En guide til ChatGPT for e-postmarkedsføring - Bli en proff e-postmarkedsfører

bilde10.png

Er du lei av å bruke uker på å lage en enkelt markedsførings-e-post?

Vel, du er ikke alene!

Ifølge en undersøkelse gjort av Litmus, bruker 53% av merkene uker på å produsere én enkelt e-post. Men hva om vi fortalte deg at du ikke lenger trenger å gå gjennom den kjedelige prosessen?

Det er 2023 og året for AI!

Det er der samtale AI chatbots som ChatGPT og Chatsonic kommer inn i bildet. De kan hjelpe deg med å spare tid, redusere innsatsen og skape imponerende e-postmarkedsføringskampanjer.

Fra idégenerering og forskning til planlegging, design, tekstforfatting og optimalisering, er det mye AI kan gjøre for e-postmarkedsføring.

I denne bloggen vil vi utforske ChatGPTs fantastiske verden og hvordan du kan utnytte dens kraft for å revolusjonere din e-postmarkedsføringsteknikk. Og vi har en overraskelse til deg på slutten av bloggen, så fortsett å lese!

Hva er ChatGPT?

ChatGPT av OpenAI ble introdusert i november 2022. Den er bygd på GPT-3.5 og har imponerende språkbehandlingsferdigheter. Vi snakker om å svare på komplekse spørsmål, skrive poesi, og til og med å transformere industrier som helsevesenet, utdanning, markedsføring og kundeservice. Det er ganske likt å chatte med en ekte person, noe som revolusjonerer chatbot-spillet.

Denne chatboten ble så populær at den fikk over én million brukere på under fem dager! Imidlertid ble den ofte nede flere ganger i løpet av dagen, noe som var frustrerende for brukerne. Derfor utviklet OpenAI en løsning - et premium abonnement kalt ChatGPT Plus. Brukere kan få tilgang til chatboten for kun $20/måned, selv når den gratis versjonen er nede eller full.

bilde8.png

Og akkurat når du trodde det ikke kunne bli bedre, slapp OpenAI GPT-4 den 14. mars 2023, som er kun tilgjengelig for ChatGPT Plus-abonnenter. Denne nye versjonen er mye kraftigere enn forgjengeren GPT 3.5, og kan overgå den i nøyaktighet, akademisk ytelse, og mer. I tillegg kan den generere opp til 25 000 ord sammenlignet med GPT-3.5 sin ynkelige 8 000 ord! Med GPT-4 kan du til og med generere en komplett e-postrekke som både er svært nøyaktig og kreativ.

bilde11.png

Men vent litt, det er mer! OpenAI introduserte også ChatGPT-plugins, som lar deg gjøre en rekke ting uten å forlate chat-vinduet. Du kan se etter de siste trendene innen e-postmarkedsføring med nettleserpluggen, koble e-postmarkedsføringsappene dine med Zapier-pluggen, og skrive tilpasset kode for kampanjen din med Code Interpreter.

Så, hvis du leter etter en måte å gjøre e-postmarkedsføringen din enklere, er ChatGPT veien å gå!

Nå som du vet alt om ChatGPT og dens utrolige egenskaper, er det på tide å lære hvordan du bruker ChatGPT.

Slik bruker du ChatGPT?

Det er veldig enkelt å bruke ChatGPT!

 • Gå til ChatGPT nettsiden, opprett en konto med OpenAI
 • Skriv teksten du ønsker svar på, og ChatGPT vil generere svaret i resultatfeltet

Det kan brukes til ulike formål som markedsføringskampanjer, søkemotoroptimalisering, koding, jobbsøk, økonomisk planlegging, studentoppgaver, generering av ledetråder for AI-kunst, og mye mer.

Og når det gjelder ChatGPT for e-postmarkedsføring, kan du generere svært målrettede e-postmeldinger ved å analysere en kundes interaksjoner med nettsiden, sosiale medier eller chatbot. Det kan også forbedre optimaliseringen av e-postmarkedsføringsinnholdet ved å gi tilbakemeldinger på skriving og sørge for at e-poster ikke utløser spamfiltre eller bryter overholdelsesproblemer.

Sammen med sine eksepsjonelle evner, må du kjenne begrensningene til ChatGPT for å bruke det effektivt til e-postmarkedsføring.

