optimalisert for suksess på sosiale medier.
 • Bilder: Bilder er et kraftig verktøy for å fortelle historien din på sosiale medier. Og med AI Art kan ChatSonic hjelpe deg med å lage bilder som ikke bare er fantastiske, men også optimalisert for hver spesifikke plattform, fange publikummet ditt og drive resultater.

Sosiale medier markedsføring er som en symfoni, der hvert instrument må jobbe sammen harmonisk for å produsere et vakkert mesterverk, og ChatSonic gjør det bare super enkelt.

Tekstforfatting - La AI ta seg av magien

Har du noen gang funnet deg selv stirrende på en tom side, mens du prøver å skrive den perfekte overskriften for nettsiden din? Vel, det er på tide å legge ned pennen og åpne ChatGPT for markedsføringskopiering.

Med dette har det aldri vært enklere eller mer effektivt å skrive nettekst. Fra overskrifter til handlingsoppfordringer, kan det hjelpe deg med å skape tekst som engasjerer, informerer og konverterer publikum ditt.

 • Overskrifter som tiltrekker: En overskrift er det første besøkende ser på nettsiden din og setter tonen for resten av deres opplevelse. ChatSonic lager overskrifter som både fanger oppmerksomheten og er på merket, og lokker besøkende inn.
 • Handlingsoppfordringer som konverterer: En velskrevet handlingsoppfordring (CTA) er avgjørende for å konvertere nettsidebesøkende til kunder. La AI-en skrive handlingsoppfordringer som er overbevisende og relevante, og gjør om disse besøkende til salg.
 • Forskning på konkurrentene: Før du skriver teksten for nettsiden din, er det viktig å forstå hva som skiller deg fra andre. La AI-en gjøre det harde arbeidet og fremheve dine unike egenskaper, slik at du kan skrive en fremragende tekst.
 • Å skille seg ut fra mengden: Si farvel til kjedelig, generisk innhold og si hei til en nettside som virkelig representerer merket ditt og gjør om besøkende til kunder.

Tenk på ChatSonic som det hemmelige våpenet i skrivkunnskapene dine på nettsiden, som hjelper deg å skape innhold som virkelig skinner.

Jeg ba ChatGPT om å skrive en nettsidekopi for en Netflix-kopi, og det viste seg å være bra.

bilde7.png

Og ChatSonic gjorde det enda bedre.

Influencer marketing - Samarbeid med de riktige stemmene

Påvirkningsmarkedsføring er en avgjørende strategi for merker som ønsker å nå nye publikum og bygge dypere forbindelser med potensielle kunder. Med det store bassenget av påvirkere tilgjengelig, kan markedsførere trenge å identifisere de rette partnerskapene.

Vel, ikke lenger. ChatSonic gjør det mulig for merker å utløse det fulle potensialet til influencer markedsføring og løfte merkevaren deres til nye høyder.

 • The Perfect Fit: Å matche en influencer med merkevaren din er som å finne den perfekte antrekken. La AI hjelpe deg med å finne influencere som deler dine merkeverdier, målgruppe og som har evnen til å skape reelle resultater.
 • Kontakt Influencer via e-post: Det første trinnet til vellykkede influencer-samarbeid er å kontakte dem. Men å skrive en engasjerende og effektiv e-post kan være en skremmende oppgave. Hva med å bruke et verktøy som skriver personlige og unike e-poster, som fanger oppmerksomheten til den influenceren du ønsker å samarbeide med?
 • Kampanjeoppsett - Fra planlegging til lansering: Når du har funnet den rette influenceren og har kommet i kontakt med vedkommende, er det på tide å planlegge kampanjen din. ChatSonic kan lage en omfattende plan som inkluderer definering av mål, fastsettelse av budsjett og oppsett av trinn for en suksessfull lansering.
 • Verktøy du kan bruke: Influencer marketing-alternativene er mange, og de verktøyene du bruker kan ha en betydelig innvirkning på suksessen til samarbeidet ditt. Men det finnes tusenvis av verktøy der ute? Ikke stress; la ChatSonic velge de riktige for deg.
 • Fortelle din merkehistorie: Ordene dine er nøkkelen til å utløse det fulle potensialet til influencer marketing. Lag slagkraftige skript som forteller din merkehistorie og engasjerer din målgruppe.

Innflytelsesrik markedsføring er et kraftig verktøy for å forsterke merket ditt, og med ChatSonic har det nettopp blitt mye bedre.

Konklusjon

På slutten av dagen kan AI-verktøy som ChatSonic og ChatGPT være en livredder for markedsførere som ønsker å strømlinjeforme og automatisere visse oppgaver i arbeidet sitt. Ved å hjelpe med markedsføringskampanjer og gi innsikt i markedsføringsmetrikker, kan disse verktøyene positivt påvirke effektiviteten og resultatene av markedsføringsarbeidet og gi fantastiske tall.

Ved å dra nytte av ChatGPT kan markedsførere fokusere innsatsen sin på høyere oppgaver, noe som gjør at de kan oppnå bedre resultater og øke veksten for bedriftene sine. Selv om det finnes noen begrensninger med ChatGPT, utvikler og forbedrer AI-verktøy seg stadig, og nye løsninger som ChatSonic tilbyr alternative alternativer for innholdsproduksjon.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>