Begrensninger ved ChatGPT

 • Den store begrensningen med ChatGPT er at den kan være nede eller overbelastet på grunn av overdreven bruk av chatboten av millioner av brukere over hele verden. I noen tilfeller viser den samtalebaserte AI-chatboten en feilmelding - 'Noe gikk galt' og krever at siden lastes inn på nytt for å fikse feilen.
bilde4.png
 • ChatGPT er trent på et stort datamodell med informasjon bare til 2021, noe som betyr at ChatGPT ikke kan noe som skjedde etter 2021. Dette kan være kjedelig når du leter etter de siste kopieringstrender eller design for e-postene dine.
 • ChatGPT er også kjent for å generere gale og irrelevante svar med stor selvtillit, noe som gjør det vanskelig for brukerne å stole på det for noen informasjon.

Så du kan føle deg sviktet når du fullstendig stoler på ChatGPT for dine e-postmarkedsføringsstrategier.

ChatGPT-alternativ for e-postmarkedsføring - Chatsonic

Du hadde høye forventninger til ChatGPT, og nå plutselig tror du at det ikke finnes noen vei ut av disse tidkrevende oppgavene innen e-postmarkedsføring.

Det tar du feil!

ChatGPT er ikke den eneste samtalebaserte AI-chatboten som kan hjelpe deg med e-postmarkedsføring. Det finnes andre ChatGPT-alternativer som kan hjelpe deg med å ta e-postmarkedsføringen til neste nivå.

Chatsonic er det beste ChatGPT-alternativet med avanserte funksjoner og muligheter, og gjør det til en kraftig alliert for e-postmarkedsføring. Som en fusjon av ChatGPT og GPT-4, bringer den det beste fra begge verdener for å forbedre din e-postmarkedsføringsstrategi.

Chatsonic kan hjelpe deg med kreativ idemyldring, grundig forskning, strategiske kampanjer, øyenfallende maler for e-post, og engasjerende tekster for e-post som vil øke dine e-postmarkedsføringsmål.

Noen av nøkkelfunksjonene til Chatsonic som gjør den til den beste samtalebaserte AI-chatboten for e-postmarkedsføring er:

 • Tilgang til sanntidsinformasjon: Hold deg oppdatert på e-postmarkedsføringstrender når Chatsonic kobles til internett og gir oppdaterte svar og innsikt.
 • Gjenkjennelse av talekommandoer: Øk hastigheten på e-postmarkedsføringen din med talestyrte Chatsonic-samtaler.
 • AI-bildegenerering: Spar tid brukt på å finne riktige bilder for e-postene dine. Du kan generere unike AI-visuelle og grafiske bilder med Chatsonic på sekunder.
 • ChatGPT for Gmail: Du trenger ikke lenger å bytte mellom flere apper for å lage den perfekte e-posten. Chatsonic Chrome-tillegget vil være ChatGPT for Gmail, der du kan administrere alle e-postene dine på et blunk.

Som en mobilapp og API for utviklere, tilbyr Chatsonic en allsidig løsning for de som søker et verktøy som ChatGPT for å håndtere ulike oppgaver innen e-postmarkedsføring, fra e-posttekstforfatning til utforming av AI-drevne e-postmarkedsførinstrateger.

Med Chatsonic ved din side, vil din e-postmarkedsføring helt sikkert ta av som en rakett 🚀

De beste ChatGPT-bruksområdene for e-postmarkedsførere

La oss dykke ned i verdenen av e-postmarkedsføring og oppdage hvordan du kan utnytte kraften til ChatGPT for å utvikle engasjerende kampanjer, fengende emnelinjer og overbevisende innhold som forhekser dine e-postabonnenter.

I denne delen vil du navigere gjennom ChatGPT brukstilfeller for e-postmarkedsføring, som inkluderer - e-postkampanjer, skriving av e-postsekvenser, e-postnyhetsbrev, kalde e-poster, gjesteinnlegg forespørsler, bygging av e-postlister, måling av e-postmarkedsføringsmetrikker og håndtering av e-poster.

1. E-postkampanjer

Ingen leads blir konvertert umiddelbart etter at de lander på nettsiden din. De må pleies og bli kjent med merket ditt slik at de stoler på deg til å gjøre et kjøp og bli din kunde.

Tenk på en e-postkampanje som reisen fra "bare å bla gjennom" til "Jeg er en kunde, og jeg elsker det!". Selv om det høres enkelt ut, krever det mye arbeid, fra segmentering av e-postlister, personalisering av e-poster, A/B-testing, måling av statistikk og optimalisering i henhold til dem.

Tilpasning og segmentering: Du har samlet inn gode e-postadresser til e-postlisten, men er nå forvirret om hvilke e-poster du skal sende til hver av dem. La ChatGPT foreslå segmenter som passer dine mål og tilpasse e-postinnholdet for hvert segment.

Her er et eksempel på segmentering av en e-postliste av ChatGPT.

A/B-testing: Det har blitt enklere å finne den beste e-posten 😌

ChatGPT kan generere flere versjoner av innholdet i e-posten din, emnefelt eller handlingsoppfordring for bruk i dine A/B-tester. Dette kan fremskynde A/B-testprosessen og lansere den beste e-postsekvensen tidligere.

Vi ba ChatGPT om å lage 2 versjoner av emnefeltet og CTAen for å promotere et kommende webinar.

Planlegging av Drip-kampanjer: Drip-kampanjer, hva! De kan være forvirrende, spesielt når man planlegger utløsere og oppretter flere e-poster.

Men med ChatGPT kan dryppkampanjer også være morsomme 😎.

Du kan bruke ChatGPT til å planlegge dem fra bunnen av med utløsere, e-postgenerering, de beste verktøyene å bruke, og beste praksis. Ikke bare det, ChatGPT vil også gå gjennom kundereisen din og gi deg mulige scenarier der en e-post er nødvendig.

Gjenføringskampanjer: Abonnentene dine åpner ikke e-postene dine🙁. Det kan være skuffende etter all innsatsen din med e-postmarkedsføring.

Kanskje du trenger en annen tilnærming for å engasjere disse inaktive abonnentene. Og ChatGPT vil hjelpe deg med å utvikle nye re-engasjement kampanjestrategier og lage en for deg. Den kan legge til personalisering, verditilbud, spesielle rabatter, og optimalisere e-postfrekvensen.

2. Skrive e-postsekvenser

Å skape e-postfølger kan være litt vanskelig, ikke sant? Du må komme opp med engasjerende meldinger som vil veilede abonnentene gjennom en reise og motivere dem til å handle. Og la oss innse det, å treffe den perfekte tonen og stilen i alle e-postene dine kan være en virkelig utfordring.

Dette er der ChatGPT kommer inn! Den er her for å hjelpe deg med å lage personlig, fengende og relatert e-postinnhold som virkelig treffer målgruppen din. Alt du trenger å gjøre er å gi ChatGPT informasjon om målene dine, hvem du retter deg mot, og hva du ønsker å oppnå. Deretter kan du se på mens ChatGPT hjelper deg med å sette sammen e-postsekvenser som tar tak i abonnentenes smertepunkter, holder dem interessert og gir deg de konverteringene du ønsker!

Sekvensstruktur: Du vil sørge for at e-postene dine flyter jevnt, og lede abonnentene dine fra ett trinn til det neste uten problemer. Men å finne den perfekte sekvensstrukturen kan noen ganger være en hodepine.

Ingen bekymringer, ChatGPT har din rygg! Det kan hjelpe deg med å komme opp med en godt strukturert e-postsekvens som holder abonnentene dine engasjerte og begeistret.

Bare gi ChatGPT en melding som nedenfor med målet for sekvensen din og typen innhold du vil ha inkludert.

Emnefelt: De er som vaktmestere for e-postene dine, og avgjør om abonnenter vil fordype seg eller hoppe over. Vi vet alle den følelsen når vi sliter med å komme opp med noe fengende, men relevant, for å få e-postene våre til å se ut i innboksen.

ChatGPT er den perfekte brainstorming-kameraten for å lage unike, oppsiktsvekkende emne linjer som vil gjøre abonnentene dine ivrige etter mer.

Her er en fra ChatGPT!

E-postkopi: Å utforme en e-postkopi som virkelig treffer publikummet ditt og driver dem til å handle kan noen ganger føles som en hard kamp. Nøkkelen er å skape informerende og overbevisende innhold samtidig som det holdes relevant for publikums behov.

Med ChatGPT kan du lage e-postinnhold som er engasjerende, personlig og designet for å treffe en nerve hos abonnentene dine.

Tilpasset innhold: Å skape tilpasset innhold for e-postkampanjene dine kan gjøre en stor forskjell når det gjelder å koble til med abonnentene dine og få dem til å ta handling. Du kan tilpasse innholdet til deres interesser, preferanser og atferd for å gjøre meldingene dine mer relevante og engasjerende med ChatGPT.

Design visuelt tiltalende e-poster: Bilder kan betydelig forbedre effektiviteten til kampanjene dine, da sterke visuelle uttrykk kan fange oppmerksomheten til abonnentene dine og forsterke meldingen din. For å opprette visuelt engasjerende e-postdesign, kan du inkludere AI-genererte kunstinspirasjoner fra ChatGPT som kan brukes med AI-baserte bildegenereringsverktøy som DALL-E, Photosonic eller Midjourney.

Her er hvordan ChatGPT kan hjelpe til med å generere AI-kunstoppfordringer for visuelt tiltalende e-poster:

 • Identifiser temaet eller meldingen i e-postkampanjen din og bestem hvilken type visuelle elementer som ville komplementere det.
 • Gir ChatGPT en detaljert oppgave som inkluderer konteksten til e-postkampanjen, ønsket visuell stil, og følelsene eller ideene du vil formidle.

3. E-post nyhetsbrev

Du vet hva som kan være en virkelig nedtur🚫? Å prøve å komme opp med ferskt og engasjerende innhold til e-postnyhetsbrevene uke etter uke. Det er som en evig jakten på å holde abonnentene interessert og informert, samtidig som du holder ting morsomt og i tråd med merket ditt.

Men ChatGPT kan gjøre livet ditt mye enklere! Det er som å ha en egen nyhetsbrevskriver med seg, alltid klar til å hjelpe deg med å lage innhold dine abonnenter vil elske. Alt du trenger å gjøre er å gi ChatGPT informasjon om målene dine, målgruppen din, og emnene du vil dekke, og se hvordan det hjelper deg med å skape engasjerende og verdifulle nyhetsbrev. Abonnentene dine vil se frem til e-postene dine på kort tid!

Innholdsplan: Å være konsekvent med e-postmarkedsføring kan være vanskelig, ikke sant? Å holde styr på hva man skal sende og når kan føles som å jonglere dusinvis av baller i lufta. Men en godt planlagt innholdsplan kan gi en skikkelig forandring, sørge for at du holder deg på riktig spor og aldri går glipp av noe.

Enter ChatGPT, din innholdsplanleggingsvenn! Den er her for å hjelpe deg med å lage en solid innholdsplan som holder din e-postmarkedsføring organisert og kjører jevnt.

Gjenbruk av innhold: Noen ganger kan det føles som om kilden til ideer for e-postkampanjer har tørket ut🌵. Men det finnes en smart måte å holde ting friskt og engasjerende på, uten å stadig måtte begynne fra bunnen av: gjennbruk av innhold!

Det handler om å gjøre eksisterende innhold om til noe nytt og spennende for dine abonnenter.

Og den gode nyheten er, ChatGPT er her for å gi en hånd! Den kan hjelpe deg med å transformere ditt nåværende innhold til friske stykker til ditt e-post nyhetsbrev.

For å komme i gang, må du bare gi ChatGPT en forespørsel som inkluderer detaljer om innholdet du vil gjenbruke og det ønskede formatet.

Verktøy for e-post nyhetsbrev: I verden av e-postmarkedsføring kan det å ha riktig verktøy for å lage e-post nyhetsbrev utgjøre all forskjellen. Det handler ikke bare om å skape engasjerende innhold - du må også designe visuelt tiltalende oppsett, administrere abonnentlisten din og spore ytelsen til kampanjene dine.

Fortunatamente ci sono a disposizione numerosi strumenti per newsletter che ti aiutano a semplificare il processo e creare newsletter professionali che incontrino le aspettative del tuo pubblico. Trovarne uno adatto a te può comunque rivelarsi un po' complicato!

Og ChatGPT kan ta vekten av dine skuldre ved å veilede deg om hva du skal se etter, røde flagg, hva du skal spørre om i produkt-demoer osv. for å ta den riktige kjøpsbeslutningen.

Innholdsproduksjon:

Sliter du med å holde dine e-post nyhetsbrev innhold ferskt og engasjerende? Vi forstår det - å komme opp med kreativt innhold som resonerer med publikum kan være en virkelig utfordring. Der kommer ChatGPT inn! Det hjelper deg med å utforme fengslende e-poster som fanger dine abonnenters oppmerksomhet, og gjør det enklere for deg å koble med publikum på personlig nivå.

Gjør deg klar til å gjøre epostproblemene dine om til epostseire🏆

4. Kalde e-postmeldinger

Ah, kalde e-poster - hver markedsførers pest🍀.

Å skape den perfekte meldingen for å bryte gjennom støyen og vekke interesse hos en potensiell kunde kan føles som å lete etter en nål i en høystakk. Ikke når ChatGPT er her for å redde dagen. Det hjelper deg med å lage overbevisende, oppmerksomhetsvekkende kalde e-poster som åpner dører og starter samtaler.

Så gå videre, spark den kalde e-postangsten til kantsteinen, og begynn å vinne over potensielle kunder i dag!

Forsknings din målgruppe: Å dykke ned i verdenen av kalde e-poster kan være skremmende, spesielt når du ikke er sikker på hvem du skal kontakte. Forskning på din målgruppe før du trykker på "send" -knappen er avgjørende for å sikre at meldingen din treffer en akkord. Men hvor begynner du? Begynn med å spørre ChatGPT! Det kan hjelpe deg å lage overbevisende kalde e-poster og gi verdifulle innsikter i målgruppen din.

Klar til å prøve det?

Forlokkende Emnefelt: Kunstnen for å skrive kald e-post starter ofte med emnefeltet - førsteinntrykket kan bygge eller bryte muligheten din til å bli lagt merke til. Å treffe spikeren på hodet med det perfekte emnefeltet for dine kald e-poster er som å knekke en hemmelig kode. Det er sjansen til å gjøre et uforglemmelig førsteinntrykk og friste mottakeren din til å åpne e-posten.

Med ChatGPT ved din side, vil du snart kunne utforme emnelinjer som får prospektene dine til å klikke ivrig for å se hva som er inne.

Så spenne beltet og bli klar til å lage emnefelt som fanger oppmerksomheten og starter samtaler!

Verdibasert kald e-post: Vi har alle vært der: prøver å lage en kald e-post som drypper med verdi uten å høres ut som en salgsprat. Det er en stram line å gå, men vi er her for å hjelpe! ChatGPT er ditt hemmelige våpen for å skape verdibasert kald e-posttekst som treffer dine potensielle kunder. Du kan nå skrive e-poster som fokuserer på dine potensielle kunders behov og vise hvordan din løsning kan forbedre deres liv.

Si farvel til påtrengende e-poster og si hei til verdifull samtaler med ChatGPT!

Oppfølgings-e-poster: Å følge opp kalde e-poster kan føles som å trå på eggeskall - du ønsker ikke å være for pågående, men du ønsker heller ikke å gå glipp av en potensiell mulighet.

I stedet for å gå frem og tilbake mellom ChatGPT og Gmail for å skrive den perfekte oppfølgings-e-posten, hvorfor ikke gjøre det på Gmail ved hjelp av AI?

Forvirret! Med Chatsonic Chrome-utvidelsen kan du nå skrive, følge opp og oppsummere alle dine kalde e-poster på sekunder.

Sjekk ut eksemplet nedenfor.

Spor og analyser: Din kalde e-poststrategi vil ikke lenger se ut som å kaste meldinger inn i et svart hull, uten å egentlig vite hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Du kan endre dette ved å spore og analysere ytelsen til kalde e-poster.

ChatGPT kan hjelpe deg slik at du kan finjustere din tilnærming og øke konverteringsfrekvensene. Du vil kunne fastslå hva som resonnerer med publikum ditt og ta datadrevne beslutninger for å forbedre din e-postspill.

Det er på tide å fjerne all gjetting fra kalde e-poster og begynne å bade i glansen av suksess🎖️!

5. Forslag til gjesteposter

Å utarbeide den perfekte gjesteinnleggforespørselen kan føles som å prøve å løse et komplekst puslespill - hvordan kan du vise frem ekspertisen din, tilby verdi, og samtidig gjøre et varig inntrykk? ChatGPT kan hjelpe deg med å lage uslåelige gjesteinnleggforespørsler som fanger redaktørenes oppmerksomhet og åpner døren til verdifulle samarbeid.

Med hjelp fra ChatGPT, kan du gjøre gjestepost-drømmen til virkelighet, en uimotståelig pitch om gangen!

Forskningsmål publikasjoner: Å speide etter de perfekte publikasjonene for gjesteinnlegg kan være en uendelig labyrint. Men hva om det fantes en enklere måte? ChatGPT er her for å hjelpe deg med å avdekke de skjulte juvelene!

Det forenkler prosessen med å oppdage og finne de mest relevante publikasjonene som passer til din ekspertise.

Generer ideer basert på retningslinjer: Å generere gjesteinnlegg ideer som overholder en publikasjons retningslinjer kan være utfordrende.

Men her er den gode nyheten: ChatGPT er din kreative allierte! Det forenkler tankeprosessen og hjelper deg med å komme opp med relevante og engasjerende ideer som oppfyller kriteriene for publikasjonen. Er du klar til å låse opp ditt kreative potensial?

Utarbeid en melding for pitching/ e-post: Å mestre kunsten å skrive e-poster om gjesteinnlegg er ikke enkelt. Men ChatGPT kan få pitch-e-postene dine til å skinne! Vi kan hjelpe deg med å skrive pitch-e-poster som fremhever din ekspertise og formidler verdiforslaget ditt til redaktører. La oss gjøre pitch-e-postene dine til nøkkelen som åpner opp for spennende samarbeid om gjesteinnlegg!

6. Bygge en e-postliste

Å bygge en e-postliste er som å prøve å fange en flokk med sommerfugler – unnvikende og tidkrevende. Men ChatGPT kan gjøre prosessen til en lek! Det hjelper deg med å komme opp med effektive strategier for å vokse e-postlisten din og tiltrekke abonnenter som ikke kan vente med å engasjere seg med innholdet ditt. Så gjør deg klar til å transformere e-postlisten din til et blomstrende fellesskap av entusiastiske fans!

Valg av e-postmarkedsføringsplattform: Å finne den perfekte e-postmarkedsføringsplattformen for din bedrift kan være en utfordring. Det er ikke overraskende at det kan føles overveldende med et stort antall alternativer tilgjengelig.

La ChatGPT hjelpe deg! Du kan gi informasjon om dine behov, og ChatGPT vil finne den ideelle plattformen som gjør e-postmarkedsføringen din enkel som en lek.

Lag en lockende lokkemagnet: Står du fast på hvordan du kan lage en uimotståelig lokkemagnet som vil få folk til å melde seg på e-postlisten din? Ikke bekymre deg! Det er en utfordring mange står overfor.

Hva om vi sa at det å ha en samtale med ChatGPT er det eneste du trenger å gjøre for å lage en lead magnet?

Tror du ikke på oss? Prøv selv med ChatGPT-prompten nedenfor.

Du kan fortsette denne diskusjonen ved å spørre ChatGPT om hver trinn og til slutt skape en endelig lead magnet.

Design opt-in-skjema: Vil du øke e-postlisten med et høykonverterende opt-in-skjema som virkelig fanger oppmerksomheten til besøkende? Det handler om å lage et design som er visuelt appellerende, brukervennlig og tilbyr ekte verdi til potensielle abonnenter.

Og med hjelp fra ChatGPT kan du enkelt lage den perfekte påmeldingsskjema på kort tid! ChatGPT kan hjelpe deg med å generere designideer, layoutforslag, forslag til AI-kunst og til og med tekst som virkelig treffer publikummet ditt.

Du får en profesjonell påmeldingsskjema som er optimalisert for konverteringer og klar til å øke e-postlisten din som aldri før!

Bruk innholdsmarkedsføring: Å bygge e-postlisten din gjennom innholdsmarkedsføring er en kraftig strategi som kan hjelpe deg med å tiltrekke og beholde abonnenter som er genuint interessert i merket ditt og det du tilbyr. Å skape verdifullt innhold som taler til publikums behov og interesser, etablerer tillit og autoritet og bygger opp en lojal følgerskare.

Ved å bruke ChatGPT for content marketing kan du lage innhold som driver trafikk, bygger din e-postliste og etablerer ditt merke som en betrodd autoritet innen din bransje.

7. Måling av e-postmarkedsføringsmetrikker

Er du lei av å sende ut e-postkampanjer og lure på om de virkelig har en effekt? Å ikke vite om innsatsen din gir resultater kan være frustrerende, spesielt hvis du investerer tid og ressurser i e-postmarkedsføringstrategien din.

Men frykt ikke! ChatGPT kan hjelpe deg med å måle e-postmarkedsføringsmålingene dine som en proff. Det kan hjelpe deg med å sette opp og spore sentrale målinger som åpningsfrekvens, klikkfrekvens og konverteringer og til og med gi innsikt i å forbedre disse målingene over tid.

Med ChatGPT som din partner innen e-postmarkedsføringsanalyse, vil du kunne måle effekten av kampanjene dine, justere strategien etter behov og få mest mulig ut av e-postmarkedsføringsinnsatsen din.

Valg av nøkkeltall for e-postmarkedsføring: Det vanligste forslaget er "jo flere målinger du følger med på, jo bedre".

Å følge med på statistikk for e-postmarkedsføringskampanjer er viktig, men det handler ikke om å spore så mange som mulig. I stedet handler det om å velge de riktige statistikkene som samsvarer med dine mål.

Åpningsfrekvenser, klikkfrekvenser, avvisningsfrekvenser, konverteringsfrekvenser - listen fortsetter. La ChatGPT hjelpe deg med å matche målet ditt med e-postmarkedsførings-KPIene for å unngå forvirring.

Sette opp sporing: Å sette opp sporing av e-postmarkedsføring kan være overveldende, spesielt hvis du er ny i e-postmarkedsføringsverdenen. Men ikke bekymre deg - du trenger ikke gjøre det alene. ChatGPT er her for å hjelpe deg.

Som en språkmodell trent på omfattende data, kan ChatGPT gi deg personlige innsikter og anbefalinger for å sette opp sporing av e-postmarkedsføringsmålinger basert på verktøyet du bruker. Den kan lage trinn-for-trinn-veiledninger for å sette opp enhver KPI på e-postverktøyet ditt.

Beregn KPI-er: Du trenger ikke å være dataanalytiker for å forstå dine e-postmarkedsføringsmålinger. ChatGPT kan hjelpe deg med å beregne enhver KPI for e-postmarkedsføring med letthet.

8. Administrering av e-poster

Sist, men ikke minst, å håndtere e-poster er en daglig plage for alle på jobben. Spesielt for e-postmarkedsførere som sender og mottar hundrevis av e-poster hver uke. For å hjelpe deg med å administrere disse e-postene bedre og spare tid, her er ChatGPT for Gmail, som kan skrive, svare, følge opp og oppsummere e-poster på et blunk.

Skrive e-postmeldinger: Installer Chatsonic Chrome-utvidelsen, og når du er klar til å skrive en ny e-post, klikker du på CS-ikonet i vinduet for å skrive e-postmelding.

Start med å fortelle Chatsonic sin AI hva du vil si ved å skrive inn meldingen din etter "Skriv en e-post til...". Sett tonen du vil ha, trykk på "Skriv", og voilà! Chatsonic lager en godt formulert e-post med en emne linje for deg på kort tid. Prøv det, og innboksen din vil takke deg!

Besvare e-poster: Du er ikke begrenset til kun å skrive nye e-poster. Med Chatsonic sin Chrome-utvidelse kan du enkelt skrive perfekte svar i tre forskjellige toner og til og med justere dem etter dine preferanser. Det har aldri vært enklere å holde samtalen gående!

Oppsummer e-postmeldinger: Oppsummeringsfunksjonen er en gullgruve! Det er perfekt for å ta igjen e-postkonversasjoner i en fei. Du kan opprette en enkeltparagraf eller tidslinjeoppsummering av hele e-posttråden.

Klikk på CS-ikonet øverst i e-postvinduet, så er du klar!

Utnytt kraften til ChatGPT for e-postmarkedsføring!

Chatsonic, drevet av GPT-4, er et revolusjonerende verktøy for e-postmarkedsførere som ønsker å spare tid, effektivisere arbeidsflyten og oppnå bedre resultater. Det legger til i martech-stabelen din ved å hjelpe med forskjellige oppgaver innen e-postmarkedsføring, som å bygge e-postlister, skrive e-postsekvenser, generere AI-visuelle elementer, liste segmentering og hjelper deg med å optimalisere kampanjene dine.

For å få mest mulig ut av ChatGPT for e-postmarkedsføring, sjekk ut ChatGPT-forespørsler for e-postmarkedsføring du bør prøve ut.

Videre automatiserer Chatsonic Chrome-utvidelsen kjedelige oppgaver som å sende e-poster, planlegge oppfølginger og personalisere meldinger. Dette frigjør mer tid til kritiske aktiviteter som å utvikle strategi og bygge forhold med abonnenter.

Hvis du vil øke effekten av e-postmarkedsføringen din og ta kampanjene dine til et høyere nivå, kan du vurdere å prøve Chatsonic.

Tilknyttede Artikler

Vis mer >>